• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden nasıl kurtulurum

Ben kinci bir insan değilim belki kinle de alakası yok diyeceksiniz ama zamanında sevgi beslediğim bir insanın böyle davranıp konuşması beni çok üzüyor beni aldattın dediği günden beri hayatım normal gitmiyor
Bismillahirrahmanirrahim . Bak canım bak kuzucum korkmuşsun evet ama bu normal değil canımdan çok sevsem ne fayda canımla tehtit edip iş yerıme silahla giden ınsanı

tamam ablacım çok teşekkür ediyorum 🥹💖
Senin namus dediğin kızlık zarı denen şeyse, hiç tasvip etmesem de ispatlarsın gerekirse. Bak böyle sen anlatmadıkça meydanı iyice boş bulup dozu arttıracak. Burada hepimiz senin için söylüyoruz, evlatlarımızdan kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta.
Al abilerini karşına anlat her şeyi korkma

Senin namus dediğin kızlık zarı denen şeyse, hiç tasvip etmesem de ispatlarsın gerekirse. Bak böyle sen anlatmadıkça meydanı iyice boş bulup dozu arttıracak. Burada hepimiz senin için söylüyoruz, evlatlarımızdan kıymetli hiçbir şey bu hayatta.
Al abilerini karşına anlat her şeyi korkma
konuşmaya calısacagım teşekkürler tekrardan 🥹

Evet tek korkum o değil abimler konuşmuyorum çünkü kötü gözle görmesini istemem ailemin çocuk umrumda değil genellikle böyle konularda
Madem böyle abiler var sizi hemen başkasının sözüyle yargılayacak …
oncesınde sorunlar yaşadınız abilerle …. Hadi diyelim bu serseriyle sevgılı oldunuz ayrıldınız arkasına nie bidaha sevgili yaptınız .. profildeki yasınız doğru ve 21 yaşındaysanız çocuk aklında değilsiniz aile değerleriniz önemliyse o tarafa yönelin muhafazakar bi ailedeysenız sizi yenı sevgılınızle arabada dolaşırken eski sevgılınız değilde abiniz de yakalayabilirdi yada direk o kavga uzerıne abiniz deng gelip iki erkek tartışması içinde sizi görebilirdi .

Son düzenleme:
Okumadan önce lütfen polisi kat şikayet et demeyin nolur eve kağıt gelirse abimler bana iyi gözle bakmaz
Konu şu eski sevgilimle 1 senelik bi ilişki sürdürdük ayrıldık bende erkek arkadaşımla kahve içmeye giderken arabada görüp saldırmaya başladı arabaya. herkese nişanlım dedi herkese aldatmışım gibi gösterdi adımı çıkardı çalıştığım yerde işten çıkmak zorunda kaldım ve çalıştığım yerdeki arkadaşım dediğim insan beni o çocuğa kötüleyip durdu sonrasındaye başladı bende rahatsız oldum konuşmaya başladım tekrar. hesabımı falan vermiştim güvenmesi için konuşmayı yine kestik hesaptan attım 2 3 gün boyunca arayıp sormadı sonra bi akşam aradı ağlamalı bi sesle seni özledim diye sacmalamaya başladı ona kesinlikle istemediğimi onunla ciddi düşünmeyeceğimi söyledim ama o dinlemedi ben ölene kadar seninle konuşacağım diye sacmaladı takıntılık işte. büyük kavgalarfa ağzında namusuma kadar giden küfürler oluyor tehditler oluyor telefonu yüzüne kapatınca daha kötü tehditler ediyor beni @ldğrmekle ilgili şeyler. karşıma çıktığın an hayatın bitecek gibi kendimden bi şekilde soğutmam lazım sevmemem gerekiyor ama bilmiyorum sogudum zaten içimde ona karşı saçma bi vicdan var işin kısası onu kendimden sözlü soğutmam lazım ve yargılamadan cevap verin nolur 😔
Yahu bırakın da abiiniz kötü baksın kötü düşünsün. Siz Allah korusun, öldükten sonra ne işe yarayacak gizlemeniz. Mutlaka susmayın şikayet edin bu herifi. Sizi öldürmekle tehdit eden, namusunuza laf eden, küfürler eden birini artık bir zahmet sevmeyin içiniz buz kesilip soğumanız hatta direkt uzaklasmaniz lazımdı. Tekrardan iletişime geçip hesabınızı vermeniz hata olmuş. Ama olsun hiçbir şey için geç değil. Tehdit mesajlarını, eski sevgilinizin numarası görünecek şekilde SS alın polise gösterin

Okumadan önce lütfen polisi kat şikayet et demeyin nolur eve kağıt gelirse abimler bana iyi gözle bakmaz
Konu şu eski sevgilimle 1 senelik bi ilişki sürdürdük ayrıldık bende erkek arkadaşımla kahve içmeye giderken arabada görüp saldırmaya başladı arabaya. herkese nişanlım dedi herkese aldatmışım gibi gösterdi adımı çıkardı çalıştığım yerde işten çıkmak zorunda kaldım ve çalıştığım yerdeki arkadaşım dediğim insan beni o çocuğa kötüleyip durdu sonrasındaye başladı bende rahatsız oldum konuşmaya başladım tekrar. hesabımı falan vermiştim güvenmesi için konuşmayı yine kestik hesaptan attım 2 3 gün boyunca arayıp sormadı sonra bi akşam aradı ağlamalı bi sesle seni özledim diye sacmalamaya başladı ona kesinlikle istemediğimi onunla ciddi düşünmeyeceğimi söyledim ama o dinlemedi ben ölene kadar seninle konuşacağım diye sacmaladı takıntılık işte. büyük kavgalarfa ağzında namusuma kadar giden küfürler oluyor tehditler oluyor telefonu yüzüne kapatınca daha kötü tehditler ediyor beni @ldğrmekle ilgili şeyler. karşıma çıktığın an hayatın bitecek gibi kendimden bi şekilde soğutmam lazım sevmemem gerekiyor ama bilmiyorum sogudum zaten içimde ona karşı saçma bi vicdan var işin kısası onu kendimden sözlü soğutmam lazım ve yargılamadan cevap verin nolur 😔
Polise verirsen iş büyür bence...Hırs yapar Allah korusun. Baska bir şekilde vazgeçmesi lazım, senden soğutacak birsey olsa iyi olur aklıma da pek bişey gelmiyor. Erkekler birbirinin sözüne önem verir ortak erkek arkadaşınız var mı..Senden soğutmak için seni ona kötülemesi gerekiyor baya. Ama kötüliycek bırak diye konusmayacak ikna etmeye calısmayacak daha cazip gelirsin öyle malum ulaşamadıkça da hırs yapmıs

Polise verirsen iş büyür bence...Hırs yapar Allah korusun. Baska bir şekilde vazgeçmesi lazım, senden soğutacak birsey olsa iyi olur aklıma da pek bişey gelmiyor. Erkekler birbirinin sözüne önem verir ortak erkek arkadaşınız var mı..Senden soğutmak için seni ona kötülemesi gerekiyor baya. Ama kötüliycek bırak diye konusmayacak ikna etmeye calısmayacak daha cazip gelirsin öyle malum ulaşamadıkça da hırs yapmıs
Bacım oğlan bunu yeni sevgilisiyle kahve içmeye giderken araba da görüp saldırmış ..

Ay bacıım♥️🤗 İşte psikopat baya..Kafaya takmış daha da takmasın diye dedim artık etraf manyak kaynıyor tahrik etmemek en iyisi bence. Başka bir yolla kurtulması lazım soğuması lazım
Araya koyulması gereken yakın arkadaşlar değil bu durumda polis ve aile .

böyle de yapmış en azından ailesi bilirse iyi olur başına bi iş gelse muhatablarını bilirler . Allah esırgesin
Ayy Allah korusun😔 o zaman önce bi soğutmayı denesin olmuyorsa yapacak birsey yok tabi. Ama denesin bence belki işe yarar biraz. Ayy etraf deli kaynıyor çok tahrik etmeden halletmesi lazım olmuyorsa da son çare polis😔

Aileden laf yemektense ölmeyi, dayağı, şiddeti göze alan kızları gördükçe üzülüyorum. Aileler neler çektiriyorsa beterini göze alıyorlar. Ama yine de ailenin yanında güvende olduğunu unutma. Kimse kusursuz değil, anne babamızda hata yapıyor tartışılması gerekiyorsa tartışılsın, kızsınlar bunları düşünmeyin. Ama polise gidip uzaklaştırma kararı aldırın. Bi gün bile düşünmezdim bunu. O psikopat siz dahil bir sürü kadının yakacaktır. Başka çareniz olsa zaten çıkış yolunuz olurdu.

Ya kuzenimle arkadaş istemiyor olmamızı konuşmayı kendisi kesmek istemiyor ilk sevgilim sensin deyip duruyor

Ben kinci bir insan değilim belki kinle de alakası yok diyeceksiniz ama zamanında sevgi beslediğim bir insanın böyle davranıp konuşması beni çok üzüyor beni aldattın dediği günden beri hayatım normal gitmiyor
Kizim ağzımı açtırma öldürür böyle tipler kuzenimde ölümden döndü kizi yurt dışına göndererek kurtardik cahil cahil konuşma da abilerle konuş anlat durumu çalıştığım yerde görmüş kafayi takmis de

Back
X