- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Sevgilinizle durumu konuşamaz mısınız? Durumu önce siz izah edin; ondan sonra ne yapabilir ki?
Sevgilinizle durumu konuşamaz mısınız? Durumu önce siz izah edin; ondan sonra ne yapabilir ki?
Tamam da o söylerse daha mı iyi? Bire bin de katabilir. Hangi devirdeyiz; erkek arkadaşınıza ulaşması çok zor olmayacaktır.Yok hayır söyleyemem muhattap olmasını istemiyorum onunla
ay inşallah o değildirEski nişanliniz ailesi için yüksek miktarda kredi çekip ev mi aldı?
Eski nişanliniz ailesi için yüksek miktarda kredi çekip ev mi aldı?[/QUO
Eski nişanliniz ailesi için yüksek miktarda kredi çekip ev mi aldı?
33 Yaşında eşek kadar adam (!) sizi bu şekilde tehditmi ediyorbence hiç bişey yapmayın, havlayan köpek ısırmazmış, eğer yinede bişey söylerse şimdiki erkek arkadaşınıza,zaten onun du dengesiz ve çocukça hareketleri Yüzünden bitmişti,doğru değil dedikleri dersiniz.nitekim yalanda değil dengesiz bi tip
ucuz kurtulmusun,bak böyle igrenc bir karaktere sahip oldugunud yeni ögreniyorsun.azcik gurur ve karakter olsa,yasadiklarinizi anlatmakla tehdit etmez.hic bir akli basinda insanda bu eskinin söylediklerine inanmaz meram etme.ama tehdit önemli bir sorun.korkmadigini anlasin savciliga sikayet edecegim diye sende onu tehdit et.Hiç birseye söz hakkı tanımadılar benim güzel bir düğün hayal etmıstım ve durumlarıda iyi düğün salonu diye tutturdu ailesi ve o ağzını açıp hıc bırsey söyleyemedı ınanılmaz pasıf
Eski nişanliniz ailesi için yüksek miktarda kredi çekip ev mi aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?