kızlar birsey sormak istiyorum nişan atalı 6 ay oldu kendi vicdanımı sorgulamaya başladım ben çokmu hatalıyım diye.anlatcam bana ne olursa olsun içinizden geçenleri söyleyin kesinlikle alınmak kızmak gibi bi durum olmayacak sadece kendi hatalarım varsa ilerleyen zamanlar için tekrarlamak istemiyorum.anlatıyorum
haziran 2013 de sözlendim benden önce sözlüme kız kardeşinin görümcesini isteme mevzusu geçmiş. bunu bana nişanlım anlattı ve ilk başlarda söz takılmadan önce beni kıskandırmak için o kızla ilgili baya konuşuyordu yeri geliyordu kızıp suratına kapıyordum. mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.falan filan bende kızınca ben ne yapayım onu basket topu gibi diyordu..
ve göğüs falan değil direk o kelimeyi kullandı böyle bi adam evlenince düzelir mi.yada babası gibi olup yıllarca aldatrmı.
ve göğüs falan değil direk o kelimeyi kullandı böyle bi adam evlenince düzelir mi.yada babası gibi olup yıllarca aldatrmı.
6 ay sonra kendisi aradı ve beni kaçırcanı söyledi bende tabi tabi dedim sana güvenip çok kaçarım ya ben dedim engelledim her yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?