eski nişanlı

Aman aman canim sen nisani atmakla çok iyi birsey yapmissin..

Adamla evlenince ne sorunlar olabileceğini zaten belli etmis karakterini yok o kizi sagina yok seni soluna yok onun burasi falan terbiyesiz
Hayal gücü süper gelişmiş adamin.

Kac yasin da insanlar evde yatacak yer yoksa salonda yatar bir yer uydurur yinede beraber yatmaz..bunada bir anlam veremedim
.
Hic pismanlik duymaa...
Hayatın kurtulmuş..

oda küçük ve yataklar birleşik olmak zorunda bunun bende farkındayım ama evde 2 tane salon la birlikde boş oda varken neden baza alıp aynı oda da yatarlar bende anlamadım

Kiz kardesi evli degilmiydi ayni odada dipdibe yattigi kim orayi kaçırdım

3 kız 2 erkek kardeş evli olan benle yaşıt büyük abla var oda evli. yani evde bir bekar görümce var o da benden 2 yaş küçük yani oda bi genç kız çocuk falan da değil

Eski nisanlin seni kizdirmak icin nasil sapik laflar ediyor farkinda degil misin? Hic normal gelmedi bana.

Yatmamalari gerek iste sacma yani..

Bende odada varmis zaten ..

Dinende bu uygun değil..

bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi

Bu nedemek oluo ya oha yani ohsa

bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi

Bu nedemek oluo ya oha yani ohsa

Insanlar bu kadar ozelini biririyle paylasmamali. Hayir ne gerek var? Bu adam dupeduz sapik, baska aciklamasi yok yaa... Sakanin da bir adabi olur. Ne demek seni sagina onu soluma alicam, onun gogusleri buyuk.

Insanlar bu kadar ozelini biririyle paylasmamali. Hayir ne gerek var? Bu adam dupeduz sapik, baska aciklamasi yok yaa... Sakanin da bir adabi olur. Ne demek seni sagina onu soluma alicam, onun gogusleri buyuk.

Siz göğüs konusuna takilmisiniz adam nerdeyse kizkardesi ile kari koca gbi dipdibe yatio vi sabah kalktginda banyo yapmak zorunda kalio . Ben en cok bu noktaya takildim . Yazik cocuga ha .

Sende hic hata yok, kendini suclama hic bence. Sacma sapan sakalar, kim olsa ayni tepkiyi verir. Hatta o laflardan sonra konusulmaz bile, neymis onun memeleri daha buyukmus oha yani:KK12:

Siz göğüs konusuna takilmisiniz adam nerdeyse kizkardesi ile kari koca gbi dipdibe yatio vi sabah kalktginda banyo yapmak zorunda kalio . Ben en cok bu noktaya takildim . Yazik cocuga ha .

Kiz kardesiyle mi erkek kardesiyle mi yatiyormus anlamadim ve hic o konuya girmek istemedim. Cok hassas konular bunlar

Kiz kardesiyle mi erkek kardesiyle mi yatiyormus anlamadim ve hic o konuya girmek istemedim. Cok hassas konular bunlar

Kiz kardesi ile . Evet cok hassas konular . Valla konu sahibi haline sukretsinde . Meme konusu o kadar ilgmi cekmedi bu dediklerinden snra .

kızlar birsey sormak istiyorum nişan atalı 6 ay oldu kendi vicdanımı sorgulamaya başladım ben çokmu hatalıyım diye.anlatcam bana ne olursa olsun içinizden geçenleri söyleyin kesinlikle alınmak kızmak gibi bi durum olmayacak sadece kendi hatalarım varsa ilerleyen zamanlar için tekrarlamak istemiyorum.anlatıyorum
haziran 2013 de sözlendim benden önce sözlüme kız kardeşinin görümcesini isteme mevzusu geçmiş. bunu bana nişanlım anlattı ve ilk başlarda söz takılmadan önce beni kıskandırmak için o kızla ilgili baya konuşuyordu yeri geliyordu kızıp suratına kapıyordum. mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.falan filan bende kızınca ben ne yapayım onu basket topu gibi diyordu.ve ben sözden sonra kız kardeşine gitmesini istemedim yada beni de götürmesini istedim ki kardeşi ile aramda 10 dk araba ile mesafe var.eniştesi ufak bi kaza geçirmiş.annesigil geldi kardeşine ben gitmicem ya dedi hafta sonu benim yanıma gelecekdi. bende bebabver gideriz demiştim.ertesi gün facede gördüm mesaj attım telden olduğu için yer bildirimine bakdım bizim tarafta sen nerdesin dedim kardeşime gidiyorum. sonra ben başladım sen beni yanına mı yakıştırmıyorsun madem geliyorsun beni neden almıyorsun.baya bi kavga ettim.üstüne bi gün teline bakdım o kızla mesaj gördüm ama bune der demez elimden kaptı telefonu neymiş kız cuma mesajı atmış ama açıp bana göstersee yine anlıcam.vermedi tekrar telefonu.örnek verdim ben yengemin erkek kardeşi ile mesajalaşım mı hoşuna gider mi olmaz tabi o zaman sen de konuşamazsın ne sıfatla konuşuyorsun ya senin kardeşlerin beni bi kere aramazken bi kere mesaj atmazken sen kardeşinin görümcesi ile nasıl konuşyprsun. ama hep abartan suçlu ben oldum üzerine giden ben oldum çünkü güvenim yerle bir oldu. daha sonra eski sekreterlerine ben bu adamı 2, 3 haftada bir görcem diye can atarken o gece 12 bucukda eski sekretere arada görüşelim olurmu yazıyor. o günden sonra telefonu vermedi zaten bana güvenmeyi öğrencekmişim. bunlardan dolayı ben devamlı kavga ettim ha bide ailesi devamlı yönetiyordu ve 90 bin parası vardı ama beni 7 ay boyunca bi kez dışarda yemek yedik oda köfteci. doğum günümde hediye almayı bırak yanıma gelmedi. ama sorsan bu hayatta en çok sevdiği benmişim. ha bu arada babası yıllardır annesini aldatıyor ve cevrem hep bunları bilmeden insan ceveresinden ne gördüyse onu yapar yada insanlar değişmez gibi laflar ediyordu.bende içimde bunları yasadımdan hep kavga eden ben oldum. düğün konuşmaya geldiler ve bir oturcaz dediler ben de istemedim güvenmiyorum dedim şu dedim bu dedim.tartışmalı bi şekilde atıldı nişan. ailesi beni herkese kötüledi. bir de kardeşi ile bazaları yan yana bitişik hatta aradan yorgan bile inmiyor o kadar bitişik. bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi bende akşam olunca dedim ki kardeşinle çok yakın yataklarınız insan uyku halinde ne yaptını bilmiyor ne tarafa gittiiğini bilmiyor ayıp olmuyor mu öyle dedim o bana ben ona sırtımı dönüp yatıyoruz dedi.ailesi kardeşi ile aynı odada yatmasını bile kıskanıyor diye baya ağır laflar etti.kardeşine gitmedini istemiyr diye laf ettiler .ben gitmesin demedim o kızdan dolayı benimle gitsin sonuçta nişanlısıyım. öyle böyle derken bitti bu iş.şimdi kafamda sorular evlenmiş olsam mutlu olurmuydum bu ilişkiyi benim hatalarım mı bitirdi.

O kızın memesi kısmından sonrasını okuyamadım yeminle.. hala kendinizde hata mı arıyorsunuz?? mideme sancı girdi..

Hepsini okumadım ama okuduklarım da fikirlerimi söylemem için yeterli geldi. Kemdinizi suçlu hissetmeyin. Tahammül edilemeyecek sözler söylemiş. Allah yüzünüze bakmış ki böyle bir insandan kurtulmuşsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şuradan sonrasını okumadım bile. Çüş! diyemediniz mi? Ne demek biriniz sağıma biriniz soluma?!!!

Çiftler birbiriyle şakalaşır ama şakanın da belli sınırı olur. Bu aşağılayıcı cümleyi kuracak insanın alnını karışlarım.

Aynen bende okumadım şoktayım :KK57::KK57::KK57:

Bu tip erkekler dunya tek olduklarini cok yakisikli olduklarini butun kizlarin iplerini koparircasina buyukten kucuge kendisine asik oldg zanneder sanada akli sira boyle konusarak egosunu tatmin edio sendede hata var benle git diycene ne demek o hem sag sol sen kendine yakistirio musun diemedin mi bide kiskancliklara gidiosun allah bilir kizi goruncede is atiomustur msjda o atmistir sen bunlarin neyine vicdan azabi yaptinda suc bende mi diosun ahlak yoksunu bi insandan kurtulmussun

mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.

Bundan sonrasini gerçekten okuyamadim. Böyle biri ile nasil sözlendiniz, nasil kendinize yakistirdiniz aklim almiyor. Igrenç ötesi gerçekten.

Mesajlasma bolumunden sobra okumadim.

Iyiki yol vermissin uzak dur boyle insandan ..

X