eski nişanlı

Aman aman canim sen nisani atmakla çok iyi birsey yapmissin..

Adamla evlenince ne sorunlar olabileceğini zaten belli etmis karakterini yok o kizi sagina yok seni soluna yok onun burasi falan terbiyesiz
Hayal gücü süper gelişmiş adamin.

Kac yasin da insanlar evde yatacak yer yoksa salonda yatar bir yer uydurur yinede beraber yatmaz..bunada bir anlam veremedim
.
Hic pismanlik duymaa...
Hayatın kurtulmuş..

oda küçük ve yataklar birleşik olmak zorunda bunun bende farkındayım ama evde 2 tane salon la birlikde boş oda varken neden baza alıp aynı oda da yatarlar bende anlamadım

Kiz kardesi evli degilmiydi ayni odada dipdibe yattigi kim orayi kaçırdım

3 kız 2 erkek kardeş evli olan benle yaşıt büyük abla var oda evli. yani evde bir bekar görümce var o da benden 2 yaş küçük yani oda bi genç kız çocuk falan da değil

Eski nisanlin seni kizdirmak icin nasil sapik laflar ediyor farkinda degil misin? Hic normal gelmedi bana.

Yatmamalari gerek iste sacma yani..

Bende odada varmis zaten ..

Dinende bu uygun değil..

bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi

Bu nedemek oluo ya oha yani ohsa

bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi

Bu nedemek oluo ya oha yani ohsa

Insanlar bu kadar ozelini biririyle paylasmamali. Hayir ne gerek var? Bu adam dupeduz sapik, baska aciklamasi yok yaa... Sakanin da bir adabi olur. Ne demek seni sagina onu soluma alicam, onun gogusleri buyuk.

Insanlar bu kadar ozelini biririyle paylasmamali. Hayir ne gerek var? Bu adam dupeduz sapik, baska aciklamasi yok yaa... Sakanin da bir adabi olur. Ne demek seni sagina onu soluma alicam, onun gogusleri buyuk.

Siz göğüs konusuna takilmisiniz adam nerdeyse kizkardesi ile kari koca gbi dipdibe yatio vi sabah kalktginda banyo yapmak zorunda kalio . Ben en cok bu noktaya takildim . Yazik cocuga ha .

Sende hic hata yok, kendini suclama hic bence. Sacma sapan sakalar, kim olsa ayni tepkiyi verir. Hatta o laflardan sonra konusulmaz bile, neymis onun memeleri daha buyukmus oha yani

Siz göğüs konusuna takilmisiniz adam nerdeyse kizkardesi ile kari koca gbi dipdibe yatio vi sabah kalktginda banyo yapmak zorunda kalio . Ben en cok bu noktaya takildim . Yazik cocuga ha .

Kiz kardesiyle mi erkek kardesiyle mi yatiyormus anlamadim ve hic o konuya girmek istemedim. Cok hassas konular bunlar

Kiz kardesiyle mi erkek kardesiyle mi yatiyormus anlamadim ve hic o konuya girmek istemedim. Cok hassas konular bunlar

Kiz kardesi ile . Evet cok hassas konular . Valla konu sahibi haline sukretsinde . Meme konusu o kadar ilgmi cekmedi bu dediklerinden snra .

O kızın memesi kısmından sonrasını okuyamadım yeminle.. hala kendinizde hata mı arıyorsunuz?? mideme sancı girdi..

Hepsini okumadım ama okuduklarım da fikirlerimi söylemem için yeterli geldi. Kemdinizi suçlu hissetmeyin. Tahammül edilemeyecek sözler söylemiş. Allah yüzünüze bakmış ki böyle bir insandan kurtulmuşsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen bende okumadım şoktayım

Bu tip erkekler dunya tek olduklarini cok yakisikli olduklarini butun kizlarin iplerini koparircasina buyukten kucuge kendisine asik oldg zanneder sanada akli sira boyle konusarak egosunu tatmin edio sendede hata var benle git diycene ne demek o hem sag sol sen kendine yakistirio musun diemedin mi bide kiskancliklara gidiosun allah bilir kizi goruncede is atiomustur msjda o atmistir sen bunlarin neyine vicdan azabi yaptinda suc bende mi diosun ahlak yoksunu bi insandan kurtulmussun

mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.

Bundan sonrasini gerçekten okuyamadim. Böyle biri ile nasil sözlendiniz, nasil kendinize yakistirdiniz aklim almiyor. Igrenç ötesi gerçekten.

Memelerden snra okumayi biraktm. O lafi diyen adamin ustune benzin dokup yakman gerekirdi kizmakla gecistirmissin.

Mesajlasma bolumunden sobra okumadim.

Iyiki yol vermissin uzak dur boyle insandan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…