Eski Kocası Evlenen Çocuklular Bana Destek Olur musunuz:(:(:(

Öncesinde görüşüyorlardı. evlendikten sonra kesildi..

İşte böyle seylere dayanamıyorum ben ya,anormal mıyım bılmıyorum.Haklısınız oyle bı babadansa babasız olması daha ıyı;ama kaldıramıyorum bunu.İşim ve ıkımıze aıt bı hayatım olsa emın ol senın gıbı bakıs acım olurdu..su an kör bır gırdaptayım..

Bırlıkteyken oldugunu ogrendım cnm hem de 5 ayı bızımleyken onunla olmus .Eskı ıs arkadası oldugu ıcın gayet emınım maalesef..Kız zaten eskı ısınden tanıdık bırı oldugu ıcın ne oldugunu da bılıyorum,patronlar dahıl herkes kız hakkında bunu dusunuyor ve ex kocama da salak gözuyle bakıyorlar.Yasadıklarımı bılıyorsan kızım ıcın nelere katlandıgımı da bılıyorsundur,bunu hak etmek ıcın mı bunları yasamısım dıyo ınsan gercekten uzun sure affedemıycem bılıyorum.
Çok zor günler geçirdin biliyorum, elinden geleni yaptığından da eminim ama bazen benden bu kadar demek lazım. Neden bekarlığın tadını çıkarmıyorsun? Bu günler geri gelmez bir daha. Ücretli öğretmenlikle ilgili ne düşünüyorsun?

Benim ex kocanın evlenecegı de senın metresın aynısı cnm tum ısyerındekıler arkasından konusuyo ex bunu nasıl aldı dıye,ınan ınsan yedıremıyor boyle bı sacmalıgı gercekten!İşim olsa zaten endısem bıle olmazdı hala ıs bulamadım umudumu kaybedıyorum:KK43::KK43: Babamdan bes kurus alamam zaten o yuzden korkuyorum.
Umitsiz olma illa is bulursun .Cok gencsin daha ve bir evladin var guclu ol.Inanki Allah sana yardimci olucaktir tum kalbimle soyluyorum.Benimde cok bunalip umidimi kaybettigim oluyor ama bunlar gecici bir surec.Insallah en kisa zamanda uygun bir is bulursun .Eski esin eger maasli calisiyorsa zaten kacari yok odemek zorunda yoksa mahkemeye verirsin.
Ama onlarin evliligi uzun surmez cabuk biter merak etme.Menfaat ilskisi

İşte böyle seylere dayanamıyorum ben ya,anormal mıyım bılmıyorum.Haklısınız oyle bı babadansa babasız olması daha ıyı;ama kaldıramıyorum bunu.İşim ve ıkımıze aıt bı hayatım olsa emın ol senın gıbı bakıs acım olurdu..su an kör bır gırdaptayım..

İlk başlarda ben de şu anda yaptığınız gibi sinir oluyordum.
Nasıl almaz, nasıl rahat uyuyor, onun da çocukları diye yiyordum kendimi ve de onu.
Çocuklarını gör ya da ara demem talimat olarak algılanıyordu.
Aradan zaman geçtikçe alışıyorsunuz, umursamıyorsunuz bile..
Boşanmak her ne kadar en doğru kararınız bile olsa sancılı bir süreç.
Hele bir de iki tane minicik çocukla boşanmak daha da zordu benim için.

Canim kendim yasamadim ama cok net bir hikayem var sana anlatabilecegim belki sadece moral olur sana baska da bir ise yaramaz ama yine de paylasmak istedim ayni sey degil belki de
Adam esinden ayriliyor aldatildigi icin iki kucuk kiz cocugunun velayetini de alarak uc yil boyunca cocuklara babaanne ve hala bakiyor uc yil sonra adam bir kadinla tanisip evleniyor ama adam sorumsuzun teki evlendigi kadin cocuklar ne anne ne baba yuzu goruyor diye uzuluyor aciyor ve onlarla da elinden geldigince ilgileniyor kendisinin de bir kizi oluyor bu arada sanki uc kiz cocuk sahibiymis gibi ne alsa kendi cocuguna o iki kiza da aliyor yillarca babalarina binbir tembihle para verdirtmeye calisiyor adam vermezse kendi veriyor taa ki kizlar evlenene kadar bu arada evlilik icin takilarina varana kadar ceyizle birlikte herseyi yapiyor
Demem o ki bu hikaye senin durumunu yansitmiyor ama adam sorumsuzsa yapacak birsey yok elbette sinradan evlendigi kadinin da davranisi cok onemli benim bu anlattigim kadin adamin ensesinde boza pisirirdi cocuklara harclik ver su alinacak bu alinacak diye cok iyi biliyorum insallah sen de bu kadar sansli olursun da en azindan sorumsuz baba belki yeni esinin laflariyla biraz adam olur

Eşin çocukla görüşmek istemez ise bunu zorunlu kılamazsın, sadece nafaka ile uğraşırsın o kadar.
Böyle bir durumda bunu çocuğuna yansıtmadan varsa çocuğunun dayısı-dedesi vb onlarla ilişkilerini kuvvetlendirip arayı kapattırmaya çalışmanı öneririm.

ah bebeğim ah.
çok zor biliyorum.
bilmez miyim.
az önce boşanma dilekçeme neleryazayım diye buraya geldim. eski konularıma baktım ve bir yumru oturdu boğazıma.
kalkıp gideyim dedim iş yerine.
sonra vazgeçtim.
benim sinirlenmemi bile haketmiyor.

onlar senin üzülmeni bile haketmiyor.
sen kendi hayatına bak.
sen mutlu olursan onları unutrsun umursamazsın.
kızını da düşünme.
babasının ilgilenmeyeceği düşüncesi beni de yiyip bitiriyor ama ben mutlu olursam o mutlu olur. o mutlu olursa babayı çok da aramaz.

güçlüyüz biz.
Allah bize dünyanın en zor işi anneliği verdiğine göre bizde müthiş bir dayanma direnme gücü var.
dik dur canım.
git duş al.
komik filmler izle. kızını al mahallede bir tur at.
hava güzel dondurma yiyin : )

çok rahatsız edici bir durum
sanırım hiç bişey yapamazsınız yasal olarak engellemenın bır yolu olsaydı keske
ama ben nasıl yenı esımle cocugumla aynı evde yasıyorsam sanırım oda gorus gunlerınde gıdeceklerı yer ya ev olacak yada beraberce gezme.
buarada sız bır donem ayrı kalmıstınız o donem mı baslamıs ılıskılerı?

onun dısında benım eskı esım evlendımı naptı bılmıyorum cocukla bır bagı yok acıkcası cok rahatım . ama sızın ne olur bılemıyorum

konu tanimina uyan profilim yok ama kendimce bi yorum yapim.
icini rahatlatir mi bilmem ama 23 mayista merkur geri gidiyor,yani 16 mayista bu retro baslayacak ve 6 hazirana kadar devam edecek bu surecte yapilan kontratlar,anlasmalar genelde ters teper,hatta mumkunse hicbir yeni baslangic yapmamak,imza atmamak gerekir..
zaten yuva yikanin yuvasi olmaz.evlensinler uzulme..
ilahi adelet elbet bigun tecelli eder.
şimdi bilmiyorum konu sahibi yapmasın ama
eger eskı esım metresıyle evlenseydı bende o zaman ıssız asksız olsaydım sanırım artık napar ne eder onların kurdukları yuvayı baslarına calardım. calmak ıcın herseyıde yapardım buradakı konulardakı eskı es kadınlardan beter olur analarından emdıklerı sutu burunlarından getırırdım.
hıc eyvallahım yok kolumu bukenen kolunu cıkarırım ben

şimdi bilmiyorum konu sahibi yapmasın ama
eger eskı esım metresıyle evlenseydı bende o zaman ıssız asksız olsaydım sanırım artık napar ne eder onların kurdukları yuvayı baslarına calardım. calmak ıcın herseyıde yapardım buradakı konulardakı eskı es kadınlardan beter olur analarından emdıklerı sutu burunlarından getırırdım.
hıc eyvallahım yok kolumu bukenen kolunu cıkarırım ben

özlemişim senin yorumlarını :KK60:

biyolojik baba egeyi görmüyodu dimi gelişme yok yani o konuda

özlemişim senin yorumlarını :KK60:

biyolojik baba egeyi görmüyodu dimi gelişme yok yani o konuda
yok canım hala gormuyor
gormesınde zaten
ay allahım ınsallah yarabbım ınsallah oda cok acı cekmıstır dıyorum ne dıyım :)
buarada gormesınıde ıstemıyorum ben o ısın pesını bıraktım ölsün en temizinden ben ona sahıp olabılecegı en guzel yılları verdım benlen evlendı o gıttı batırdı , sürtsün kafasını duvarlara ınsallahhh ama ben duymıyayım

Konu sahibi arkadaşım dilerim sende CuteMom gibi yeniden aşk evliliği yaparsın kızın baba hasreti çekmez, çünkü bazen cidden biyolojik ebeveynin göstermediği yakınlığı toplumda üvey diyip geçtiğimiz o insanlar gösteriyo

Rabbim hayırlı yazılar yazsın
bir kaç arkadas var forumdan benı sosyal medyadan takıp edıyorlar
hem yazdıklarımı benı ben gıbı bılıyorlar hemde bır o kadar dısarıdalar. :KK70:
3-5 gunde bır tebrıkler mesajı alıyorum
sıyahbeyaz ıyı gunler onunuzde ınsallah darısı basınıza

insan nasıl çocuğunu görmek istemez diyecektim ki sevgili EBRU 72 yazmış, cok üzücü, kız çocuk için baba çok önemli

Ben bunu o kadar çok sordum ki..
Ona da sordum.
İçimde de çığlık çığlık sordum kendime..
Nasıl o baş yastığa konup uyunabiliyor.
Nasıl yemek yenebiliyor?
Hatta nasıl nefes alınabiliyor?
Ben bunu sorguladığım için çocuklarından soğuduğunu söylemişti başlarda..
Kim ne yaparsa yapsın, hatta çocuklarım en kötü hataları da yapsalar evlatlarımdan soğumam mümkün değil demiştim kendisine.
Sonra bıraktım. Sormadım.
Bu birilerinin söylemesiyle olmuyor gerçekten de..
İçinden gelmiyorsa zoraki olmaz ki..

konu tanimina uyan profilim yok ama kendimce bi yorum yapim.
icini rahatlatir mi bilmem ama 23 mayista merkur geri gidiyor,yani 16 mayista bu retro baslayacak ve 6 hazirana kadar devam edecek bu surecte yapilan kontratlar,anlasmalar genelde ters teper,hatta mumkunse hicbir yeni baslangic yapmamak,imza atmamak gerekir..
zaten yuva yikanin yuvasi olmaz.evlensinler uzulme..
ilahi adelet elbet bigun tecelli eder.
ay ne tatlısın sen :) süper alkışlar kocaman kocaman

X