Eski kk lilardan kimler

Amacım sadece arkadaşlarımıza ulaşmak, bu sebeple farklı mesajların topikte bulunmasını istemedim, eskilerden bizi tanıyanlar gelip de bu topik amacından çıkmış deyip gerisin geri çıkmasın diye. Rica ettim sizden ve Fallen arkadaşım beni anladı ve nazik bir cevapla, burdan topiğin amacını aşan sohbetini kesti.
Bu kadar komik bir sebeple beni kiblemek istemeniz beni çok şaşırttı, ama size gülümsüyorum sadece. Kaba olup olmadığımı bilemezsiniz, zira eski KKlı da olsanız beni tanımıyorsunuz. Koskoca sitede yüzlerce topik varken gelip burada şu satırları yazmama sebep oldunuz ya ne diyeyim.
Allah selametlik versin size...

Geçen baktımda 26bin mesajo var ama kuşları eksik tuhafıma gitti bdv topiğinde eski tadı yok dertler kalitesizleşti ve neden hep yeni üye eski üyeler neden dert yazmıyor yoksa yazanllar erkek mi ? Bizi mi alaya alıyorlar yoksa bunların 2.üyeliğimi pek samimi gelmiyor bana ondan yazasım yok
Olsun eskirsin sende:)

Kuşlar,kalpler bir nevi sitedeki aktivite.Onur üyesi Kazen in verdiği bir paye(Teşekkür ederim kendisine:))

Kuşlar sitede dolaşma,fazla forum gezme gibi bir şeyle alakalı olabilir:).Direk mesaj sayısı ile ilgili değil gibime geliyor.Yaşanan sakatlıkdan sonra tüm üyelerinkinde oynama oldu zaten.

Valla doğru dedin ema, eskiler ne güzeldi, seviye vardı, saygı vardı, herşey bozulmuş. Efsane açmasaydı şu topiği daha uzun süre birşey yazmazdım herhalde..

Kuşlar sitede dolaşma,fazla forum gezme gibi bir şeyle alakalı olabilir:).Direk mesaj sayısı ile ilgili değil gibime geliyor.Yaşanan sakatlıkdan sonra tüm üyelerinkinde oynama oldu zaten.

Benim 4 kuşum var
Sen niye yetkiyi bıraktın elifim :26:

smeagol üm anne çocuk sağlığında yetkim artık.Sınırlı yani:)

smeagol üm anne çocuk sağlığında yetkim artık.Sınırlı yani:)

Eskiden bu kadar kalabalık yoktu, doğru tabi, hangi birine yetişeceksin

Çette ne güzel sohbet ederdik, hey gidi Online şarkı çalma zamanı vardı, istek yapardık çetten anında çalardı

Bir rahatsızlık duydukmu hemen eliffffff diyiverirdik Yetişirdin

Son düzenleme:
Ne sakatlığı ? Kafam bozulduğu vakit girmiyorum birde sağolsun mune ceza kesiyor , yani memlekette demokrasi olsa biz göremiyeceğiz torunlar görecek inşallah hemen bir alınganlık insanlarda ne alınıyorsun sende yaz ,içini dök kös kös oturacağına ben yazmayı severim basit dizilerle işim olmaz , yaz şuraya kalsın herkesde aydınlnsın en sevmediğim konularda zar konuları illahallah ettlrdi bu kuş olması gereken kişilerde az gözüküyor ki eski üyeler ,kuş olayını anlamadım açıkca

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252
Ema burda:)Cezalar munenin alınganlığı ile alakalı değil.Bizlere bile var ceza

Alınganlık had safhada, katılıyorum ema. Ama öte yandan ceza sistemi de değişmiş, müsamaha fazlalaşmış sanırım, meydanı boş bulan da yazıyor da yazıyor galiba Şu ceza sistemini bir inceleyeyim bakayım, kazaya kurban gitmeyelim

Smeagol bence bundan 6 yıl önce ceza bukadar kesilmiyordu kazen direk üyeleri atıyordu, banada öyle geldi gibi

Smeagol bence bundan 6 yıl önce ceza bukadar kesilmiyordu kazen direk üyeleri atıyordu, banada öyle geldi gibi

Haklısın, eskiden ceza falan yoktu öyle, huzuru bozan kapıda buluyordu kendini..

Müsamaha gene eskiye dönecek:)

Topiklerde pek konuşuluyor eski sistem gelsin diye, özellikle siyaset topiği, aman aman fena orası da

Ben adaege'yi özledim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lirik hg, seni de hatırladım ben

adaege maalesef 1 sene cıvarı olmuş en son kk ya gireli

Ah be elifim, arkadaş listemi gözden geçirdim pm atayım da gelsin herkes topiğe diye ama ne kro, ne ayn, ne bonus, ne olilya, ne hipokondriyak, ne vicdan, ne aysen ve daha sayamadığım bir sürü isim 1-2 yıldır yoklar. Keşke gelebilselerdi ..

Yazı yazdıkktan sonra ikonları kulanmak fazla zaman kayıp ettiriyor ondan gelişmiş yazıyı kullanmayı sevmiyorum en son forum bu ayarları vermiş ama lsteyen değiştire biir ayarlardan tabi uğraşacaksın biraz , birde benim mesaj sayım 10bine yakındı azalmış

Elif gerçekten benimde arkadaş listem kabarık ama kk girmiyorlar eski arkadaşlar bunlar nerde bende merak ettlm küstürdüler bence eskinin tadı yeninin adı

Elif gerçekten benimde arkadaş listem kabarık ama kk girmiyorlar eski arkadaşlar bunlar nerde bende merak ettlm küstürdüler bence eskinin tadı yeninin adı

İyi dedin...

Son düzenleme:
Al işte yine cinsellikle ilgili bir dert
bence anneler nişanlanır nişanlanmaz herşeyi anlatması gerek , bu kızlar bunları ne zaman öğrenecek yumurta kapıya dayandığında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…