ben yıllar önce böyle bir mesaj içeriğinden ötürü uyarı ve ban cezası almıştım. Uyarı da ; sitedeki hiç bir konu sizin şahsınıza ait değildir. Herkese açıktır. herkes katılabilir, gibi birşeydi. sözcüğü sözcüğüna hatırlamasamda içerik böyleydi. yani sizin şuandaki yaptığınız şey uyarı sebebi. ama ben kiblemeyeceğim. yaptığınızı kabalık kabul edip çıkacağım. ancak size tavsiyem konuyu açan arkadaşınızdan rica edin konunun başına "bizim onay verdiklerimiz sohbet edebilir" diye bir uyarı mesajı eklesin.
iyi günler
Olsun eskirsin sende:)
Kuşlar,kalpler bir nevi sitedeki aktivite.Onur üyesi Kazen in verdiği bir paye(Teşekkür ederim kendisine:))
Geçen baktımda 26bin mesajo var ama kuşları eksik tuhafıma gitti bdv topiğinde eski tadı yok dertler kalitesizleşti ve neden hep yeni üye eski üyeler neden dert yazmıyor yoksa yazanllar erkek mi ? Bizi mi alaya alıyorlar yoksa bunların 2.üyeliğimi pek samimi gelmiyor bana ondan yazasım yok
Geçen baktımda 26bin mesajo var ama kuşları eksik tuhafıma gitti bdv topiğinde eski tadı yok dertler kalitesizleşti ve neden hep yeni üye eski üyeler neden dert yazmıyor yoksa yazanllar erkek mi ? Bizi mi alaya alıyorlar yoksa bunların 2.üyeliğimi pek samimi gelmiyor bana ondan yazasım yok
Kuşlar sitede dolaşma,fazla forum gezme gibi bir şeyle alakalı olabilir:).Direk mesaj sayısı ile ilgili değil gibime geliyor.Yaşanan sakatlıkdan sonra tüm üyelerinkinde oynama oldu zaten.
smeagol üm anne çocuk sağlığında yetkim artık.Sınırlı yani:)
Gene elimizden geldiğince yetişiriz canım canım:)
Kuşlar sitede dolaşma,fazla forum gezme gibi bir şeyle alakalı olabilir:).Direk mesaj sayısı ile ilgili değil gibime geliyor.Yaşanan sakatlıkdan sonra tüm üyelerinkinde oynama oldu zaten.
Ne sakatlığı ? Kafam bozulduğu vakit girmiyorum birde sağolsun mune ceza kesiyor , yani memlekette demokrasi olsa biz göremiyeceğiz torunlar görecek inşallah hemen bir alınganlık insanlarda ne alınıyorsun sende yaz ,içini dök kös kös oturacağına ben yazmayı severim basit dizilerle işim olmaz , yaz şuraya kalsın herkesde aydınlnsın en sevmediğim konularda zar konuları illahallah ettlrdi bu kuş olması gereken kişilerde az gözüküyor ki eski üyeler ,kuş olayını anlamadım açıkca
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252
Ema burda:)Cezalar munenin alınganlığı ile alakalı değil.Bizlere bile var ceza
Alınganlık had safhada, katılıyorum ema. Ama öte yandan ceza sistemi de değişmiş, müsamaha fazlalaşmış sanırım, meydanı boş bulan da yazıyor da yazıyor galibaŞu ceza sistemini bir inceleyeyim bakayım, kazaya kurban gitmeyelim
Ben adaege'yi özledim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Smeagol bence bundan 6 yıl önce ceza bukadar kesilmiyordu kazen direk üyeleri atıyordu, banada öyle geldi gibi
Müsamaha gene eskiye dönecek:)
Ben adaege'yi özledim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
adaege maalesef 1 sene cıvarı olmuş en son kk ya gireli
Haklısın, eskiden ceza falan yoktu öyle, huzuru bozan kapıda buluyordu kendini..
Topiklerde pek konuşuluyor eski sistem gelsin diye, özellikle siyaset topiği, aman aman fena orası da
Lirik hg, seni de hatırladım ben
Ah be elifim, arkadaş listemi gözden geçirdim pm atayım da gelsin herkes topiğe diye ama ne kro, ne ayn, ne bonus, ne olilya, ne hipokondriyak, ne vicdan, ne aysen ve daha sayamadığım bir sürü isim 1-2 yıldır yoklar. Keşke gelebilselerdi ..
Elif gerçekten benimde arkadaş listem kabarık ama kk girmiyorlar eski arkadaşlar bunlar nerde bende merak ettlm küstürdüler bence eskinin tadı yeninin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?