- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
Al işte yine cinsellikle ilgili bir dert
bence anneler nişanlanır nişanlanmaz herşeyi anlatması gerek , bu kızlar bunları ne zaman öğrenecek yumurta kapıya dayandığında mı?
Elif,adaege ile görüşüyoruz da burda görmek isterdim onu.
smeagol,ben de seni hatırlıyorum.
Gelirler inş ne diyimHaklısın, eskiden ceza falan yoktu öyle, huzuru bozan kapıda buluyordu kendini..
Topiklerde pek konuşuluyor eski sistem gelsin diye, özellikle siyaset topiği, aman aman fena orası da
Lirik hg, seni de hatırladım ben
Ah be elifim, arkadaş listemi gözden geçirdim pm atayım da gelsin herkes topiğe diye ama ne kro, ne ayn, ne bonus, ne olilya, ne hipokondriyak, ne vicdan, ne aysen ve daha sayamadığım bir sürü isim 1-2 yıldır yoklar. Keşke gelebilselerdi ..
Kime küsüyolar yahu:)Zaman zaman benimde gönül koyduğu olaylar oluyor ama kişilere bakıp kk yı yakamam napim:)Elif gerçekten benimde arkadaş listem kabarık ama kk girmiyorlar eski arkadaşlar bunlar nerde bende merak ettlm küstürdüler bence eskinin tadı yeninin adı
Bende isterim:)Elif,adaege ile görüşüyoruz da burda görmek isterdim onu.
smeagol,ben de seni hatırlıyorum.
Ema bdv zaten o dertlerden geçilmiyor. Hangi konuya baksam cinsel sorunlar ama ne sorunlar. Evlerden ırak. Gözlerime inanamıyorum. Allah hepimize hidayet versin, başta kendi nefsime...
Lirik o halde arkadaş olalımNasılsın, hayat nasıl gidiyor
:)) iyiyim ?Sizi sormalı efenim :))
bayadır yok muydun ?
Bazen bırakıyorum,bu aralar yine yazıyorum.Kaç ay sadece okudum,bazen tepemin tasını attırıyorlar,okuyorum o kadar ... :)
Beni takip edip,sağda solda isim vermeden iğneleyen zatlara...Neye sinirleniyorsun
Beni takip edip,sağda solda isim vermeden iğneleyen zatlara...
Evet ,nereye yazsam hemen oraya hoopp ! Aman ,neyse bayadı r yazmıyordum,kurtulmuşumdur herhalde...Konu içinde laf soktukları yetmiyormuş gibi bir de takip mi ediyorlar
Evet ,nereye yazsam hemen oraya hoopp ! Aman ,neyse bayadı r yazmıyordum,kurtulmuşumdur herhalde...
Söylerim hemşehrim :))) Büyüdüler nerdeyse 4 yaşına basacaklar.Ada Ege ye selam söyle lirik :) ikizleri kocaman olmuştur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?