• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Elif,adaege ile görüşüyoruz da burda görmek isterdim onu.
smeagol,ben de seni hatırlıyorum. :16:

Al işte yine cinsellikle ilgili bir dert
bence anneler nişanlanır nişanlanmaz herşeyi anlatması gerek , bu kızlar bunları ne zaman öğrenecek yumurta kapıya dayandığında mı? :4:

Ema bdv zaten o dertlerden geçilmiyor. Hangi konuya baksam cinsel sorunlar ama ne sorunlar. Evlerden ırak. Gözlerime inanamıyorum. Allah hepimize hidayet versin, başta kendi nefsime...

Lirik o halde arkadaş olalım :16: Nasılsın, hayat nasıl gidiyor :34:

Haklısın, eskiden ceza falan yoktu öyle, huzuru bozan kapıda buluyordu kendini..

Topiklerde pek konuşuluyor eski sistem gelsin diye, özellikle siyaset topiği, aman aman fena orası da :5:

Lirik hg, seni de hatırladım ben :3:

Ah be elifim, arkadaş listemi gözden geçirdim pm atayım da gelsin herkes topiğe diye ama ne kro, ne ayn, ne bonus, ne olilya, ne hipokondriyak, ne vicdan, ne aysen ve daha sayamadığım bir sürü isim 1-2 yıldır yoklar. Keşke gelebilselerdi ..:5:
Gelirler inş ne diyim:3:
Elif gerçekten benimde arkadaş listem kabarık ama kk girmiyorlar eski arkadaşlar bunlar nerde bende merak ettlm küstürdüler bence eskinin tadı yeninin adı
Kime küsüyolar yahu:)Zaman zaman benimde gönül koyduğu olaylar oluyor ama kişilere bakıp kk yı yakamam napim:)
Bende isterim:)

Ema bdv zaten o dertlerden geçilmiyor. Hangi konuya baksam cinsel sorunlar ama ne sorunlar. Evlerden ırak. Gözlerime inanamıyorum. Allah hepimize hidayet versin, başta kendi nefsime...

Lirik o halde arkadaş olalım :16: Nasılsın, hayat nasıl gidiyor :34:

:)) iyiyim ?Sizi sormalı efenim :))

Bazen bırakıyorum,bu aralar yine yazıyorum.Kaç ay sadece okudum,bazen tepemin tasını attırıyorlar,okuyorum o kadar ... :)

Ada Ege ye selam söyle lirik :) ikizleri kocaman olmuştur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şükür kışı atlattık artık yaz geldi
o karlı memlekette yaşayanlara allah sabır versin ,ben güneşi her gün görmem lazım

unuturum diye üşenmedim açtım pcyi 40 kişiye gönderdim
biraz daha dolanayım bir o kadar daha yollayacak bulurum:27::27:

Back