Eski kk lilardan kimler

bende eskiyim de neden toplanıyoruz?
Darbe yapacağız

Aynı fikirdeyim, insan alıştığını ararmış

aklıma gene kötü bir proje geldi : ) bu sayfaya üye ID'si 100.000 küçük olanlar yaza bilse diğerleri okuyup yazamasa : )

Valla sayin Kazen,bu kotu fikir degil bence ,o kadarcik da ayricaligimiz olsun :) Eski KKlilari hortlattik elifim ve canavarla birlikte,siz de jest yapip mailler attiniz cok iyi oldu.Projenizi destekliyorum sahsen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bende 2007 den beri üyeyim ama son bir yıldır falan pek aktif olamadım bebeğimden dolayı benide hatırlarsınız inşallah

Son düzenleme:
aklıma gene kötü bir proje geldi : ) bu sayfaya üye ID'si 100.000 küçük olanlar yaza bilse diğerleri okuyup yazamasa : )

Guzel olur :)

Benim aklima daha kotusu geldi uye sayisi 50.000 lerdeydi bizim zamanimizda 100.000 bile cok

Bizide alet ediyosun aklımızı çeliyosun he :) cüvcüv haklı 50 binlerdeydik.

Bi farkımız bi armamız rozetimiz olsun bence. Bunu bi düşün sadece eski üyelere ait bi durum yada rütbe yapılabilir.

I love Bonus

ben de eskilerdenim..
ve baktığım zaman çoğu niki hatırlıyorum :)
en azından sohbeti hatırlayacak kadar eski..
bir de buluşmaların en çok yapıldığı seneler..
ne güzel buluşmalar olur fotolar eklenirdi
dostluğunuz daim olsun duları havada uçuşurdu
sabaha kadar az durmadık sohbette
elif ablacım kahrımızı çekerdi

Hatırladım seni ayça hoşgeldin.

I love Bonus

evetttt:)))) şimdi İstanbulda değilim Antalyadayım 1-2 kere buradada bulurma yapayım dedım olmadı kımse gelmedi

Deli manyak seni az konuşmadık sohbette msn de :)

I love Bonus

KKnın işi bana kahır gelmiyor nedenkü
ya bız senınle kadıköyde buluşmusmuyduk onu dusunuyorum

Antalya yı bilmiyorum ama Konya ya gelmişdi tanışmışdık:)Hatırladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…