Eski kk lilardan kimler

aklıma gene kötü bir proje geldi : ) bu sayfaya üye ID'si 100.000 küçük olanlar yaza bilse diğerleri okuyup yazamasa : )

Kazen abi hayır yaa yapma bunu lütfennn O zaman ben yazamam ki. ( Hay benim cahil kafama kızıyosan kızıyon ne diye üyeliğini sildiriyon deli kafa bunu hakettim )

Slm bende coook eskilerdenim kendimce 2007 de uye oldum ne sahane sohbetlerimiz vardi hatta buradan edindigim mukemmel dostlarim var yillarin eskitemdigi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende eskiyim 2007 lerden taaaa cok iyi dostlar edindim burada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deli manyak seni az konuşmadık sohbette msn de :)

I love Bonus
msn msn hatırlat bakem kendını

KKnın işi bana kahır gelmiyor nedenkü

Antalya yı bilmiyorum ama Konya ya gelmişdi tanışmışdık:)Hatırladınmı

elif ablacım hatırlamam mı istanbuldan antalyaya geldım 1 kızım vardı sımdı bir de oğlum oldu yenı 3 aylık onunla zaman gecırmektan nette duramıyorum pek cocuklardı evdı yoruluyorum baya

Bende epey eski sayılırım. Ne fırtınalar estirdik bee...
Ama son 2 senedir pek aktif değilim maalesef. Bakalım çıkacak mı beni hatırlayan :)

Di mi... Özledim eski günleri, aynı tadı yakalayabilir miyiz bilmiyorum.
Bende seni unutmadım sarışın hatun :) Evlendin mi naptın

çok aktif olamasam da en eskilerden biriyim sanırım

Kuaför saçlarımı çok kısa kesmişti ve ben de saçlarımı uzatmak için nette araştırma yaparken rastlamıştım siteye.Bir süre misafir olarak takip ettim bir süre sonra da üye oldum.Bir iki sene neredeyse hiç yazmadım.Ama her gün buradaydım.Eski üyelerden çoğu üyeyi tanıyorum sayılır.Buluşmalar yapılıp resim koyuluyordu.O bölüm kalktı.Geyik bölümünde takip ettiğim başlıklar vardı.Hiç canım sıkılmazdı orada olunca:)Onlarca kişiyi çok iyi tanıyordum ama onlar beni tanımıyordu.Zamanla hepsi dağıldı.Bana da çok ilginç gelen bir süre sonra buraya girilmekten vazgeçilmesi.Çoğunun bebeği oluyor,işleri güçleri oluyor tabi ama birden bire nasıl bırakabiliyorlar şaşırıyorum.Çok samimi olanları bir süre sonra sitede görünce bakıyorum ayrı yerlerde takılıyorlar bu da bana çok vefasızlık geliyor.Ben arada merak eder bakarım çoğuna.Sanki arkadaşımmış gibi,çok yakınımmış gibi:)

Bende epey eski sayılırım. Ne fırtınalar estirdik bee...
Ama son 2 senedir pek aktif değilim maalesef. Bakalım çıkacak mı beni hatırlayan :)

Çok iyi hatırlıyorum sizi:)Forumda polemik olup kendinize sohbet başlığı açmıştınız.

ben de eskiyim. kısa bir zaman önce kullanıcı adımı değiştirdim. (eskisi micra'ydı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…