• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

merhabaalarr :3:
benide hatırlayanlar var mı acaba
uzun zaman oldu yazmayalı kızımla uğraşmakdan fırsat bulamıyorum
ama şöyle bir baktım bir çoğunuzu hatırlıyorumm:16:
Selam canimm
Senin cilgin nikah fotolarin hala gozumun önünde:27:
Biskileyt üstünde nikaha gitmistiniz dimi:27:

logonun olduğu alanda renk patlaması yaptık yazı alanı okuyacağınız alan da ise soft renkler kullandık.

Cüvcüvüm tşk ederim.Yeşilim ablaya face den link verdim.Burayı göremedi tabiki:)Şifremi unuttum yeni üyelikmi alayım vs dedi.Onada mail gitmişdir ama:52:

Elif ablacım sen hastamıydın geçmiş olsun nen var :)

I love Bonus

Cüvcüvüm tşk ederim.Yeşilim ablaya face den link verdim.Burayı göremedi tabiki:)Şifremi unuttum yeni üyelikmi alayım vs dedi.Onada mail gitmişdir ama:52:

Elif yesilim abla özel mesjalarına bir baksın facete

Bütünnn canlarım burda ne kadar güzel radyo günleri unutulurmu ablam :))))Hoşgeldiniz canımm ablalarım ve diğer fıstıklar ❤️Sizlerle burda sohpeti çok özlemişim 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

logonun olduğu alanda renk patlaması yaptık yazı alanı okuyacağınız alan da ise soft renkler kullandık.

Kötü olmasıyla alakalı değilde Bu benim değişiklik sevmememle çabuk benimseyememle alakalı sanırım
Renk patlamasını cidden sevmedim az öteye çekilin deyip grafiklere girişesim var istemsiz durmadan eleştri halindeyim :1: Bir renk birliği olsada değişiklik headerdeki kadınlar kulübü yazsında pırlanta efekti olsa en üstteki Hoşgeldiniz yazısı beyondparadise bildirimlerinizde bir yazı şekli boyutu aynı olsa üzerinde geldiğimizde kırmızılaşmayıp iki font büyüse gibiiiiiiiii kendikendime sıralayıp duruyorum :1:

Yeşilim abla bugün lafını etmiştik sende geldin sonunda :) hoşgeldin.

Kazen biz renk göremiyoruz telefonlardan renkler kalıcı olursa bizede yansır mı?

I love Bonus

merhabaalarr :3:
benide hatırlayanlar var mı acaba
uzun zaman oldu yazmayalı kızımla uğraşmakdan fırsat bulamıyorum
ama şöyle bir baktım bir çoğunuzu hatırlıyorumm:16:

ben seni ve esini hatiladim, nikah ve dügün resimlerinize bayilarak bakmistim
Kiziniz olmus ALLAH bagislasin :16: Gördügüm en tatli ciflerden biriydiniz, eminim kizinizda dünya tatlisidir.

Back