Eski kk lilardan kimler

selam eskiler ben hep buradayım

ne güzel +40 topiğimizin üyeleri yavaş yavaş toplanıyor

He benim ama daha olmedim az daha var pp

Ölme nevkafa:)Senin bir mesajın vardı barçman la.Buraya kırgınlığını ifade eden işinin bittiğini anlatan :)dayaklıksınız valla.Aileyiz burda kırgın olamayız(bence öle)

Ölme nevkafa:)Senin bir mesajın vardı barçman la.Buraya kırgınlığını ifade eden işinin bittiğini anlatan :)dayaklıksınız valla.Aileyiz burda kırgın olamayız(bence öle)

Aaa oyle mesaj mi yazmisim, yapmisimdir ben atarli genctik zamaninda ablam:) ama mevzuyu hatirlamiyorum bile demek ondan uzaklasmisim yillarca kkdan:)

Aaa oyle mesaj mi yazmisim, yapmisimdir ben atarli genctik zamaninda ablam:) ama mevzuyu hatirlamiyorum bile demek ondan uzaklasmisim yillarca kkdan:)

Belkide bana öle geld:)Konu başkaydı belkide bilmiyorum tam:).Ama ben özledim hep sizide

Belkide bana öle geld:)Konu başkaydı belkide bilmiyorum tam:).Ama ben özledim hep sizide

Dogrudur ablam belki ben hatirlamasamda. Burada kirildigim insanlar oldu cunku belki ondan uzak kalmisimdir. Ama sizleri hic unutmadim ki pucuk opucuk:

Dogrudur ablam belki ben hatirlamasamda. Burada kirildigim insanlar oldu cunku belki ondan uzak kalmisimdir. Ama sizleri hic unutmadim ki pucuk opucuk:

Tabiki oluyor prenses:)kırıldıklarımıza yanaşmıyoruz fazla olup bitiyor:)

Son düzenleme:
ay tamam simardim hala sana nazimin gectigini bilmek ne guzel ya, gercekten ozlemisim buralari

Anaa ben sanki su katilmamis odunum, biz prenses degil miyiz haspa pp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aklıma gene kötü bir proje geldi : ) bu sayfaya üye ID'si 100.000 küçük olanlar yaza bilse diğerleri okuyup yazamasa : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…