Gözü pörtleyen ifade var ya onun gibi oldum kıpır kıpır genç kızmı iyi hatırla len o bendim :)))
I love Bonus
Snakeeyes hatirladim seni de
Gözü pörtleyen ifade var ya onun gibi oldum kıpır kıpır genç kızmı iyi hatırla len o bendim :)))
I love Bonus
Özgür emre teyzesi :)
Bütün kıpır kıpırlığımı ona verdim şimdi o yerinde duramıyo :) Yaşlandık yaa şaka maka. Burda herkes bana derdi zaman geçsin bunlara gülüp geçiceksin diye hiç inandırıcı gelmezdi. Ama gerçekten öyleymiş ve bunu öğrenmek içinde zamanın geçmesi gerekiyomş
Ayyy evet yaaa o kıpırtılık senden bulaşmıştı
Artık yaşlandınız, kıpraşmayın bakim
Seni trex seni nikini bilem eskittin bana yaşlımı diyon 🔫
I love Bonus
Merhaba bayanlar , ben 2007 yilinda uye olmustum. kk ile hamilelik ve belirtileri konularini arastirirken tanismistim. Ilk yillar pek aktif degildim genelde ziyaretci olarak giriyordum. Merak ettigim bircok konuda cok faydasini gordum . Site kurucularina ve deneyimlerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler. O gunden bugune en buyuk degisiklik ikizlerim oldu . Simdi 5 yasindalar:)
Valla doğru söze ne denir, nerdeyse ikinciyi eskitecem
Güle güle buyut beratti
Bak gördün mü nasıl gülüyorsunO zamanlar herşeye takardın kafayı yahu
Cahillik işte :)
Olsun be nur, herşey zamanında güzel, şimdi gülümsüyorsun ya, o yeter :))
İyi yapmışsınız Kazen abi - değişim ve gelişim her daim güzeldir hele ki söz konusu kk iserenkleri biraz yumuşatma kararı aldık başlık kısmı dışında her tarafı gözleri yormayacak şekilde yumuşatıyoruz.
Radyo bile vardı ana sayfadaki sohbette. Nevbahar uyuzuyla az mı yaptık? Ah, ah..Pembe gazetemiz bile vardı canavarla ikisi bir olup tongaya düşürmüşlerdi beni, haftanın şakasında..Basmıştım kalayı hep biiiiipppp
Hoşgeldiniz
Hakikaten yahu sizin gibileri az uyutup şaka yapmamıştık gazete için :))
KK'dan koptuktan sonra ara ara sırf senin hatrını sormak için girerdim Mune ablam. Önce canavarın mesajı sonra Kazen'in maili ile tekrar giriş yaptık uzun zaman sonra.
Tekrar selamlar herkese.
Hoşgeldin nev
sen olunca ister istemez kankan dids'i de arıyor gözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?