Eski kk lilardan kimler

Snakeeyes hatirladim seni de

Hoşgeldin mysky, benim de seni gözüm ısırıyor

Gözü pörtleyen ifade var ya onun gibi oldum kıpır kıpır genç kızmı iyi hatırla len o bendim :)))

I love Bonus

Bir genç kız vardı, kığır kıpır, yerinde duramayan, O Şimdi Dinozor

Bak gördün mü nasıl gülüyorsun O zamanlar herşeye takardın kafayı yahu

Biz göremiyoruz renk falan banane app içinde renk değişsin

I love Bonus

Merhaba bayanlar , ben 2007 yilinda uye olmustum. kk ile hamilelik ve belirtileri konularini arastirirken tanismistim. Ilk yillar pek aktif degildim genelde ziyaretci olarak giriyordum. Merak ettigim bircok konuda cok faydasini gordum . Site kurucularina ve deneyimlerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler. O gunden bugune en buyuk degisiklik ikizlerim oldu . Simdi 5 yasindalar:)

Seni trex seni nikini bilem eskittin bana yaşlımı diyon 🔫

I love Bonus

Valla doğru söze ne denir, nerdeyse ikinciyi eskitecem

Güle güle buyut beratti

Ben de eski sayılırmıyım acaba?

Bu sayfadan e-maillerimi kontrol ederken haberim oldu ,cok tesekkür bende eskilerdenim cok selamm hepinize :)kimler var kimler yok tam kontrol edemedim insaallah aksama iyice biii bakicam

Hakikaten yahu sizin gibileri az uyutup şaka yapmamıştık gazete için :))

KK'dan koptuktan sonra ara ara sırf senin hatrını sormak için girerdim Mune ablam. Önce canavarın mesajı sonra Kazen'in maili ile tekrar giriş yaptık uzun zaman sonra.

Tekrar selamlar herkese.

Hoşgeldin nev
sen olunca ister istemez kankan dids'i de arıyor gözüm.

Hoşgeldin nev
sen olunca ister istemez kankan dids'i de arıyor gözüm.

Hoşbulduk ablacım. Gazozu hatırlarsın dğeil mi:)))

Dids iyi biraz sağlık sorunları var ama idare ediyor ara ara görüşmeye devam ediyoruz onunla da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…