Eski kk lilardan kimler

merhaba bende eski sayılırım sanırım aktif olarak devamlı yorum yapmasam da hergün buradayım

Son düzenleme:
bence değişen şey eskilerin buraya çok girmemesi.
tekrar geldiğimde feci yabancılık çektim. eskilerden bir kaç kişi vardı görüştüğüm.diğerleri kuş olmuş uçmuştu
o bir kaç arkadaşla diyoloğum oldu ve yeni arkadaşlarla tanıştım.
gelen gideni aratmadı çok şükür.
yine tam gaz sitedeyim.
sadece eskileri sıkça burada görmek isterdim.
gözlerim onları aramıyor değil.

Son düzenleme:
bendede olmadı. okypete gizlidir yazısı çıkıyor bende.

Oda güzelmiş siyaset konularından hatırlıyorum sanki okypete ismini bide sarışın bir avatar... Doğru hatırlıyosam az trex değilim bende

I love Bonus

aynen o sarışın benim. hala siyasete takılıyorum

:) bende takılırdım artık hiç takılmıyorum gurbik kuzum kronik Uzman ( berşule) dahasıda var kavga gürültü banlananlar vuuuu çok stresli topiclerdi.

I love Bonus

Hakikaten üye sayısı çok arttı.Artık nerdeyse tanımıyoruz kimseyi(Eğer sivrilip kendini tanıtmadı ise.Bu muhtemel aldığı ban larla olur)

Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...

Sesli güldüm :) sorun çok güzeldi aslında. Senimi kırıcaz bunada cevap veririz.

Valla bi düşündümde değişen çok şey olmuş yerinde sayanda. Telefondan KK ya girip yazıcan deselerdi önceden gülerdik. Buda bi değişim.

Aslında hep demek istediğim bişey vardır bugüne nasipmiş. Ne olursa olsun her ne yaşarsam gelip iki satır içimden geçeni yazdığım adeta nefes aldığım bi yer KK. Her şey için hayatıma kattığın insanlar için teşekkür ederim. Bir saç boyasını ararken nerden nereye gelmişiz...

Ay duygulandım bi an. Ne vardı soruyu değişcek

I love Bonus

kknın rengi bir anda bordomu oldu. yoksa renk körlüğümü başladı bende.

kknın rengi bir anda bordomu oldu. yoksa renk körlüğümü başladı bende.
Bir anda üstteki renk bordo ve koyu pembeye döndü - başlıklar grimsi bir mavi renge büründü, kişilerin avatarlarının bulunduğu bant mı desek o buz mavisine döndü - her yorum yazışta bir yerler değişiyor son yarım saatte

Son düzenleme:

renkleri biraz yumuşatma kararı aldık başlık kısmı dışında her tarafı gözleri yormayacak şekilde yumuşatıyoruz.

Heyyyy ben geldimmmmmm :))) Çok sevindim bu başlığı gördüğüme yaa. Beni hatırlayan var mı çok merak ettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…