• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

cağrılan yere erin meeeee
çağrılmayan yere görünmeee derler..iste bende geldim burdayım:27:

Msn vardi toplanti yapiyorduk geceleri :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pas geçmek yok.Yıllardır ihmal ettiğim sağlığımın diyetini ödüyorum ki gene çok ucuz kurtuluyorum.Annem lokal anesteziden şoka girmiş zamanında.Bunun korkusu bende yerleşti.Ağzımda 5 tane kırık/ çürük diş ayıklandı geçen ay.Perşembe günü de sırtımda bir süredir bekleyen içi iltahap dolu kist aldırdım,pansumana gidip geliyorum.Şekerimde sınırda .İlaç almamakda direniyorum(131).Bakalım ne olacak

ablam cok gecmis olsun :((

Oooooo hoşgeldinnnn:54:
Kusura bakma Nur, tüm sayfaları okuyamadım, son sayfalarda kimler gözüme çarpmışsa onları yazabildim sadece:))
Yazanlar arasında ismini yazmayı unuttuğum çok kişi olmuştur:9:

Hee iyi unutmada gözünden kaçmış olayım :30::30:

Kizima hamileydim... Dogdu buyudu...isten ayrildim...plesanta previali bir hamilelik daha gecirdim. 2 kisilik ailemiz 4 kisilik oldu :) kk araciligiyla cok iyi arkadasliklar edindim. :)) plesenta previa ile ilgili topiclerde sayfa aboneligimi kaldirmadim. Sorusu olana destek olmaya calisiyorum.
Daha neler degismedi ki...ona ayri topic lazim :))) dolu dolu 7 sene olmus

Elif abla gecmis olsun..
Dids mune okypete hepinize sevgiler...

Çok geçmiş olsun elif abla :50: İnşallah çabucak sıhhatine kavuşursun :71::130:

Iyiyim dids herkese sayamadiklarima sevgiler cepteki uygulama super olmus her detaya ulasamiyorum ama buyuk kolaylik. :D

Back