bende ozledim ablam, hersey yolunda degil mi?
Elif abla gecmis olsun..
Dids mune okypete hepinize sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyim dids herkese sayamadiklarima sevgiler cepteki uygulama super olmus her detaya ulasamiyorum ama buyuk kolaylik.
Yolunda birtanem, ben yıllardır burdayım, bir kızım var biliyorsun, bu yıl liseden mezun oluyor, sağlık sıhhat yerinde çok şükür, uğraşıp duruyoruz, ihtiyarlamak hariç :))) bıraktığın gibiyim diyebilirim
Sen nasılsın? Ara arada olsa gösterin kendinizi
Hoşgeldin cüvcüv
Bir maile bakıyormuş herşey:))) herkes toplanıvermiş bir anda
insan gelmeden bi islik calar :yumruklamasmayli:
herkese merhabalar :)
Uuupuzuun bir ara Uuupuzuun bir üyelik ve ben sergü herkesi Seviyom len :))
Merhaba eskilerne hoş sizleri görmek, sanki ilk defa üye olmuşum gibi hissettim kendimi. Kimler gelmiş , kimler geçmiş KK evimizden, kocaman kucaklıyor ve öpüyorum hepinizi. Buluşmamızı pastayla kutlayalım:))
Eki Görüntüle 1097747
Merhaba eskilerne hoş sizleri görmek, sanki ilk defa üye olmuşum gibi hissettim kendimi. Kimler gelmiş , kimler geçmiş KK evimizden, kocaman kucaklıyor ve öpüyorum hepinizi. Buluşmamızı pastayla kutlayalım:))
Eki Görüntüle 1097747
Arkadaş malum mu oldu, arkandan dedikodu yapamayacak mıyım ben yahu
insan gelmeden bi islik calar :yumruklamasmayli:
herkese merhabalar :)
cağrılan yere erin meeeee
çağrılmayan yere görünmeee derler..iste bende geldim burdayım
Eki Görüntüle 1097747
Wuhuuu bende burdayım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dids kardelen hoşgeldiniz, muhabbetimiz olmasa da sizleri de hatırlıyorum
Munem o kendi zarifliğin, Nurum sende hoş geldin , bebişin hayırlı olsun, Smeagolum hoş buldum canım.
ben de burdayimama kimseyi hatirlayamadim
Munem o kendi zarifliğin, Nurum sende hoş geldin , bebişin hayırlı olsun, Smeagolum hoş buldum canım.
2006dan beri tek ve ilk mesajın bu olursa tabi hatırlamazsın ama hoşgeldin
Lereenim, ablacım saygılar
Bu arada bana da mail gelmiş mi diye baktım ve gelmiş. ID numaram da mailde yazıyor 48.000. üyeyim ben
Tevazu gösteremeyeceğim Elifimle birlikte bu topiği canlandırdık, canavarın mailleri ve Sayın Kazen'in özel mailleri için teşekkürler, ne güzel toplaştık
Bana mail gelmemiş neden ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?