- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bence kullanilan renkler birbiriyle uyumlu olmali. Bana uyumsuz geldi. Yine de kolay gelsin tabi.
Alt tarafta yeşil oldu
Banner kısmıyla uyumla olsa renkler daha güzel olurdu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kullanilan renkler birbiriyle uyumlu olmali. Bana uyumsuz geldi. Yine de kolay gelsin tabi.
Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...
Alt tarafta yeşil oldu
Banner kısmıyla uyumla olsa renkler daha güzel olurdu..
Heyyyy ben geldimmmmmm :))) Çok sevindim bu başlığı gördüğüme yaa. Beni hatırlayan var mı çok merak ettim :)))
:) bende takılırdım artık hiç takılmıyorum gurbik kuzum kronik Uzman ( berşule) dahasıda var kavga gürültü banlananlar vuuuu çok stresli topiclerdi.
I love Bonus
Hakikaten üye sayısı çok arttı.Artık nerdeyse tanımıyoruz kimseyi(Eğer sivrilip kendini tanıtmadı ise.Bu muhtemel aldığı ban larla olur)
Bu ID işi bende olmuyor ya.Nikimin üzerine geliyorum mause ile onlıne oflıne o yazıyor.
Kazen abi valla hayatım komple değişti desem yeridir :)
En başta büyüdüm ( o melankolik deli kız gitti sayılır. arada bazen geliyo ama o kadar da olcak )
İzmir'deydim artık Bursa'dayım
Evlendim bi oğlum oldu ellerinizden öper :)
Öyle işte. KK'ya geri döndüm burayı baya baya özlemişim. Eski üyelerin hepsi geri dönse yaa
Bi de şu ifadeleri çok özledim yaa. Çoğu zaman telden girebiliyorum ve bu ifadeler telde görünmüyor. Onunda bi çaresine bakmanızı rica ediyorum.
Saygılar efem
Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...
Nurrrr Ben eski snakeeyes, nikimi değiştirdim epey önce ben seni çok iyi hatırlıyorum, çette az konuşmazdık hatırladın mı
Nur Allah bağışlasın, güle güle büyüt, sağlığın sıhhatin nasıl
Nuru tanımamış gibi yapsaydın snake :d
I love Bonus
Eveeeettt hatırlıyorum seni:))) Çok güzel yaa eskiden birilerini görmek. Seni gördüğüme de çok sevindim yaa
Herşey yolunda çok şükür sıhhatimde yerinde. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Bonusumla hala eskisi gibi hatta eskisinden çok daha samimiyiz dostuz. Bana çok destek oluyo allah razı olsun. Burdan da sevgilerimi iletim kendisine
kazen abi radyoyu da çok özledim be ya bi de sohbet bölümünü. Bunlar yine aktif olamaz mı
Nuru tanımamış gibi yapsaydın snake :d
I love Bonus
Vayyy sen öyle mi yapçan bonus kafa. Burdan kafana vurma smile eklerdim ama malesefki telden bakıyon. Bi ara hatırlat bunun hesabını sorcam
Nur vay bee, demek evlendin de oğlun oldu ha Zaman nasıl da hızlı geçiyor O zamanlar kıpır, kıpır yerinde durmaz bir genç kızdın. Şİmdi oğlun var, ne mutlu sana, adı ne?
Nur vay bee, demek evlendin de oğlun oldu ha Zaman nasıl da hızlı geçiyor O zamanlar kıpır, kıpır yerinde durmaz bir genç kızdın. Şİmdi oğlun var, ne mutlu sana, adı ne?
Mavi kazen yazısı...
Dehşet üye sayısı...
Ana sayfadaki sohbet...
Pro üyelik...
Kalkan imzalar...
Radyomuz...
Hiç değişmeyen kalpli sayfamız ve sıcak bir samimiyet var. Uzun zaman aktif olmadığımda bile aklıma bişey takılsa en güvendiğim yer oldu KK.
Eski üyelere bi güzellik yapmayı düşünürmüsün kazen? :))
I love Bonus