Eski kk lilardan kimler

Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...

Kazen abi valla hayatım komple değişti desem yeridir :)

En başta büyüdüm ( o melankolik deli kız gitti sayılır. arada bazen geliyo ama o kadar da olcak )

İzmir'deydim artık Bursa'dayım

Evlendim bi oğlum oldu ellerinizden öper :)

Öyle işte. KK'ya geri döndüm burayı baya baya özlemişim. Eski üyelerin hepsi geri dönse yaa

Bi de şu ifadeleri çok özledim yaa. Çoğu zaman telden girebiliyorum ve bu ifadeler telde görünmüyor. Onunda bi çaresine bakmanızı rica ediyorum.

Saygılar efem

kazen abi radyoyu da çok özledim be ya bi de sohbet bölümünü. Bunlar yine aktif olamaz mı

2008 den beri burdayim hic arada vermedim.oyuncu k.kliyim cünkü.istesen de istemesen de,oyuncu oldunmu buradan vazgecemiyorsun.tabiki eski k.k nin cok daha tadi vardi,arkadaslik paylasim dertlesme sohbet bunlar cok güzeldi.malesef bunlar pek kalmadi yada paylasacak arkadas kalmadi diyeyim.ama burayi seviyorum yaaaa

Heyyyy ben geldimmmmmm :))) Çok sevindim bu başlığı gördüğüme yaa. Beni hatırlayan var mı çok merak ettim :)))

Nurrrr Ben eski snakeeyes, nikimi değiştirdim epey önce ben seni çok iyi hatırlıyorum, çette az konuşmazdık hatırladın mı

:) bende takılırdım artık hiç takılmıyorum gurbik kuzum kronik Uzman ( berşule) dahasıda var kavga gürültü banlananlar vuuuu çok stresli topiclerdi.

I love Bonus

Berim Şulem artık yok sanırım, epeydir uğramıyor. O zamanlar avatarımda devekuşu resmi vardı da bana hep emum derdi, keşke da burda olsaydı

Hakikaten üye sayısı çok arttı.Artık nerdeyse tanımıyoruz kimseyi(Eğer sivrilip kendini tanıtmadı ise.Bu muhtemel aldığı ban larla olur)

Kesinlikle haklısın elifim, nerde sivridil, laf sokma, bol ban, al sana tanınmışlık. Eskiden bu kadar olay çıkmazdı...

Bu ID işi bende olmuyor ya.Nikimin üzerine geliyorum mause ile onlıne oflıne o yazıyor.

Bende de olmuyor, merak ettim şimdi ben kaçıncı üyeyim

Nur Allah bağışlasın, güle güle büyüt, sağlığın sıhhatin nasıl

Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...

O kadar çok şey oldu ki O zaman küçük olan çocuklarım şimdi delikanlı oldular. 5 kez ev taşıdık. Zor günler, rahat günler, hastalıklar, ayrılıklar.. Bugünümüze şükürler olsun

dasilvadido ve gamze_belinay günlükte misafirkende takip ettiğim kişilerdi keşke gelseler tekrar.

Nuru tanımamış gibi yapsaydın snake :d

I love Bonus

Eveeeettt hatırlıyorum seni:))) Çok güzel yaa eskiden birilerini görmek. Seni gördüğüme de çok sevindim yaa

Herşey yolunda çok şükür sıhhatimde yerinde. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.

Bonusumla hala eskisi gibi hatta eskisinden çok daha samimiyiz dostuz. Bana çok destek oluyo allah razı olsun. Burdan da sevgilerimi iletim kendisine

Son düzenleme:

Nur vay bee, demek evlendin de oğlun oldu ha Zaman nasıl da hızlı geçiyor O zamanlar kıpır, kıpır yerinde durmaz bir genç kızdın. Şİmdi oğlun var, ne mutlu sana, adı ne?

kazen abi radyoyu da çok özledim be ya bi de sohbet bölümünü. Bunlar yine aktif olamaz mı

Kİmdi hatırlayamıyrum, habire istek parça verirdik, o an kim varsa başında çalardı, ne güzeldi, keşke yine olsa diyeceğim ama bu kalabalığa radyo ne desin

Nuru tanımamış gibi yapsaydın snake :d

I love Bonus

Nur mu o da kim

Vayyy sen öyle mi yapçan bonus kafa. Burdan kafana vurma smile eklerdim ama malesefki telden bakıyon. Bi ara hatırlat bunun hesabını sorcam

Ah canım ya bende böyleyim işte napcan :)))) ❤️

Dostluk kısmı ayrı geyik kısmı ayrı

I love Bonus

Nur vay bee, demek evlendin de oğlun oldu ha Zaman nasıl da hızlı geçiyor O zamanlar kıpır, kıpır yerinde durmaz bir genç kızdın. Şİmdi oğlun var, ne mutlu sana, adı ne?

Gözü pörtleyen ifade var ya onun gibi oldum kıpır kıpır genç kızmı iyi hatırla len o bendim :)))

I love Bonus

Özgür emre teyzesi :)

Bütün kıpır kıpırlığımı ona verdim şimdi o yerinde duramıyo :) Yaşlandık yaa şaka maka. Burda herkes bana derdi zaman geçsin bunlara gülüp geçiceksin diye hiç inandırıcı gelmezdi. Ama gerçekten öyleymiş ve bunu öğrenmek içinde zamanın geçmesi gerekiyomş

nasıl hatırladın bunları helal valla iyi hafza varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…