Eski kk lilardan kimler

Laaan 2004 Nisan'da üye oldum ben. Sonra Ceyar bir dalavere çevirip (sanırım site yenilendi) herkesin üyelik başlangıcını 2006 yaptı.
aynen kuzum aslında benimde 2006 ydı o altyapı calısmasından sonra 2007 oluverdı. hala burda oldugunuzu gormek cok guzel
Nix selam, ben eski snakeeyes, yeni smeagol, nasılsın

Hülya merhaba hoşgeldin

merhaba snake valla eskıler guzeldı hala burdayım hala cocuk yapamadım 2-3 kere banlanmama ragmen kk sevdasındna vazgecmedım

merhaba snake valla eskıler guzeldı hala burdayım hala cocuk yapamadım 2-3 kere banlanmama ragmen kk sevdasındna vazgecmedım

Çocuk konusunda sıkıntı mı var nix, Allah hayır etsin, olur inş :)
Eskiler ne güzeldi gerçekten, daha sakin, daha saygılı, daha tanıdık
Sen de uslu dur, sakin ol ban yeme

Son düzenleme:
Laaan 2004 Nisan'da üye oldum ben. Sonra Ceyar bir dalavere çevirip (sanırım site yenilendi) herkesin üyelik başlangıcını 2006 yaptı.
Affet kuzu, bir anlık heyecana kapıldım Eee n'apıyon, nasılsın, dayınlar nasııı güülüümmm
Nix selam, ben eski snakeeyes, yeni smeagol, nasılsın

Hülya merhaba hoşgeldin
Hoşbulduk canım, hatırladım seni..Nasılsın?
Sizi zannederek yazdım hatta pardon o zaman,ank'tı eski nickim..
Aaaa, hatırladım şimdi..ank..Merhabalar
hülyaaam ,nasılsın ?

selam nix
Canım,,, mayhoş arkadaşım benim..En son teee 2011 çekilişinde yazışmıştık..ne güzel topicti..TheShe vardı..aylin vardı..pehh Efkarlandım yine..N'apıyon?
bende varımmm çok eskilerden
Selam canım...hoşgeldin
Gittikçe kalabalıklaşıyoruz, ne güzel. Hepiniz hoşgeldiniz.
Merhabalar ablam..Nasılsın?
Hayranım bu hitaplara:)Eski kk yı bilir kuzu sanırım
Eki Görüntüle 1068969 Eki Görüntüle 1068970

KK nın u halini kimler biliyür:)

Tşk ederim prenses:)
Biz bilmiyoz 1 sene sonra üye olmuşuk n'apak yani? Kuzu benden daha kıdemli çayları o demleyecek topiğe

Çayları tabik demlesin kuzu ama içine kuzu kılı düşürmeye
Hşgeldin Lilyum Ben eski snake, yeni smeagol

Çet yabancı gelmedi elif, bu hangi yıl?:26:

İyidir Hülya sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor :)

Aynı chat kk nın bu formatında da kullanıldı.

Günaydın arkadaşlar. (Bu cümleden sonra hep "Türküm, doğruyum, çalışkanım" demek geliyor içimden. Eee, yılların alışkanlığı ne de olsa )

Eskiden ana sayfada sohbet vardı ne güzel. Bir sürü arkadaş oradan yazışırdık. Soğanı doğra, hoop sohbete; salçayı kavur, hoop sohbete...

Merhaba,nick değişince tanımak ta zor oluyor bazen..
Bende iyiyim,buraya üye olduğumda kızım dersaneye gidiyordu,şimdi üniversiteyi bitirdi,masterını yaptı,şimdide işe girdi çalışıyor..
Yıllar su gibi akıp geçiyorişte

Günaydın anuşkacım,uzun zamandır sende yoktun sağlığın nasıl iyidir umarım..
Demi yani shbet sayfası vardı hergün günaydınlar mesajları atılırdı oradan ..

Evet canım, topiclerde yoktum, sadec oyun oynuyordum. Ne yalan söyleyeyim, özlemişim buraları.
Sağlığım iyi çok şükür. Yıllık kontrollerim sürüyor.

Evet canım, topiclerde yoktum, sadec oyun oynuyordum. Ne yalan söyleyeyim, özlemişim buraları.
Sağlığım iyi çok şükür. Yıllık kontrollerim sürüyor.

Pek kimseler kalmadı eskilerden,hepyeniler var çoğunuda tanımıyoruz bile,nerede o eski tatlar,saygı ve sevgi vardı..
Şİdi hemen kavgaya dönüyor maalesef..
Çok sevindim iyi olmana.

Eskiden ana sayfada sohbet vardı ne güzel. Bir sürü arkadaş oradan yazışırdık. Soğanı doğra, hoop sohbete; salçayı kavur, hoop sohbete...

Valla bir elimiz yemekte, bir elimiz çette olurdu

Pek kimseler kalmadı eskilerden,hepyeniler var çoğunuda tanımıyoruz bile,nerede o eski tatlar,saygı ve sevgi vardı..
Şİdi hemen kavgaya dönüyor maalesef..
Çok sevindim iyi olmana.

Hele bir siyaset topiğine gir, kan gövdeyi götürüyor vallahi

Canım,,, mayhoş arkadaşım benim..En son teee 2011 çekilişinde yazışmıştık..ne güzel topicti..TheShe vardı..aylin vardı..pehh Efkarlandım yine..N'apıyon?

:

ıyıyım sen napıyon ...ben de artık goruşmüyorum..theshe ıle cok samımıydık bız kı aynı yerdeyız gecemız gunduzumuz bırdı o derece..ama koptuk
Aylin de en son evlendı .. dahasını bılmıyorum

senın cocuklar nasıl ?

yaa ben Kuzuuummmm'un esının yaptıgı o büyük jesti hatırlıyorum bee ::27

Cancağızım, hoşgeldin. En uzun süredir irtibat kuramadığım kişi sensin sanırım. İlk buluşma arkadaşlarımdan biri...Ne güzel bir buluşmaydı ama...Ben hiç unutmadım o güzel günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…