• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Hayırlı cumalar herkese ,günaydın anuska,günaydın keles;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk canımmm:54::54::54:

Ooo nefer cadısı da da burdaymış. Napıon la :enseye şaplak:
Napıyosunuz bakim kk nın kök salmış gacıları :18::27::27:

Gözlerim doldu ya hatunlar eskileri görünce :salya sümük smilesi:

Günaydın herkese. :21:
Puslu, zaman zaman yağmurlu, karanlık bir hava var bugün burada.
Ama hiç önemli değil.:46: Mutlu, huzurlu bir cuma olsun inşallah.:1:

Anuşum, güzel ablam, sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. neler yapıyorsun anlat hele bi. :kucak smilesi::48:

Merhaba ne güzel bi topic olmuş:) çok eski kalmamış ama :((

Gurbaa evlendi kocasının karısı çocuğunun anası oldu. Bi ayşesi oldu onunla uğraşıyo arada telefonlaşıyoruz arada mesajlaşıyoruz. Kendi potansiyelini niye kilitledi hala anlayabilmiş diilim o da ayrı:)

Krdi ağzını kırdığım niye aramıyon lan beni. :5:

Bu arada niye bu kuzunun kuşları kalpleri çok ? Bir de yazı karakterini sabitleyebiliyor muyuz?

Hoşgeldin Gunicenn :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbuldum. Hayırlı cumalar :48:

Anuşum, güzel ablam, sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. neler yapıyorsun anlat hele bi. :kucak smilesi::48:

Hiii kuzummm :52::48:
Sileyim mi o yaşları :17:
Hayırlı cumalar :48:

Aç tavuk. Damladın mı hemen:27:

La bende anlamadım . Bigün baktım çoğalmış. Hiçbir etkim ve katkım yoktur yani, bizzat şahidim.:37: Üyelikteki 10.yılıma bir cest yaptı zaar ceyar.:21:

10 senelik oldunmu kuzu sende:).Bende 10 seneliğim,ihtiyarladık desene:)

Son düzenleme:
ah be ne çekti kk benden :3:

ay bak geçmişe bakıp duygulandım şimdi az ağlamadım kk nın omzunda herşeyimin ilacı :kkk::16:

bebeğimi hasretle bekelrken en büyük psikolojik ve bilgi kaynagım herşeyimdi şimdide anne olarak yararlanıyorum aradıgım herşey hatta fazlası burda :16:

yarın kkdan bursa arakdaşlarımla günümüz var kzıımla 40 uçurtucaz oraya hayatımın byük bi bölümünde varsın kk cım

evet ben eski yim herelde baya:42:

ilk üyelik tarihlerimizden belli aslında ama, forumlara katılım olarak fazla ara verdim ben şahsen ve fazla da mesaj yazmadığım için eski miyim yeni miyim bilemedim :D

Canım, Allah'a çok şükür ki gayet iyiyim, her şey yolunda, teşekkürler.:21: Buradaki varlığınızla daha da iyi oluyorum.:34:

Nasilsiniz neler yapiyorsunuz izmirden sevgi ve selamlarimi yolluyorum ♡♡♡♡♡♡

Yok canım değil:)7-8 sene önce gene olmuş,patlamışdı falan:).Dr bünye yapabilir gene diyor:18:

Back