• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Yok canım değil:)7-8 sene önce gene olmuş,patlamışdı falan:).Dr bünye yapabilir gene diyor:18:

Allah beterinden korusun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz izmirden sevgi ve selamlarimi yolluyorum ♡♡♡♡♡♡

Efsane yazıp yazıp kaçma,sen ne yapıyorsun,torun mu bakıyorsun :)

Son düzenleme:
kızlar bende eskilerden sayılırım çok eski olmasa da 2010'ların müdavnlerdenı:17::16:m

Günaydın Anuska,günaydın 2006-2007 kuşağııı :rolleyes:

Ne güzel olmuş bu sayfa..Arkadaşlarım benim...:16:Çok özledim gelin bi sarılalım:29:
Şaka-maka çok sevindim canavar sağol be, sen olmasan görmeyecekmişim sayfayı.Avatarına 8 yıldır hasta olduğum.:27:

Son düzenleme:
Aç tavuk. Damladın mı hemen:27:

La bende anlamadım . Bigün baktım çoğalmış. Hiçbir etkim ve katkım yoktur yani, bizzat şahidim.:37: Üyelikteki 10.yılıma bir cest yaptı zaar ceyar.:21:

Sallama kuzu çevirme..:ssz: 10 yılmış..8 yıl bi kere o.. Biz de 2006'dan beri üyeyik:33:

Sallama kuzu çevirme..:ssz: 10 yılmış..8 yıl bi kere o.. Biz de 2006'dan beri üyeyik:33:

Laaan 2004 Nisan'da üye oldum ben. Sonra Ceyar bir dalavere çevirip (sanırım site yenilendi) herkesin üyelik başlangıcını 2006 yaptı.:35:

... uzun süredir pek takılmıyorumm:37:

Nix selam, ben eski snakeeyes, yeni smeagol, nasılsın :3:

Ne güzel olmuş bu sayfa..Arkadaşlarım benim...:16:Çok özledim gelin bi sarılalım:29:
Şaka-maka çok sevindim canavar sağol be, sen olmasan görmeyecekmişim sayfayı.Avatarına 8 yıldır hasta olduğum.:27:

Hülya merhaba hoşgeldin :3:

Back