- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
Oradaym zaten,konular tavan yapıyor sürekli
Ekşın haa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oradaym zaten,konular tavan yapıyor sürekli
selamin hello
Allah'a şükür..yuvarlanıyoz kapağımıza yapışıyoz..Öyle işte..Hşgeldin Lilyum Ben eski snake, yeni smeagol
Çet yabancı gelmedi elif, bu hangi yıl?:26:
İyidir Hülya sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor :)
Kıl düşürmez de tükürebilir bakÇayları tabik demlesin kuzu ama içine kuzu kılı düşürmeye
Aynı chat kk nın bu formatında da kullanıldı.
Radyo bile vardı ana sayfadaki sohbette. Nevbahar uyuzuyla az mı yaptık? Ah, ah..Pembe gazetemiz bile vardı canavarla ikisi bir olup tongaya düşürmüşlerdi beni, haftanın şakasında..Basmıştım kalayı hep biiiiippppGünaydın arkadaşlar. (Bu cümleden sonra hep "Türküm, doğruyum, çalışkanım" demek geliyor içimden. Eee, yılların alışkanlığı ne de olsa )
Eskiden ana sayfada sohbet vardı ne güzel. Bir sürü arkadaş oradan yazışırdık. Soğanı doğra, hoop sohbete; salçayı kavur, hoop sohbete...
Aynen öyle..Merhaba,nick değişince tanımak ta zor oluyor bazen..
Bende iyiyim,buraya üye olduğumda kızım dersaneye gidiyordu,şimdi üniversiteyi bitirdi,masterını yaptı,şimdide işe girdi çalışıyor..
Yıllar su gibi akıp geçiyorişte
Günaydın anuşkacım,uzun zamandır sende yoktun sağlığın nasıl iyidir umarım..
Demi yani shbet sayfası vardı hergün günaydınlar mesajları atılırdı oradan ..
Çocuk 1 tane..büyüyor şükür..Ya bu sürpriz neydi, sohbete gelip evlilik yıldönümlerini falan mı kutlamıştı, hem hatırlıyom hem hatırlayamıyomıyıyım sen napıyon ...ben de artık goruşmüyorum..theshe ıle cok samımıydık bız kı aynı yerdeyız gecemız gunduzumuz bırdı o derece..ama koptuk
Aylin de en son evlendı .. dahasını bılmıyorum
senın cocuklar nasıl ?
yaa ben Kuzuuummmm'un esının yaptıgı o büyük jesti hatırlıyorum bee ::27
Psikolojik delü hoşgeldin:18: Yaşıyomuşun ya sen?selamin hello
Bana link mink yollamadın, canavar yolladı damladım hemen, beni unutmuşunOooo iloş:).Kaç kişiye link yolladım gelmediler:).Ben söleyince gelmiyi millet.Canavara geliyolar
Cancağızım, hoşgeldin. En uzun süredir irtibat kuramadığım kişi sensin sanırım. İlk buluşma arkadaşlarımdan biri...Ne güzel bir buluşmaydı ama...Ben hiç unutmadım o güzel günü.
Oooo iloş:).Kaç kişiye link yolladım gelmediler:).Ben söleyince gelmiyi millet.Canavara geliyolar
Ilona seni de hatirladim hoşgeldin,ben eski snakeeyes
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Psikolojik delü hoşgeldin:18: Yaşıyomuşun ya sen?
anuşuumm bende unutmadım, niye koptuk ki biz böyle
ooo elif ablaaaa valla mailde gördüm canavardan özel mesaj var die atladım geldim
snak bende seni hatırladım
ooo örgücüm asıl sen hala buralardamısın
Hoşbulduk canlarım
özlemişim buraları
Allah'a şükür..yuvarlanıyoz kapağımıza yapışıyoz..Öyle işte..
Kıl düşürmez de tükürebilir bak
Radyo bile vardı ana sayfadaki sohbette. Nevbahar uyuzuyla az mı yaptık? Ah, ah..Pembe gazetemiz bile vardı canavarla ikisi bir olup tongaya düşürmüşlerdi beni, haftanın şakasında..Basmıştım kalayı hep biiiiipppp
Aynen öyle..
Çocuk 1 tane..büyüyor şükür..Ya bu sürpriz neydi, sohbete gelip evlilik yıldönümlerini falan mı kutlamıştı, hem hatırlıyom hem hatırlayamıyom
Psikolojik delü hoşgeldin:18: Yaşıyomuşun ya sen?
Bana link mink yollamadın, canavar yolladı damladım hemen, beni unutmuşun
E canavarım burdan hiç gitmediğime göre ben poposolist oluyorum sanırım:)
Noolii nen burda
yine kimse yok
Yani şu yılangöz haber vermese bana ses eden yok püü size kim var kim yok bana geçmişi okutmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi