Eski kk lilardan kimler

Hayırlı cumalar herkese ,günaydın anuska,günaydın keles

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk canımmm

Ooo nefer cadısı da da burdaymış. Napıon la :enseye şaplak:
Napıyosunuz bakim kk nın kök salmış gacıları :18:

Gözlerim doldu ya hatunlar eskileri görünce :salya sümük smilesi:

Günaydın herkese.
Puslu, zaman zaman yağmurlu, karanlık bir hava var bugün burada.
Ama hiç önemli değil. Mutlu, huzurlu bir cuma olsun inşallah.

Anuşum, güzel ablam, sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. neler yapıyorsun anlat hele bi. :kucak smilesi:

Krdi ağzını kırdığım niye aramıyon lan beni.

Bu arada niye bu kuzunun kuşları kalpleri çok ? Bir de yazı karakterini sabitleyebiliyor muyuz?

Hoşgeldin Gunicenn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbuldum. Hayırlı cumalar

Hiii kuzummm
Sileyim mi o yaşları
Hayırlı cumalar

Aç tavuk. Damladın mı hemen

La bende anlamadım . Bigün baktım çoğalmış. Hiçbir etkim ve katkım yoktur yani, bizzat şahidim. Üyelikteki 10.yılıma bir cest yaptı zaar ceyar.

10 senelik oldunmu kuzu sende:).Bende 10 seneliğim,ihtiyarladık desene:)

Son düzenleme:
ah be ne çekti kk benden

ay bak geçmişe bakıp duygulandım şimdi az ağlamadım kk nın omzunda herşeyimin ilacı

bebeğimi hasretle bekelrken en büyük psikolojik ve bilgi kaynagım herşeyimdi şimdide anne olarak yararlanıyorum aradıgım herşey hatta fazlası burda

yarın kkdan bursa arakdaşlarımla günümüz var kzıımla 40 uçurtucaz oraya hayatımın byük bi bölümünde varsın kk cım

evet ben eski yim herelde baya

ilk üyelik tarihlerimizden belli aslında ama, forumlara katılım olarak fazla ara verdim ben şahsen ve fazla da mesaj yazmadığım için eski miyim yeni miyim bilemedim

Canım, Allah'a çok şükür ki gayet iyiyim, her şey yolunda, teşekkürler. Buradaki varlığınızla daha da iyi oluyorum.

Nasilsiniz neler yapiyorsunuz izmirden sevgi ve selamlarimi yolluyorum ♡♡♡♡♡♡

Yok canım değil:)7-8 sene önce gene olmuş,patlamışdı falan:).Dr bünye yapabilir gene diyor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…