Eski kk lilardan kimler

Merhaba ne güzel bi topic olmuş:) çok eski kalmamış ama (

Gurbaa evlendi kocasının karısı çocuğunun anası oldu. Bi ayşesi oldu onunla uğraşıyo arada telefonlaşıyoruz arada mesajlaşıyoruz. Kendi potansiyelini niye kilitledi hala anlayabilmiş diilim o da ayrı:)

Ya gurbaa dan haber alan var mi.

Hoşgeldin Krdi.
Gurbaa'nın telefonu vardı bende ama değişmiş sanırım. Numara kullanılmamaktadır diyor. Konuşursan çok selam söyle. Yeni numarasını da eğer kendisi izin verirse senden alabilirim.

Hoşgeldin Krdi.
Gurbaa'nın telefonu vardı bende ama değişmiş sanırım. Numara kullanılmamaktadır diyor. Konuşursan çok selam söyle. Yeni numarasını da eğer kendisi izin verirse senden alabilirim.

Hoşgeldin Krdi.

Aradım şimdi,cevap yok.Mesaj çektim.Açmama ihtimaline karşı kendimi tanıttım:)(Çünkü zamanında no alıp verdik ama uzun zaman geçti,görüşmedik,ve ben tanımadığım numarayı reklam vs için arıyorlar diye genellikle açmam)

Kredicim hoşlargeldiniz efem.Bırakıp gidenlere güzel birer ceza vermek lazım:130:

Gurbik ile görüştük.Ailesinin yanında Nazillideymiş.Uğrarım.Özellikle İstanbul a döndükden sonra daha müsait olurum dedi.
(kk aynı böle biyer devamlı gelen üyelerle beraber)

Pek ilgilenemedim topikle ama bakiyorum yoklugumu aratmamisiniz hepinize tesekkur ediyorum iyi gunler diliyorum gorusmek uzere sevgiyle kalin ♡♥☆♥♥♥

Hoşgeldin Krdi Senin nikini hep kredi diye hatırlarım

3,5 yaşındaymış:)

Vay be, çoluk çocuğa karıştılar demek Eee benimkler de büyüdü, biz de yaşlandık

Pek ilgilenemedim topikle ama bakiyorum yoklugumu aratmamisiniz hepinize tesekkur ediyorum iyi gunler diliyorum gorusmek uzere sevgiyle kalin ♡♥☆♥♥♥

Efsane, elimizden geldiğince hortlattık topiği, kendimiz çıktık, eskimeyen KKlıları kazanın dibinden tek tek çıkarıyoruz inşaallah

Napıyosunuz bakim kk nın kök salmış gacıları :18:

Günaydın herkese.
Puslu, zaman zaman yağmurlu, karanlık bir hava var bugün burada.
Ama hiç önemli değil. Mutlu, huzurlu bir cuma olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…