Eski nikim Güneş55 tanidinizmi..☆★♡♥◇◆
Ya gurbaa dan haber alan var mi.
Merhaba ne güzel bi topic olmuş:) çok eski kalmamış ama(
Gurbaa evlendi kocasının karısı çocuğunun anası oldu. Bi ayşesi oldu onunla uğraşıyo arada telefonlaşıyoruz arada mesajlaşıyoruz. Kendi potansiyelini niye kilitledi hala anlayabilmiş diilim o da ayrı:)
Gurbaa evlendi kocasının karısı çocuğunun anası oldu. Bi ayşesi oldu onunla uğraşıyo arada telefonlaşıyoruz arada mesajlaşıyoruz. Kendi potansiyelini niye kilitledi hala anlayabilmiş diilim o da ayrı:)
Hoşgeldin Krdi.
Gurbaa'nın telefonu vardı bende ama değişmiş sanırım. Numara kullanılmamaktadır diyor. Konuşursan çok selam söyle. Yeni numarasını da eğer kendisi izin verirse senden alabilirim.
Bebis 4 5 yasinda olmustur artik
3,5 yaşındaymış:)
Pek ilgilenemedim topikle ama bakiyorum yoklugumu aratmamisiniz hepinize tesekkur ediyorum iyi gunler diliyorum gorusmek uzere sevgiyle kalin ♡♥☆♥♥♥
Bir tanıdık sima daha..Nefertari hoşgeldin
Eski KK hortluyor.Bu topige özel bir hediye bekliyorum yönetimden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin KrdiSenin nikini hep kredi diye hatırlarım
Vay be, çoluk çocuğa karıştılar demekEee benimkler de büyüdü, biz de yaşlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?