Eski kk lilardan kimler

Bende baya eskittim gozek nikli zepp nikler aklıma geldi zaman nasıl gecdi of tozunu almak dan bu günlere geldik selamlar kl kızları

Ben varım.Evimin fotoğraflarını eklemiştim.tartışma konusu olmuştu
Bu mesajınızı gorunce merak ettim bakayım dekorasyon resimlerine dedim ama resimler aktif değil. Sayfalarca da yorum gelmiş. Meraktan çatladım. :) Güle güle oturun inşallah evinizde saglık ve mutlulukla.

Bu mesajınızı gorunce merak ettim bakayım dekorasyon resimlerine dedim ama resimler aktif değil. Sayfalarca da yorum gelmiş. Meraktan çatladım. :) Güle güle oturun inşallah evinizde saglık ve mutlulukla.
Bende merak ettim.neden açılmıyor resimler

Ben de eski uyeyim. İlk 2006 da üye oldum. Ama o nicki iptal edip yeniden 2008 de üye oldum. Hey gidi günler heyyy.

Buraya ilk üye oldugumda bir baltaya sap olamamistim hala aynıyım . Demekki benim için hiçbir şey değişmemiş , millet çocuğum var şimdi diyor ben daha zayifliycam da bi sevgili yapcam ben eski sayılır mıyım bilmiyorum ama hemen her gün burdayım eskidim bence artık :)

Since 2013

Yeni evliydim , çalışan hanımların yemek listesi için birşeyler ararken KK çıktı karşıma.

Çok güzel dostluklar edindim.
Bir süre aktif değildim , ama tekrar geri döndüm.
Canım klubüm

2008 de üye olmuştum ilk evliliğimde ki sorunlar için öyle gezinirken , şimdi neler değişti ; işimi değiştirdim boşandım,hayatımı yaşadım,ikinci evliliğimi yaptım iyiyim ben ama mutluyum o günlere göre

Herkes ne zaman katıldığını yazınca bende merak ettim. 2009 da katılmışım kk ya. Az siyaset için tartışmadık. Az geyik dondurmedik. Çeyizimi hazırladım. Evimi döşedim..Hamileligimi geçirdim. Hey gidi be KK da neler paylaşmışım.

Buraya üye olduğumda çiçeği burnunda bir mimardim. Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Neler yaşanmış neler olmuş. Yine de aynı portalda buluşmaktan vazgeçmemişiz. O zamandan bu zamana ne kadar çok arkadaş katılmış buraya. Koskocaman bir aile olmuşuz. :)

2008 yılında üye olmuştum bu siteye, aslında üye olmadan önce uzun uzun vakit geçiriyorumdum bir çok konudaki araştırmalarım ya da fikir arayışlarım için.. O zamandan bu zamana geçen 9 yılda neler değişmedi ki.. Hani bir söz var ya orada gibiydi işte.. Hayatımın alt üst olmasından korkardım alt üst ettim bir de baktım ki altı üstünden daha iyiymiş.. Çok güzel dostluklar kurdum, çok güzel etkinliklere katıldım, hala görüştüğüm dostlarım var, iyi ki uzaktan bakmamış üye olmuşum buraya, iyi ki de tanımışım diyorum, seninle büyüdüm KK ✌

sizi hatırlıyorum,tekrar hoşgeldiniz

Ben 2009 da hamileyken üye olmuştum.
Hey gidi günler.
Hayatımda birçok şey değişti.
Oğlum 2 nci sınıfa geçti.
Ben yaşlandım.
İşim yoktu işim var,evim yoktu ev aldım.
Vay beee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…