Bu mesajınızı gorunce merak ettim bakayım dekorasyon resimlerine dedim ama resimler aktif değil. Sayfalarca da yorum gelmiş. Meraktan çatladım. :) Güle güle oturun inşallah evinizde saglık ve mutlulukla.Ben varım.Evimin fotoğraflarını eklemiştim.tartışma konusu olmuştu
Bende merak ettim.neden açılmıyor resimlerBu mesajınızı gorunce merak ettim bakayım dekorasyon resimlerine dedim ama resimler aktif değil. Sayfalarca da yorum gelmiş. Meraktan çatladım. :) Güle güle oturun inşallah evinizde saglık ve mutlulukla.
sizi hatırlıyorum,tekrar hoşgeldiniz2008 yılında üye olmuştum bu siteye, aslında üye olmadan önce uzun uzun vakit geçiriyorumdum bir çok konudaki araştırmalarım ya da fikir arayışlarım için.. O zamandan bu zamana geçen 9 yılda neler değişmedi ki.. Hani bir söz var ya orada gibiydi işte.. Hayatımın alt üst olmasından korkardım alt üst ettim bir de baktım ki altı üstünden daha iyiymiş.. Çok güzel dostluklar kurdum, çok güzel etkinliklere katıldım, hala görüştüğüm dostlarım var, iyi ki uzaktan bakmamış üye olmuşum buraya, iyi ki de tanımışım diyorum, seninle büyüdüm KK ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?