• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Eskilerden ben varım çoğunlukla siteye giriş yapmadan kullansam da hep buralardayim iyi ki varsın kk sayende ne dertleri atlattım.

Bende burdayım ..Eski tanıdıklardan hatırladıklarım defnedamla,marigold,kedici ,taze fasulye ,esrako
ve bu arkadaşlarımızla birebirde görüşüyoruz..

şuradaki eski üyelerin yarısından fazlasını tanımıyorum vay arkadaş :27:

Benim 2007 den bu yana lens topiğiyle başladı herşey eskiler nick değiştirmiş olabilir ben değiştirdim uzun zaman geçti kıvılcım güneş okypte görünce isimlerini hatırlayacağım daha bir sürü üyeyle lenslerin dibini deliyorduk :rapci:

Bende burdayım zayıflama maceram burada başlamıştı çok güzel dostluklar edindim seneler sonra tekrar buradayım

Ben de buralardayım:halay: bu aralar seyrek girsem de ilk zamanlar hemen her gün buralardaydım.
Zayıflama topiği açmıştım yıllar önce çok güzel sohbetlerimiz arkadaşlıklarımız olmuştu.
8 yıl hey gidi günler hey diyecek kadar uzun bir zaman:KK54:
İyi ki varsınız daha nice yıllara inşallahEn Büyük KK

Ben de aslında 2009 da başka bi üyelikle buradaydım sonra o kapandı gitti bir şey oldu
O zamanlar nickim hexe hexendd böyle bir şeydi heheh
Bununla da yine epeydir varım yahu:KK49:

Eskilerden valla kimseyi bilmiyorum:110: Ben 2008'de üye olmuştum.:halay: O zamanlar bu kadar geniş bir sosyal medya kullanımı yoktu.. Ara ara girip bakarım hâlâ:kahve:

Herkese sevgiler:KK52:

2008 den bu yana üyeyim. Severek zaman geçirdiğim yerlerden birisi hala. Önceleri daha sık kullanırdım. Şimdi ara ara da olsa kullanıyorum. Hayatımın vazgeçilmezlerinden

Zaman ne kadar cabul geciyor e-mailden yazini gorunce merak ettim. Burda tup bebekle ilgili o kadar cok arkadaslari bulmustum. Aramizdan cocuk sahibi olanlar icin cok sevindik. Kendi basimdan gecen problemleri kolay burdan paylasabildim tsk ederim arkadaslar.

2008 beri ne degisti... Cocuk olmadi:KK46:aile dagildi... buna da :KK52: once agladim, herseyden vaz gectim ama kisa zamanda toparlaya bildim :KK36::nazar: Hayat cocuk olmasa devam etmes anlami nedir dusuncesi degisti...Hayat devam ediyor hem yalniz ama sikayat etmiyorum. Cok sukur. Zor zamanlari cok guvendigim insanin guvenli olmadigini bu yasta ogrendigime sukur...

Hersey icin sonsuz sukurler olsun! Kariyet konusunda bir sure basarilarim oldu:nazar:. Moralim iyi. Evlilik hayatimda yapamadigim herseyi cabuk ele aldim sonuc SUKUR:nazar:. Insallah Rabbim devamini nasip eder..Hamile kalmayi:KK49::KK49::KK49::KK49: planliyorum ins... tabii once es bulmak gerekir:KK4:

Herkeze Allahim yardimciniz olsun demek istiyorum!!!!!
Bu yaziyi 2 mayis 2014 yazmisim...
Nerdeyse aradan 3 sene gecmis ...soru vardi 3 sene ucerisinde ne degisti...
Ozel hayatim durgun...ama talep var yas 44 olacak 40- beden giyorum, kendime cok iyi bakiyorum, kariyerim dusunulemeyecek kadar sukur basarilar oldu devam eder ins. 1 cocuga yardimci oluyorum 2- ci cocugu yetimhaneden almaya calisiyorum karuyucu ailesiyim hafta sonu ve tatillerde anne- babam ve benimle mutluyum saaglikliyim cok sukur...
Arkadaslar hayat akisin degistirmek her insanin kendi elinde tabii Allahin yardimiyla...Mutluyum sukur ediyorum...
Tanidigim tanimadigim butun arkadaslara ber konuda Allahim yardimciniz olsun diyorum!##

Back