• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

10 yıl :halay::halay:22 yaşındaymışım. ayyy bebek :KK53:

hiç unutmam, karınca yağı yumurtasının derdine düşüp interneti talan ederken bulmuştum burayı. :KK45::KK70::KK70::KK70:ilk zamanlar bayağı aktiftim sonra baydı valla ne yalan diyeyim. şimdi de bakınıyorum, çok değişen bir şey yok.

2010da üye olmuşum.
o zamanlar üniversitedeydim.
şimdi işimde gücümdeyim. hedeflerime ulaştım çok şükür.
ama hala bekarım. =D o değişmedi. =)
tabii ki sürüyle şey yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.
ama eski kk değil artık burası.
bizler ve hayatımız gibi site de değişti elbet.
ilk üye olduğum yıllar çok güzeldi. şimdi asla o tadı yok. yine de fena değil. ^.^

Daha once de takip ediyordum ama 2011 ocay ayinda uye olmusum.

Cok sey degisti ama tek degismeyen, hala dengesiz, duygusal, ve manevi zekasi tam olarak gelismemis olmam :D

Bekardım üye olduğumda ☺️evleneli 8 yıl olmuş ama çok şey öğrendim inkar edemem iyi ki varsın KK ❤️ Seni seviyorum ve tüm güzel gönülleri ❤️

5.ekim.2007 de tanismisim kk ile....kızım doğduktan sonra pek ugrayamadimye iden merhabaaaaa...:KK200:

Selam kizlarrrrr 10 senelik uyeyim..eskileri gorelim...canavar, gurbaa prenses, lirik guzel, kronick, kuzum, barcman,cirkin betyy...aklima ilk gelen demirbas uyeler ve tabii ki Kazen....hepinize sevgiler...

ay ben taaa eski öküz erkek arkadaşım varken üye olmuştum :olamaz: sene 2009
sonra evlendim , ( çok şükür ki onunla değil ) :KK45:
evlilik hazırlığı topiklerinde takıldım..:kahve:
Bebişim oldu hamilelik topiklerinde takıldım.. :KK51:
Şimdide ara ara bakıyorum :KK45:

Selam kizlarrrrr 10 senelik uyeyim..eskileri gorelim...canavar, gurbaa prenses, lirik guzel, kronick, kuzum, barcman,cirkin betyy...aklima ilk gelen demirbas uyeler ve tabii ki Kazen....hepinize sevgiler...
saydıklarının hepsini ve tabi ki seni de hatırlıyorum
allegria idim ben de.. 2007 girişliyim :KK53:

Back