• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Arkadaslar turk degilim, turkce konusmuyorum dilli kaybetmemek icin okuyorum, kusura bakmayin baya hata gitmis ama insaallah yazdiklarim anlasilir..

Burda demek istedigim 16 bebek icin ugrastim neticesi olmadi ama kendimi toparlayip yalniz dik durarak hayatimi duzene sokarak devam etmek icin ugrastim...Hayat- dustugunde kalkabilmen, bulutlu gunlerinde yarinlar gunesli olabilecegini dusunmen, korkmadan ileriye dogru yurumen, kucucuk seye sevinmem, mutlu olabilmen, elindekilerin degerini bilmemmis....Allaha sukur...opuyorum hepinizi..

Selam bende baya eskiyim anlaşılan ayyy maziye gittim bak corumdaydim buraya uye oldugumda simdi ankaradayim hey gidi gunler heyyy cok zor gunlerim oldu ve burda sizlerden cok destek aldim

Yillar cabuk geçiyor. Uye oldugum zamanlarda bekardim kozmetik yorumlarına bakardim genelde şimdi evliyim bir kızım var 2. Ye hamileyim ve saglikla ilgili arastirma yapar oldum sadece yaşlandım zaar

Bende baya eskiyim 10 yıl olmuş.hamile kaldıkça giriyorum kk ya :) yine hamileyim 3.cü ...

Bende buradayım.2008 den beri hep varım.Son zamanlarda ilk zamanlardaki gibi giriş yapmadan takipteyim.2009nisan annelerindenim.Oğlum şimdi 3.sınıfta.Hala her sorunumuzda ilk buraya bakıyoruz cevap bulmak için.İyiki varsın k.k. Sayende bir çok dostluk edindim.

Merhaba bende 2008 den beri üyeyim. Özellikle bebişle ilgili paylaşımlar annelerin sohbetleri müthiş oluyor. Sizinle olmaktan bende çok mutluyum.

2006 ,yenidendogumla aranıza katılmıstım :KK37:

2009 hey gidi ama ev arkadaşımla beraber bu hesabı acmistik sonra tamamen bana bıraktı bir sure beraber kullanıyorduk sonra bana kaldi tamamen :halay:

epey oldu girmeyeli. önce zayıflama grupları ardından 2008 Haziran anneleri sonrasında da 2011 Ağustos anneleri ile sürekli girer olmuştum...

8 yıl olmuş vay be düğün alışverişi için beyaz eşya yorumları ararken bulmuştum burayı

Back