Eski kk lilardan kimler

amannnn en eskı benmıyım yaff.... :)) nerdeyse kurucularınla beraber hee... ben baya faal yorum da yazıyordum... sonra eşimi kaybettım ve bıraktımm herseyı... bende hatırlamıyorum kımseyı....
Basin sagolsun cnm. kac yilinda uyelik senin 2007 ymisim ben ve uzun ara girmemisim

mehay ben seni hatırlıyorum nickinden ..ben de nerdeyse 10 yıllık üyeyim ama siteyi çok fazla diğer arkadaşlar gibi aktif kullanmadım oğlum doğduğu zaman çok aktifdim.Vay be ilk üye olduğumda daha çoluk çocuk bebe yoktu şimdi 2 çocuk annesi olgun bir kadınım .Bu siteden özellikle çocuk gelişimiyle ilgili çok fazla şey öğrendim gerçekten çok bilinçli bilgili hür fikirli bayanlar var burda

12 temmuz 2006 dan önce üye olduk ama forumda bir şeyler oldu üyelik tarihi değişti gibi bişi ler hatırlıyorum
doğrumu hatırlıyorum Kazen bey?

Ne kadar uzun zaman olmuş ne kadar da memnunum yıllardır üye olmaktan 2008 de başlayan serüvenim devam ediyor ama işte iş güç çalışma derken unutmuşum çok özledim aslında uzun zamandır aktif değildim selam olsun tüm üyelere

Çok eski üyeler var girip bi bakayım dedim de maşallah :)))

Bende eskilerdenim aslında ya
Ama işte insan üşengeç olmaya görsün yazmaya üşenmişim 8 yıllık üyeliğimde 800 küsür mesaj galiba... o bile iyi gerçi

merhaba,bekarken burada ne güzlgünlergeçirmştim.ahh ne güzeldostluklardı onlar.buluşup tanışmıştık bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…