• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

saruboceq diye biri vardı bi de gurbaaprenses mi neydi onları hatırlıyorum ben .. hey gidi günler :)

Çok aktif olmasamda arkadaşlar takip etmeye calisiyorum sanirim 2008 den bu yana.eskimiyim.teşekkürler.herkeze.

Bende varım ama eskiden daha çok takilir dim..hatirlayanlar vardır belki herkese selamlar

Çok aktif olmasamda arkadaşlar takip etmeye calisiyorum sanirim 2008 den bu yana.eskimiyim.teşekkürler.herkeze.
Siz sanırım eski kk dan kalan nadir kişilerdensiniz.12 temmuz 2006 diyor kayıt tarihiniz.Eski kk dan gelenlerin kaydı hep bu tarihde üye olmuş gözüküyorlar.

:halay::KK31:wuuuuuu, :KK73:07-2007 de uye olmusummm.... ama bıraz ara vermıstım.. şimdi yenıden döndümm... kendı yazılarımı bıle bulamıyorum o kadar eskıyım yanıı... :))

Bende en eskilerdenim ama kimseleri hatirlamiyorum . hey gidi heyyy 2008 nisan anneleriydik bi zamanlar teytey :halay:

Bende en eskilerdenim ama kimseleri hatirlamiyorum . hey gidi heyyy 2008 nisan anneleriydik bi zamanlar teytey :halay:

amannnn en eskı benmıyım yaff.... :)) nerdeyse kurucularınla beraber hee...:KK68: ben baya faal yorum da yazıyordum... sonra eşimi kaybettım ve bıraktımm herseyı... bende hatırlamıyorum kımseyı....

Back