- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
smeagol nerdesiiin.Kızlar haklı yok oldunuz he.Bi kurşuncu daha lazım galiba.
Çocuk, okuldan bir gözü şiş olarak dönünce, annesi telaşlandı : -oğlum ne oldu gözüne? düştün mü yoksa? -hayır düşmedim.arkadaşım orhan'la dövüştük.ben de yarın onun gözünü şişireceğim! Annesi yatıştırmaya çalıştı : -sakın ha! dövüşmek iyi birşey değil.ben sana yarın pasta çörek vereyim.arkadaşına da ver, barışın.güzel güzel oynayın olmaz mı? -olur anneciğim, barışırız. Ertesi gün, çocuk öteki gözü de şişmiş olarak döndü.annesi merakla sordu : -yine ne oldu? -arkadaşım yaptı, daha çok pasta, çörek istiyor!
Valla dovelim elif abla.haksizmiyim kizmakda bide sen şöyle şunlara olmadı alıyorum elime terligiBeraber dövelim:)
Yooderyalım bebesinden vakit bulamıyordur.O geliyor arada ama smeagol yok ortalıkda
Yavaş al yavrumValla dovelim elif abla.haksizmiyim kizmakda bide sen şöyle şunlara olmadı alıyorum elime terligi
Ablam azından bal dalıyor balderyalım bebesinden vakit bulamıyordur.O geliyor arada ama smeagol yok ortalıkda
Merhaba aramıza hoş geldin o zamanmerhaba ben en yenisiyim sanırım :))))
Haberleri okumakta mu yasak laYooYagmurun_kizi topie gelmior başka tropiklerde haberlerde falan geziyor ama smeagol u bende bilmiyorun
Hem haberleri oku hem gel topikte iki laf edelim.bunaliyoruz anacimHaberleri okumakta mu yasak la
Olur bacimHem haberleri oku hem gel topikte iki laf edelim.bunaliyoruz anacim
Yagmurun_kizi ama bak kızınca nasıl kendine geldik iki topikte birden bana yaziirsun bide ozelden yaz tam olsun.ne demişler tatlı dil herşeyi cozer
yok değilim doğum tarihiHoş geldin zonguldak li misin
ankarayada gelebilirsiniz beklerimZonguldaklıysa yanına gidelim mi deryalım:)
Tşk ederim.İnşallah:)ankarayada gelebilirsiniz beklerim
Bende hemserimi buldum sandiydimyok değilim doğum tarihi
BEn yazları hep angaradayım kiankarayada gelebilirsiniz beklerim
Konya ya da pekleriz ablalar:)BEn yazları hep angaradayım ki
Nasip ablam nasipKonya ya da pekleriz ablalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?