Son mesajınız 2013 deymiş.Epey olmuşAnam ne kadar olmuş yahu girmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son mesajınız 2013 deymiş.Epey olmuşAnam ne kadar olmuş yahu girmeyeli
Muhtemel bu yüzden burda grupları tenhalaşıp kapandıKizlar bahsettiiniz isimler Le facedeyiz super anneler grubu kurdular
Super annelerde var lar coguMuhtemel bu yüzden burda grupları tenhalaşıp kapandı
Kız ben galiba hatırladım nickinimerhaba bende eski pamukelf... beni tanıyan herkese selamlar
Kız ben galiba hatırladım nickini
Pambıkelf yapaydin ya yine nickini. Naparsın bakalım kimleri hatırlıyorsun eskilerden.
Amaaan pamuk gelmiş:).Hoş geldin,naparsınmerhaba bende eski pamukelf... beni tanıyan herkese selamlar
vallahi canım seni hatırlıyorum, zepp, young, kalimera, lerenim,elif hatırladıklarımdan bir kaçı... ilk zamanlar çok aktif kullanıyorum forumu ancak iş güç derdine düştük sonrasında çoluğa çocuğa karışınca iyice giremez oldum foruma:)Pambıkelf yapaydin ya yine nickini. Naparsın bakalım kimleri hatırlıyorsun eskilerden.
Oy çoluk çocuğa karıştın demek.Allah bağışlasınvallahi canım seni hatırlıyorum, zepp, young, kalimera, lerenim,elif hatırladıklarımdan bir kaçı... ilk zamanlar çok aktif kullanıyorum forumu ancak iş güç derdine düştük sonrasında çoluğa çocuğa karışınca iyice giremez oldum foruma:)
hoşbuldum:) ne yapayım işte birazcık büyüdüm:) ilk geldiğimde 21 yaşındaydım şimdi 31 yaşında kocaman bir kadın oldum üstelik birde anne oldum:)Amaaan pamuk gelmiş:).Hoş geldin,naparsın
Oy çoluk çocuğa karıştın demek.Allah bağışlasın
Anlat bakalım kaç yaşında bebek.Eskişehirdeydin sanırım,gene ordamısınhoşbuldum:) ne yapayım işte birazcık büyüdüm:) ilk geldiğimde 21 yaşındaydım şimdi 31 yaşında kocaman bir kadın oldum üstelik birde anne oldum:)
Bende uzun bir süreden sonra yeni girmeye başladım zaten dediğin gibi coluk çocuk is guc derken zaman olmuyor.vallahi canım seni hatırlıyorum, zepp, young, kalimera, lerenim,elif hatırladıklarımdan bir kaçı... ilk zamanlar çok aktif kullanıyorum forumu ancak iş güç derdine düştük sonrasında çoluğa çocuğa karışınca iyice giremez oldum foruma:)
Sanırım evet.Narin seni okuduysa oda sana gıcık olmuşdur şimdi.Millet dert anası babası bizde dert çocuğu mu oluyoruz:).Tanıdık kalmadıysa bizde yenilerle tanışırız perihanBende uzun bir süreden sonra yeni girmeye başladım zaten dediğin gibi coluk çocuk is guc derken zaman olmuyor.
Ama maalesef kk bıraktığımız gibi değil tanıdık pek kimse kalmamış. Millet dert anasi babası olmuş
Narin vardı hatırlar misin ne gıcık olurdum ona