- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Napıyorsun ablam konuşmadık kaç gündür nasılsın bakalimHe he eyvah.Dolaşıyordum yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyorsun ablam konuşmadık kaç gündür nasılsın bakalimHe he eyvah.Dolaşıyordum yahu
İyiyim prensesim.Ev işini bitirdim,çöktüm buraya dolaşıyorum:)Napıyorsun ablam konuşmadık kaç gündür nasılsın bakalim
Valla ben bugun hiç bir iş yapamadim minik kızım huysuz bu aralarİyiyim prensesim.Ev işini bitirdim,çöktüm buraya dolaşıyorum:)
Az huysuzlansın biraz.Üzmesin seni:)Ne kadarlıkValla ben bugun hiç bir iş yapamadim minik kızım huysuz bu aralar
5 aylık ablamAz huysuzlansın biraz.Üzmesin seni:)Ne kadarlık
Tam sıkıştırmalık5 aylık ablam
Aynen ablamTam sıkıştırmalık
BurdamiAccuk haberlere bakıyordum canım ya
@Bilgece katılcak misin yemek yarışmasına
Yes beybisiBurdami
Ben zor ya aksama yemeği bile yapamıyorum ki. Benimki büyüme atağı problemi yaşıyor bu aralar.Canim eger kendime guvenip yaparsam dusunuyorum ama az kalmis belki katilmam. Sen katilacak misi ?
Doverim lan hepinizi.actiniz topigi topladiniz bizi sonra ortadan kayboldunuz. Bi bakiiruz başka tropiklerde geliyorlar.dellendirmeyin lan adamı.Yes beybisi
Ben zor ya aksama yemeği bile yapamıyorum ki. Benimki büyüme atağı problemi yaşıyor bu aralar.
Az uyuyor çok emiyor huysuz hep kucakta falan falan
Ama bir dahaki yarışmaya katilcam
Fellah köftesi yaada Urfanin meşhur kazan kebabi var ikisinden biri ni yapardım katılsaydim
Doverim lan hepinizi.actiniz topigi topladiniz bizi sonra ortadan kayboldunuz. Bi bakiiruz başka tropiklerde geliyorlar.dellendirmeyin lan adamı.
Doverim lan hepinizi.actiniz topigi topladiniz bizi sonra ortadan kayboldunuz. Bi bakiiruz başka tropiklerde geliyorlar.dellendirmeyin lan adamı.