• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Canim eger kendime guvenip yaparsam dusunuyorum ama az kalmis belki katilmam. Sen katilacak misi ?
Ben zor ya aksama yemeği bile yapamıyorum ki. Benimki büyüme atağı problemi yaşıyor bu aralar.

Az uyuyor çok emiyor huysuz hep kucakta falan falan

Ama bir dahaki yarışmaya katilcam:KK76:

Fellah köftesi yaada Urfanin meşhur kazan kebabi var ikisinden biri ni yapardım katılsaydim :KK45:

Ben zor ya aksama yemeği bile yapamıyorum ki. Benimki büyüme atağı problemi yaşıyor bu aralar.

Az uyuyor çok emiyor huysuz hep kucakta falan falan

Ama bir dahaki yarışmaya katilcam:KK76:

Fellah köftesi yaada Urfanin meşhur kazan kebabi var ikisinden biri ni yapardım katılsaydim :KK45:

Sanirim ben de katilmam. :-)

smeagol smeagol nerdesiiin.Kızlar haklı yok oldunuz he.Bi kurşuncu daha lazım galiba.:KK74:
Çocuk, okuldan bir gözü şiş olarak dönünce, annesi telaşlandı : -oğlum ne oldu gözüne? düştün mü yoksa? -hayır düşmedim.arkadaşım orhan'la dövüştük.ben de yarın onun gözünü şişireceğim! Annesi yatıştırmaya çalıştı : -sakın ha! dövüşmek iyi birşey değil.ben sana yarın pasta çörek vereyim.arkadaşına da ver, barışın.güzel güzel oynayın olmaz mı? -olur anneciğim, barışırız. Ertesi gün, çocuk öteki gözü de şişmiş olarak döndü.annesi merakla sordu : -yine ne oldu? -arkadaşım yaptı, daha çok pasta, çörek istiyor!

Back