Tabiki.İnş diyelim olur inş:)Nasip ablam nasip
Ooo seyran hoşlargeldin:)Bende haha esiyim
Hoş geldin sendeBende haha esiyim
Ooo seyran hoşlargeldin:)
Canım,Hoş geldin sende
Ablam
Görmüşsün ya.Hoşgeldin:)Cok geç görmüşüm mesajı. Herkese selam☺
Hoşgeldin.Mesaj sayından çok aktif olmadığın anlaşılıyor zaten.burda eskiyim ama reelde isimleri tutamıyoruz .. burdaki nickleri hafızamda tutmam cok zor
aoalsun bakalım sayının önemi yok.Önemli olan burda olmanız.Bu konunun mesajini yeni gördüm bende 2006 yilinda üye olanlardanim.Mesaj sayim daha coktu ama diyet bolmundeyken bütün mesajlarimiz silindi
selam bende 2008 den beri yanlış hatırlamıyorsam
Unutulmamak güzel şey, umutlu şey...O zamanlar ne olup bitti bende net hatirlamiyorum ama bayagi kalabalik bir grup ayrilmistik siteden.hatta elif sen hatirlarsin nicki nefne vardi (ozgul) msscool vardi (muserref )
ya inanmıyorum ya bende bahsetmişsin çok sevindim ,hatta saydıgınız isimlerin hepsini tanıyorum ama sizin nick değişmiş gibi,çok teşekkürlerBen de ilk hamileliğimi bu sitede geçirdim Nasıl yalnızdım anlatamam. Burda herkes sevdi bağrına bastı beni. Bu bağı hiç kaybetmedim ama eskisi gibi sık giremiyordum. Burdan hep aklımda olan çok arkadasım var hiç tanımadığım konuşmadığım ama dualarımda yer verdiğim. Gurbetguzeli helenx karabiber berceste orkidem hepsine selam olsun. Sizi seviyorum kızlar
Seni unutmadık:)Unutulmamak güzel şey, umutlu şey...
Kizlar bahsettiiniz isimler Le facedeyiz super anneler grubu kurdularya inanmıyorum ya bende bahsetmişsin çok sevindim ,hatta saydıgınız isimlerin hepsini tanıyorum ama sizin nick değişmiş gibi,çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?