• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski ilişki ile iletişimi sürdürmek

Aurora90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
614
571
53
34
Ben bugüne kadar hiçbir eski ilişkimle iletişimime devam etmedim. Zaten bittiyse, iki taraftan biri yamuk yapmıştır, ve bittigi gün numarası, instagramı, fotoları, hediyeleri, her ne ise aynı gün gider bende.. Ve aradan zaman geçip içim soğuyup, nötr hala gelmiş olsa bile, öylesine iletişimde kurmam, hem gereksiz bulurum hemde o an hayatımda ki yeni kişiyi huylandırmak istemem..

Neyse benim 8 aydır bir ilişkim var. Biraz yavaş gidiyoruz daha doğrusu; hemen hemen haftanın yarısını beraber geçirmemize rağmen, official olarak bu benim ciddi ilişkim diye birbirimizi tanıttığımız olmadı (gerçi öyle bir ortamda olmadı ama) ve sosyal medyada beraber foto paylaşmadık hiç vs..

Onun benden önce 6 yıllık uzun bir ilişkisi olmuş. 2019un sonunda ayrılmışlar. öncesinde beraber yaşıyorlarmış. Ama 6 yıldan daha uzun süredir tanışıklıkları var, arkadaşlarmış. Yani 10 yıl boyunca bir şekilde hayatında var olmuş bir kız..
Sorun şu ki, sosyal medyada hala takipleşiyorlar, ve birbirlerinin, anne baba nine kardeş falan filanı da takip etmeye devam ediyorlar.. 3-4 ay önce bir ara kız profilini herkese açık yaptı ve kızın profilinde beraber oldukları fotoların hala durduğunu gördüm.. Biz de o zamanlar çok sıkı fıkı değildik erkek arkadaşımla, arkadaş ile flört arası bişeydik. Ama yinede rahatsız oldum..

-Ve benimkine dedim ki ' sosyal medyandan anladığım üzere, bi sevgilin olabileceğini düşünüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Zaten çok görüşmüyoruz ama tamamen görüşmesek daha iyi olur. Umarım bana saygı duyarsın bu konuda ve iletişim kurmaya çalışmazsın' dedim..
- O da ' Bi kız arkadaşım olsa bu çok açık olurdu, bunu sana ne düşündürdü bilmiyorum, sosyal medyamda ne var? Neyse seni rahatsız ettiğim için üzgünüm bunu istemezdim. Seninle görüşmeye devam etmek istiyorum ama tabiki saygı da duyuyorum. Lütfen istediğinde bana yaz' dedi. Bende 'teşekkürler' dedim. Orda kesmiştim.

Aradan 1 ay geçti bana mesaj attı 'Sen ...'da mısın? Sanırım seni gördüm ve selam vermek istedim' yazmış. Bende evdeydim. Evdeyim dedim. Sonra ' Seni rahatsız etmemek için üstüne gelmek istemedim bir önceki konuşmamızda ama bir yanlış anlaşılma olabilir, benim bir kız arkadaşım yok, son kız arkadaşımla 2 yıl önce ayrıldık bunu sana söylemiştim, bi görüşebilir miyiz?' dedi. Neyse görüştük, benden hoşlandığını, beni özlediğini ve hayatında birinin uzun zamandır olmadığını falan söyledi. O günden sonra daha sıkı fıkı olmaya başladık. Tüm vaktimizi neredeyse beraber geçiriyoruz. Keyiflide..
Ama hala kız ve ailesi ile takipleşmesi, beğeniler falan normal mi yav? Daha bir ay önce koyduğu bir fotografa kızın annesi, kalpler falanla yorum atmış, Allah seni korusun oğlum, falan demiş.

Yani aslında ondan çok hoşlanıyorum ve bence iyi bir uyumumuz var. Şu an bi de kısıtlama talebinde bulunabileceğim bir ilişki aşamasında değiliz. Ama çok rahatsız oluyorum gerçekten. Ama söyleyemiyorum. Bi de ben söylemeden kopmalarını tercih ederdim zaten. Bilmiyorum. Sizce hala ara ara konuşuyo olma ihtimalleri ne? 2 yıl ilişkiye ara vermek için uzun bir süre temenni ayrıldıklarını umuyorum. Biliyosunuz bazen ayrıl barış ilişkiler oluyo. Öyle bi ayrılık süresindeler mi acaba.. ben aradaki kız olmak istemiyorum.. Kafamda deli sorular.
Ne yapmalıyım bana bi yol gösterin.

Bu arada belki bazı konuşmalar garip gelebilir, erkek arkadaşım yabancı uyruklu.

Son düzenleme:
Kiza gidip "fotografimizi kaldir" demek istemeyebilir ben olsam ben de demezdim. Ayrildilar diye butun aileyi takipten cikartmak zorunda da değiller herkes ayri bir insan sonuçta.

Erkek arkadaşinizin profilinde bu kizla fotografi var mi? Erkek arkadasiniz bu kizlar gorusup konuşuyor mu?
Bunlar yoksa diger aile uyelerinin ve kizin profilindeki eski fotoyu çokta umursamazdim ben olsam.

Yabanci uyruklulukla olayin alakasi var mi bilmem zamaninda sevişmiş insanlarin arkadaş olmasi bana garip geliyor yani arada cinsel çekim oluşmuş insanlar nasil arkadas oluyor? 😬 Ben ilişki bittiginde soğuyorum mesela o kişilerden ama arkadaş kalip devamli gorusecek sicaklikta kalsam ..... Bilemedim farkli olurdu bu biraz.

Cık, bize ters.
Bizde eski ilişki, eski flört engellenir her türlü iletişim kapısı kapatılır. Malum retrolar metrolar, yok seni rüyamda gördümler bilmem neler gırla. Özellikle erkeklerin eskilere gerçekten özlediğinden falan değil de boşta kalmaktan yazdığı bir gerçeklikte... Eski sevgilide hala onların birlikte fotoğrafları duruyor mu?
Bu durumdan rahatsız olman çok normal, kendisiyle konuş eğer sana değer veriyorsa çıksın yani takipten falan ne gerek var? Ben sevgilimin ne kadar uzun olmuşsa olsun, ne kadar çok sevmişse sevsin eski ilişkisi ile hala iletişimde olmasını, değil iletişim, takipleşmesini falan istemem. Ne gerek var?

Kiza gidip "fotografimizi kaldir" demek istemeyebilir. Ayrildilar diye butun aileyi cikartmak zorunda da değiller herkes ayri bir insan sonuçta.

Erkek arkadaşinizin profilinde bu kizla fotografi var mi? Erkek arkadasiniz bu kizlar gorusup konuşuyor mu?
Bunlar yoksa diger aile uyelerinin ve kizin profilini çokta umursamazdim ben olsam.

Yabanci uyruklulukla olayin alakasi var mi bilmem zamaninda sevişmiş insanlarin arkadaş olmasi bana garip geliyor yani arada cinsel çekim oluşmuş insanlar nasil arkadas oluyor? 😬 Ben ilişki bittiginde soğuyorum mesela o kişilerden ama arkadaş kalip devamli gorusecek sicaklikta kalsam ..... Bilemedim farkli olurdu bu biraz.
+500
Değil bir ilişki olması, ilişkiye dönmeyen flörtlerimle bile arkadaş kalamıyorum. En sonuncu flörtüm beni önce belirsizlikte bırakıp sonra friendzone'a almak isteyince sildim mesela kestim iletişimi tamamen. Soğumuş olsam belki ama hala hislerim devam ederken ve o da bunu biliyorken bizden olmayacak ama sana değer veriyorum arkadaşımsın demesini kaldıramadım. Cepte tutuyor gibime geldi en azından öyle hissettim. Bilmiyorum bende mesela griler yok ya siyah var ya beyaz. Onun sevgisine, aşkına ihtiyaç duymuştum ben arkadaşlığına değil. Arkadaşlık da lafta yani hakiki bir dostluk değildi kastedilen. Çıkardım kızdı tabii bana çıkardığım için. Beklentiler uymuyorsa zaman kaybetmeye gerek yok dedim 😂😂😂

+500
Değil bir ilişki olması, ilişkiye dönmeyen flörtlerimle bile arkadaş kalamıyorum. En sonuncu flörtüm beni önce belirsizlikte bırakıp sonra friendzone'a almak isteyince sildim mesela kestim iletişimi tamamen. Soğumuş olsam belki ama hala hislerim devam ederken ve o da bunu biliyorken bizden olmayacak ama sana değer veriyorum arkadaşımsın demesini kaldıramadım. Cepte tutuyor gibime geldi en azından öyle hissettim. Bilmiyorum bende mesela griler yok ya siyah var ya beyaz. Onun sevgisine, aşkına ihtiyaç duymuştum ben arkadaşlığına değil. Arkadaşlık da lafta yani hakiki bir dostluk değildi kastedilen. Çıkardım kızdı tabii bana çıkardığım için. Beklentiler uymuyorsa zaman kaybetmeye gerek yok dedim 😂😂😂

Bende de öyle. Sevgililerimle arkadaş kalamadim hiç nasil kalayim yani. İpler tamamen kopmadiysa hisler varsa eger bir kivilcima bakardi işin sonu. 😅

İpleri kopardiysam zaten arkadaş kalasim bile gelmiyordu. 🤢

Eski sevgililerimin oldugu zamanlar sostal medya yoktu ama esimden ayrildiktan sonra birbirimizi sosyal medyadan takibi biraktik, oglumuz icin bile mumkun mertebe gorusmemeye calisiyoruz cok zorunlu olmadikca.
Bilmiyorum ya. Ben sevgilimden ayrilsam ve hala takip etsem bazi seyler benim icin bitmemis demektir.
Erkekler genelde boşta kalinca geri doner. Bir yerde gordum ya da birini gordum sana benzettim hikayesi cok eskidi artik.

Kiza gidip "fotografimizi kaldir" demek istemeyebilir ben olsam ben de demezdim. Ayrildilar diye butun aileyi takipten cikartmak zorunda da değiller herkes ayri bir insan sonuçta.

Bunlar yoksa diger aile uyelerinin ve kizin profilindeki eski fotoyu çokta umursamazdim ben olsam.

Ha yok mesajlaşmaları çevirdim ya, garip donuk geldiyse cümleler diye belirtme ihtiyacı duydum (nedense) yabancı uyruklu diye.

Erkek arkadaşımın profilinde onunla fotolar yok. Şilmiş. 2015 - 2020 arasında koca bir boşluk var.. Kızda silmiş bu arada o aramızda 3-4 ay önce geçen konuşmadan sonra.. Sadece grup halinde ki fotolar duruyor artık kızda da.
Bi de görüşüp konuştuğunu sanmıyorum. Zaten haftasonları full beraberiz. Hafta içi de çoğunlukla beraberiz. Arkadaşları ile bile çok görüşmüyor. Yani bilgim dışında kızla görüştüğünü hiç sanmıyorum öyle bir zaman yok çünkü.
Ama mesajlaşıyorlar mı telde konuşuyorlar mı, ne denli online iletişimleri var bilmiyorum.

Şöyle ki, ben adamın karşı tarafla ilişkisinin bittiğini düşünüyorum üstünden de 2 yıl geçmiş zaten. 6 yıl çok uzun bir süre aşkı tüketmiş olabilirler , ya da en başından arada büyük bir aşk tutku vb yoktur o yüzden kavgayla nefret ederke ayrılmamıştır herkes yoluna gitmiştir. O durumda silmeye gerek yoktur diye düşünüyorum, karşı taraf normal bir insan evladı haline geliyor zaten. O kızla olmak isteseydi zaten onunla olurdu diye düşünüyorum, size de sevgilim yok demiş ona da inanıyorum yoksa niye uğraşsın.

Ben olsam ben de rahatsız olurdum tabi ayrıldıysan, boşandıysan bitip gitmeli karşı tarafın iletşimde kalmasını istemem. Biraz daha devam edin 1 ay daha, sonra silmesini isteyin.

Cık, bize ters.
Bizde eski ilişki, eski flört engellenir her türlü iletişim kapısı kapatılır. Malum retrolar metrolar, yok seni rüyamda gördümler bilmem neler gırla. Özellikle erkeklerin eskilere gerçekten özlediğinden falan değil de boşta kalmaktan yazdığı bir gerçeklikte... Eski sevgilide hala onların birlikte fotoğrafları duruyor mu?
Bu durumdan rahatsız olman çok normal, kendisiyle konuş eğer sana değer veriyorsa çıksın yani takipten falan ne gerek var? Ben sevgilimin ne kadar uzun olmuşsa olsun, ne kadar çok sevmişse sevsin eski ilişkisi ile hala iletişimde olmasını, değil iletişim, takipleşmesini falan istemem. Ne gerek var?
Aynen bana da ters.. Ben yapamıyorum onu mesela.. Ha şimdi eski sevgilimle takipleşiyo olsak ne olur aradan geçmiş zaman, tamamen nötr dahi olsam. Etik gelmiyor bana.

Bu arada erkek arkadaşımın profilinde onunla fotolar yok, ilk tanıştığımızdan beri görmedim zaten. Şilmiş. 2015 - 2020 arasında koca bir boşluk var.. Kızda duruyordu işte. O yüzden rahatsız olup, huylaıp görüşmeyi kesmek istemiştim 3-4 ay önce. Ama o aramızda 3-4 ay önce geçen konuşmadan sonra, kız da silmiş baş başa olan fotolarını.. Şimdi sadece grup halinde ki fotolar duruyor artık kızda da.

Yabancı uyrukludiyene kadar biraz anormal gelmişti ama onların tutumuyla bizimki bir olmuyor . Onlara göre normaldir belki

Ben en azından Batı Avrupa için yorum yapayım bizdeki gibi çok sevdim, aşık oldum şeklinde yoğun hislerle dolu ilişki görmedim desem yeridir. Kız ayrı bir şehirde yaşıyor, oğlan ayrı bir yerde yaşıyor facebooktan konuşuyorlar, ayda bir kere biri 1 haftasonu geliyor biraz yatıyor kalkıyor biraz foto çekiyor böyle ilişki çok. Bizim standartlarda buna kimse ilşki demez, anca haberleşme ve ara sıra görüşme dersin ama arada bir sevgi bağı yok cidden. Çoğu ilişki ya çıkar üstüne kurulu oluyor ya da tamamiyle random oluyor etrafımda bu var haydi bu olsun şeklinde. Bizdeki gibi ayrılma, yeni sevgili yapma da pek yok lisede çıkmaya başlayıp 10 yıl aynı kişiyle sevgili olma var ilk gördüğümde çok acaibime gitmişti:bicak:Sonuç olarak ortada Batı Avrupa tipi bir ilişki varsa arada aşk, sevgi olduğu varsayımını hiç yapmayın.

Öncelikle rahatsız olduğunu,görüşmemelerini söylemek için hiçte öyle uzun bir süre beklemene gerek yok,gayette bunu söyleyebilecek konumdasın.Bence bunu her şeyin başında söylemek daha iyi.Çünkü ilerleyen süreçte söylersen ve karşı taraftan istediğin gibi bir tepki alamazsan bu süreci atlatmak senin için daha kolay olur.

Ayrıca böyle şeyler ilişkinin başında konuşulur zaten.Sen bir ilişkiden beklentileri söylersin,karşı taraf söyler vs. İki tarafa da uyarsa devam edilir.

Bunda yargılanacak bir durum yok kimi insan böyle şeyleri anlayışla karşılar kimisi karşılamaz.Bende istemezdim mesela.Üstelik ortada sadece eski bir ilişki yok eski bir arkadaşlıkta var.Ben olsam kafayı yerdim.Profilde hala fotoğraf falan durması ne alaka yani? Sanki her an bir kıvılcımla tekrar başlayabilirmiş gibi.
Acaba kızında hayatında biri olsa bu durum devam eder miydi? Ben anlattıklarından kızın hayatında biri yok olarak yorumladım.

Ben en azından Batı Avrupa için yorum yapayım bizdeki gibi çok sevdim, aşık oldum şeklinde yoğun hislerle dolu ilişki görmedim desem yeridir. Kız ayrı bir şehirde yaşıyor, oğlan ayrı bir yerde yaşıyor facebooktan konuşuyorlar, ayda bir kere biri 1 haftasonu geliyor biraz yatıyor kalkıyor biraz foto çekiyor böyle ilişki çok. Bizim standartlarda buna kimse ilşki demez, anca haberleşme ve ara sıra görüşme dersin ama arada bir sevgi bağı yok cidden. Çoğu ilişki ya çıkar üstüne kurulu oluyor ya da tamamiyle random oluyor etrafımda bu var haydi bu olsun şeklinde. Bizdeki gibi ayrılma, yeni sevgili yapma da pek yok lisede çıkmaya başlayıp 10 yıl aynı kişiyle sevgili olma var ilk gördüğümde çok acaibime gitmişti:bicak:Sonuç olarak ortada Batı Avrupa tipi bir ilişki varsa arada aşk, sevgi olduğu varsayımını hiç yapmayın.
Heh bu yorum bana faydalı oldu ve bazı şeyleri bende çoktandır gözlemlemiştim, katılıyorum. Bende batı avrupaya yeni göçtüm sayılır. Erkek arkadaşım latin amerikadan, o da göçmen. Ben avrupalılarda değilde, onun ailesinde ve arkadaşlarında ve kendinde de gördüm. Çok uzun ilişkiler yaşıyorlar. Kardeşlerinin biri liseden beri beraber olduğu kızla burda yaşıyor. Diğeri Amerika'da ve yıllardır orada yaşıyormuş, ama onunda 10 yıllık falan bir sevgilisi varmış, onu yanına alıcakmış yakında falan. Arkadaşlarının hepsi de minimum 10 yıllık ilişkilerine devam ediyorlar. Bu arada yaşlarımız 28. Yani hepsi hayatını tek kadınla geçiriyor. Ayrılmıyorlar. Aşk, tutku, sevgi oranlarını bilmiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi mi.
Ama aile gibi çift gibi yaşamaya ve tek bir insanla ömür geçirmeye çok yatkınlar.
Hepsinde de böyle olması benimde çok acayibime gitti :oha::oha::oha:..

Bizimki nasıl ayrılmış böyle bir ortamın içinde bulunmasına rağmen, onu merak ediyorum.

Heh bu yorum bana faydalı oldu ve bazı şeyleri bende çoktandır gözlemlemiştim, katılıyorum. Bende batı avrupaya yeni göçtüm sayılır. Erkek arkadaşım latin amerikadan, o da göçmen. Ben avrupalılarda değilde, onun ailesinde ve arkadaşlarında ve kendinde de gördüm. Çok uzun ilişkiler yaşıyorlar. Kardeşlerinin biri liseden beri beraber olduğu kızla burda yaşıyor. Diğeri Amerika'da ve yıllardır orada yaşıyormuş, ama onunda 10 yıllık falan bir sevgilisi varmış, onu yanına alıcakmış yakında falan. Arkadaşlarının hepsi de minimum 10 yıllık ilişkilerine devam ediyorlar. Bu arada yaşlarımız 28. Yani hepsi hayatını tek kadınla geçiriyor. Ayrılmıyorlar. Aşk, tutku, sevgi oranlarını bilmiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi mi.
Ama aile gibi çift gibi yaşamaya ve tek bir insanla ömür geçirmeye çok yatkınlar.
Hepsinde de böyle olması benimde çok acayibime gitti :oha::oha::oha:..

Bizimki nasıl ayrılmış böyle bir ortamın içinde bulunmasına rağmen, onu merak ediyorum.

Bilemedim açıkçası, çok acaip bir kafa. Dünyanın çoğu yerinde 10 yıllık ilişki olmaz ya evlenirsin, ya ayrılırsın.

Latin Amerikalı diyince şaşırdım onlar Katolik daha muhafazakar falan değil miydi:110:Bir de ben onların içdünyasını bizlere daha yakın sanıyordum, bana daha duygusal insanlar gibi geliyorlar nedense:KK51:

Bilemedim açıkçası, çok acaip bir kafa. Dünyanın çoğu yerinde 10 yıllık ilişki olmaz ya evlenirsin, ya ayrılırsın.

Latin Amerikalı diyince şaşırdım onlar Katolik daha muhafazakar falan değil miydi:110:Bir de ben onların içdünyasını bizlere daha yakın sanıyordum, bana daha duygusal insanlar gibi geliyorlar nedense:KK51:
Kesinlikle bir Avrupalıdan da bir Türktende daha cana yakın. Birbirimizi iyi anlıyoruz. Sadece temkinli sanki, ilişki ve aşk konusunda, yada bilmiyorum alıştığı o yada iç dünyası öyle.
Tutkulu bir ilişki yaşamıyoruz, kıskançlık hiç yok, yön verme hiç yok, aşkım canım seni seviyorumlar, deliriyorumlar yok, iltifat nadiren var, sadece beraberken güzel vakit geçiriyoruz, ama birbirimizin hayatında söz sahibi değiliz ve vaktimizin çoğunu beraber geçirmemize rağmen, gelecek hakkında en ufak planımız ya da konuşmamız yok.. Alışmadığım bir ilişki tipi, 4 ayı daha samimi olan 8 aylık bir ilişki için fazla yavaş gibi geliyor bazen. Ama keyifsiz bir yanı da yok açıkçası, şuan ona ayak uyduruyorum bu konuda..

Bu arada evet koyu katolikler. Aileye çok düşkün ve muhafazakarlar. Ve dediğim gibi ilişkileri çook uzun sürüyor. Bebeklikten beri bildikleri insanlarla falan evleniyorlar, öyle löp diye sonradan sonraya hayatlarına girmiş biri ile ilişki yaşayanını gözlemlemedim, özelliklede onun çevresinde.
Ve sadıklar anladığım kadarıyla. Aramızda bir kaç örnekli konuşma geçmişti, sadakate ne kadar önem verdiğini anladım.

Ama çelişkili bişi söylüyüm size 😬 en küçük kardeşi, teyzesinden! Bunu sarhoşken bi gün hadi sırlarımızı birbirimize söyleyelim dediğimiz bir gün, söyledi ama daha detaya girmedi ve utandı sonra söylediği için, çok kişi ailemi yargıladı bunu duyunca o yüzden kimseyle paylaşmam bunu falan dedi.

Bu kisi sana deger veriyorsa, bunu hissederdin ve bu tip seyleri dusunmezdin, sana bunlari dusundurtmezdi, hissederdin cunku. Seni eski sevgilisinin sosyal medyasina bakma durumuna getirmemeliydi. Yeterince acık olmadigi icin, hala ben onun dunyasjnda neredeyim diye dusundugun icin bunlar. Bu durumda olmamaliydin oysa eger gercekten sevgiliyseniz. Ya bilmiyorum ben eski sevgiliyi takip etmeyi normal karsilayamiyorum. Eger benimle sevgili olan kisi hala eski sevgilisini de takip ediyorsa kafasinda net bitirmemistir bence, gonlu tam bende degildir. Cok mu eski kafaliyim bilemedim ama seven sevdiginin fotografini paylasir. Eski sevgilisi sosyal medyadan gormesin diye mi sizin fotograflarinizi paylasmiyor acaba? Hala onunla bir araya gelme umidi mi var, bosluktan ya da onu unutmak icin mi sizinle? Insan sevildigini, deger verildigini hissetmiyorsa bu tam bir iliski degildir ki.

Öncelikle rahatsız olduğunu,görüşmemelerini söylemek için hiçte öyle uzun bir süre beklemene gerek yok,gayette bunu söyleyebilecek konumdasın.Bence bunu her şeyin başında söylemek daha iyi.Çünkü ilerleyen süreçte söylersen ve karşı taraftan istediğin gibi bir tepki alamazsan bu süreci atlatmak senin için daha kolay olur.

Ayrıca böyle şeyler ilişkinin başında konuşulur zaten.Sen bir ilişkiden beklentileri söylersin,karşı taraf söyler vs. İki tarafa da uyarsa devam edilir.

Bunda yargılanacak bir durum yok kimi insan böyle şeyleri anlayışla karşılar kimisi karşılamaz.Bende istemezdim mesela.Üstelik ortada sadece eski bir ilişki yok eski bir arkadaşlıkta var.Ben olsam kafayı yerdim.Profilde hala fotoğraf falan durması ne alaka yani? Sanki her an bir kıvılcımla tekrar başlayabilirmiş gibi.
Acaba kızında hayatında biri olsa bu durum devam eder miydi? Ben anlattıklarından kızın hayatında biri yok olarak yorumladım.
Aslında biz ilişkiye, 'hadi ilişkideyiz şimdi' gibi başlamadık. Sadece günden güne daha fazla vakit geçirmeye başladık. Ne biliyim bi gün aniden elele tutuştuk sonra devam ettik. Sonra aradan günler geçti öpüştük.. Sonra haftalar sonra 'özledim' dedi bir taraf ve onu söyleyebilmeye başladık. Bi gün ailemizden bahsettik, sonra hep onlardan konuşmaya başladık.. gibi gibi.. Biraz yavaş gidiyo. Ve gerçekten 'ben senin eski sevgilin ile takipleşmeni istemiyorum' diyebileceğim bir aşamada değiliz şuan.. Şimdi bunu dersem biraz paçoz dururum. O da muhtemelen garipser. Birleşemeden koparız gibi geliyor.
Ama bir şekilde durumu anlamaya çalışıyorum.. Keşke ağzından laf alabilsem, iletişim seviyelerinin ne olduğuna dair ve neden ayrıldıklarına dair. Belki onunda zamanı gelir diye bekliyorum. Ama içim kurtlu

Ben ilişkiden sonra arkadaş kalınabileceğine inanıyorum. Hele ki 2 3 sene değil de yıllar yıllar hayatında olmuş birçok şey paylaştığın birini aşk tutku sevgililik bitti diye tamamen silmeyi anlamıyorum. Yani kötü şeyler geçmemişse medenice ayrılınmışsa demek ki aradaki çekim bitmiş ve herkes yoluna gitmiş.
Keşke tüm ayrılıklar böyle çirkinleşmeden sonuçlanabilse. Bu bakış açısı bizim coğrafyada belki de kavga gürültüyle ayrılındığından ya da kıskançlık fazla olduğundan "geniş" karşılanıyor ama bence insancıl olanı. Eski fotoğrafların olması da yani samimi poz şeklinde değilse yine rahatsız etmezdi.

Bende de öyle. Sevgililerimle arkadaş kalamadim hiç nasil kalayim yani. İpler tamamen kopmadiysa hisler varsa eger bir kivilcima bakardi işin sonu. 😅

İpleri kopardiysam zaten arkadaş kalasim bile gelmiyordu. 🤢
Bazen ipler kopmak zorunda olsa da taraflardan birinin hisleri varsa yine arkadaş kalınmaz ki. Bana saçma gelen bişey zamanında bişeyler yaşanmış ne halt yemeye arkadaş kalayım, yeni sevgilisiyle olan maceralarını mı dinlicem nedir yani.

Back