- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
Bana inat yaptı boşanacağımı öğrendi için görmek istemedi. Zaten en büyük hayal kırıklığı da bu olsa gerek. Oysa ki çok bekledik biz o bebeği ıkimizde çok istedik ilk başlarda zor görünüyordu.
Size sonuna kadar katılıyorumŞimdi bu aletlerle kendi kendini tatmin etmek ve sevdiğin, aşık olduğun adamla birlikte olmak aynı şey mi ? Kadın gibi hissetmek istiyorum, arzulanmak istiyorum diyor kadın. Bence ikisi çok uç.
İnsanların duyguları vardır bunu hayvan dürtüleriyle karıştırmayın ben kendimi gayet kadın hissediyorum bir bakan birdaha bakar kadın veya erkek çok şükür sevişmek istemrnekte bir tercih meselesidirKadin gibi hissetmek icin gayet de cinsellik gerekir.
evli adamlarin karisi iki gun basim agriyo diye reddedince adam gidip aldatiyor ve toplum bunu erkegin cinsel ihtiyaclari var diye ortuyor da kadin bekarken cinsellik istedi diye niye garip oluyor.
kadinin ustune yapişan su kadin annedir, kadin sadece sevkat ister, kadin isine gider, yemegini yapae cocuguna bakar rollerini bi kaldirin atin artik.
kadin sevismek de ister sevilmek de ister yeri gelir sevmeden de sevismek ister. Sevismek istemek sizi kadin olmaktan cikarmiyor aksine kadin yapiyor. Biyolojinizi reddetmeyin bari.
:)))) peekii.İnsanların duyguları vardır bunu hayvan dürtüleriyle karıştırmayın ben kendimi gayet kadın hissediyorum bir bakan birdaha bakar kadın veya erkek çok şükür sevilmek istemrnekte bir tercih meselesidir
Erkeklerinde duygusu var her erkek her kadınla yatrmı sanıyorsunuz erkekler çok duygulu değil benziyorlar zaten dağınıklık yemek yeme pis olma kaba saba hareketler erkek çocuğu olanlar bile diyor biz hayvan besliyırmuşuz diye:)))) peekii.
zaten Allah bi hayvanlari bi de erkekleri o dürtüyle yaratmiş. Kadinlara sadece sevilme dürtüsü
Ben kadinlar her erkekle yatar demedim ki?Erkeklerinde duygusu var her erkek her kadınla yatrmı sanıyorsunuz erkekler çok duygulu değil benziyorlar zaten dağınıklık yemek yeme pis olma kaba saba hareketler erkek çocuğu olanlar bile diyor biz hayvan besliyırmuşuz diye
Evt şu aralar hayat beni zorluyor, sevgiye sevilmeye muhtaçım. Eminim oda aynı duygularda ve sanmıyorum birisinin oldunu hayatında. Bu gurur mu inat mı bilmiyorum bizimkisi.Duygularınız çok karışık sizin ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi,ama sevgiye de acsiniz.
Eski eşiniz evlendi mi?
Yada oda aynı duygularda mıdır?yeniden ona dön diyen arkadaşlar olmus ama hayatında başka bı kadın varsa bence konuşacaksanız iki kere düşünün.hakkiniz da hayırlısı
Söyleyip söyleyip kendimiz yapınca annen iyim be demek geliyorSadece sevince katlanılacak bir işkence.
Her kadın biraz mazoşist işte
Aksi türleri tenzih ederim ama, bunlar olmasa bile koca demek can sıkmaya etken faktör demek
Normal olan her insan sevişmek ister de işte olmadı mı olmuyor:)))) peekii.
zaten Allah bi hayvanlari bi de erkekleri o dürtüyle yaratmiş. Kadinlara sadece sevilme dürtüsü
Susma haykir sevismek isteyen kadinlar vardir!!!Normal olan her insan sevişmek ister de işte olmadı mı olmuyor
Var da işte adam yokSusma haykir sevismek isteyen kadinlar vardir!!!
Umudunu sakin kaybetmeVar da işte adam yok
Hayat devam ettiği sürece umut hep var arkadaşım. Ben de boşanalı 3 sene olacak neredeyse ama hala sevişecek birini bulamadımUmudunu sakin kaybetme
He ya. Ben olsam böyle yapardım. Aman yanii ne düşüncemCanım senin sevişesin gelmiş hiç sorun değil gelince eski kocayı at yatağa bir tatmin ol bitince hala istiyorsan alırsın nikahına istemiyorsan verirsin valizini yollarsın bunun çözümü bu bu kadar drama etmeyin yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?