Eski hayatımı özledim. Yanlızlık başa bela (cinsellik)

siz kendinizi inandırmışsınız maalesef. Yahu insan çocuğunu inat yaptı diye görmek istemez mi? Çocuğunuz oyuncak mı? Baya baya sorumsuz bir baba örneği mevcut. O kadar yalnızlık arkasına sığınmışsınız ki şu an gerçeklere gözünüz kapatmışsınız. Şunu sorun kendinize neden boşandım diyin. Bir kadın bu duruma kolay kolay gelmez. Belli ki çok ciddi konular yaşanmış. Dilerim bir an gücünüzü toplarsınız ve kim olduğunuzu hatırlarsınız.

Şimdi bu aletlerle kendi kendini tatmin etmek ve sevdiğin, aşık olduğun adamla birlikte olmak aynı şey mi ? Kadın gibi hissetmek istiyorum, arzulanmak istiyorum diyor kadın. Bence ikisi çok uç.
Size sonuna kadar katılıyorum

Kadin gibi hissetmek icin gayet de cinsellik gerekir.
evli adamlarin karisi iki gun basim agriyo diye reddedince adam gidip aldatiyor ve toplum bunu erkegin cinsel ihtiyaclari var diye ortuyor da kadin bekarken cinsellik istedi diye niye garip oluyor.
kadinin ustune yapişan su kadin annedir, kadin sadece sevkat ister, kadin isine gider, yemegini yapae cocuguna bakar rollerini bi kaldirin atin artik.
kadin sevismek de ister sevilmek de ister yeri gelir sevmeden de sevismek ister. Sevismek istemek sizi kadin olmaktan cikarmiyor aksine kadin yapiyor. Biyolojinizi reddetmeyin bari.

Sevismek istememek kimseyi namuslu yapmaz. Bu sizin aseksuel oldugunuzu gosterir hatta. normal degil baya da anormal bir durum yaradilisa da aykiri. Ama kendine dokunmayi bile namussuzluk olarak adlandiran, kendine dokunmuyor, sevismek istemiyor yalanlariyla kendini cok namuslu gostermek isteyen kadinlar varken benim dediklerim boş tabi.
“Ay ben kendi agdami kendim yapamam oraya dokunamiyorum“ diyince namus timsali oldugunu dusunen kadinlar varken kime laf anlatmaya calisiyoruz diyor insan.

İnsanların duyguları vardır bunu hayvan dürtüleriyle karıştırmayın ben kendimi gayet kadın hissediyorum bir bakan birdaha bakar kadın veya erkek çok şükür sevişmek istemrnekte bir tercih meselesidir

İnsanların duyguları vardır bunu hayvan dürtüleriyle karıştırmayın ben kendimi gayet kadın hissediyorum bir bakan birdaha bakar kadın veya erkek çok şükür sevilmek istemrnekte bir tercih meselesidir
:)))) peekii.
zaten Allah bi hayvanlari bi de erkekleri o dürtüyle yaratmiş. Kadinlara sadece sevilme dürtüsü

:)))) peekii.
zaten Allah bi hayvanlari bi de erkekleri o dürtüyle yaratmiş. Kadinlara sadece sevilme dürtüsü
Erkeklerinde duygusu var her erkek her kadınla yatrmı sanıyorsunuz erkekler çok duygulu değil benziyorlar zaten dağınıklık yemek yeme pis olma kaba saba hareketler erkek çocuğu olanlar bile diyor biz hayvan besliyırmuşuz diye

Eger onunla oglunu gordugunde karsilasmak istemiyorsan cocugunu annenin ya da guvendigin baska birinin gozetiminde goster.
Diger duygu durumuna gelince bu hissetiklerin cok normal. Eski esinle tekrar biraraya gelseniz yine olmayacakti. Birsey olmayinca olmuyor. Bu arada kendini hayata kapatmamalisin. Cok gencsin. Henuz bittigini kabul etmemissin sanirim ki hala birileriyle oldugunda onu aldattigini dusunuyorsun. Zaman herseyi yoluna sokacak.

Ben kadinlar her erkekle yatar demedim ki?
cinsel istek duymak namussuzluk degil dedim.

Evt şu aralar hayat beni zorluyor, sevgiye sevilmeye muhtaçım. Eminim oda aynı duygularda ve sanmıyorum birisinin oldunu hayatında. Bu gurur mu inat mı bilmiyorum bizimkisi.

Ben de 26 ya gireceğim birkaç gün sonra ben de o dediklerinizden istiyorum ben de sevdigim adamla kocamla cinsellik yaşamak istiyorum bana maddi manevi destek olsun istiyorum sağlıklı bir bebeğimiz olsun istiyorum ama bilin bakalım ne eksik?
*
Sevgili aday adayı
*
Her neyse, adam geldiginde duygularınızı bu sekilde açarsanız belki barışırsınız.

Sadece sevince katlanılacak bir işkence.
Her kadın biraz mazoşist işte
Aksi türleri tenzih ederim ama, bunlar olmasa bile koca demek can sıkmaya etken faktör demek
Söyleyip söyleyip kendimiz yapınca annen iyim be demek geliyor

Eski esle tekrar görüs diyen üyeleri anlamiyorum.
Sanki biriyle evlenince bosandiktan sonra hala sonsuz birlikte olma lüksü varmis gibi yazilmis. Evlenince kimse kimsenin tapusunu üzerine almiyor.
Biten bitmistir.
Bazi seyleri kabullenince ve umut etmeyince önüne bakabilirsin ancak.

Umudunu sakin kaybetme
Hayat devam ettiği sürece umut hep var arkadaşım. Ben de boşanalı 3 sene olacak neredeyse ama hala sevişecek birini bulamadım Neden çünkü sadece sevişmek de istemiyorum sevmek ve sevilmek kapsamında sevişmek istiyorum böylece geriye tek seçenek kalıyor ahahahaha

He ya. Ben olsam böyle yapardım. Aman yanii ne düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…