• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hayatımı özledim. Yanlızlık başa bela (cinsellik)

Aa-aaa:KK57: hayret bir sey bu nedir ya
Belasina koşmuş canim birak ne hali varsa gorsun seni Allah kurtarmiş
Çok şükür. Çok şükür ki oğlumdan da uzak duruyor. Bir gun çocuğumun karşısına çıkmasın diye gerçekten gebermesini diliyorum. Ya da bizden uzak Allaha yakın olsun.

Hahayy çok güldüm sen çok yaşa bacım. Ama benim eşim tam tersi ben çok dağınıkken o derli topluydu. Kendi işini kendi görürdü yani. Öyle hizmet beklemezdi hata ben yorgun oldum günler çayıma kadar o getirirdi önüme. Malesef piskolojik bir sorunu vardı ve aileler yüzünden birbirimizi çok kırdık. Ama şöyle bir geriye bakınca bana çok değer veriyordu keşke kimsenin lafına uymasaymışım diyorum. Ama iş işten geçti ve hayaler yarım kaldı
Ayy canım yaaa üzüldüm son cümlene :( geldiğinde acaba aranız da yine alevlenme olur mu

Sevısmek istenir de, eski esle degıl.
Eski esle sevısecegıme kendimi terlikle döverim daha iyi. Aklımdan onunla sevısmek gecse kafamı kerpetenle sıkarım.

Dogru yer dogru zaman dogru insan olursa neden olmasın?

Kirli çoraplar, deste deste ütüler, kv kp görümce elti, hizmet bekleyen atletli, bir elinde tv kumandası diğer elinde tlf olan ve horlayan bir tip düşünün😂
Kim ister yahu bunu?
Yani bu süreçte güzellikleri değil, evrenin kadına evlilik adı altında sokuşturduğu gizli işkenceleri düşünün de derin bir ohh çekin:)
valla yaa baktıgı pencereyi degistirse aslında her kadının istedigi hayatı yasıyo cocugun var ayrı bi evin var ailenle olup seni sürekli elestirmiyolar daha ne dur bakalım 1 sene olmus daha bulursun kafaan göre birini

Yav erkek kıtlıgımı var dünyada zamanı gelince bulursun gonlunede yanına da yakısan birini. Sabır ve dua ile pozitif düşünce ile o kişiyi hayatına almayı seçeceksin sadece

Boşanma aşamasında barışmaya çalışmayan bir adamla barisip yasadiklarinizin 2 karını yasarsiniz sizin durumunuz sevgi değil bu adama karşı aslında alışkanlık bence zamanla alisacaksiniz dünyada adam mi yok

Back