• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hayatımı özledim. Yanlızlık başa bela (cinsellik)

Tanisirsin biriyle elbet bir sene normal hatta guzel kafanda tam bitirememisin belliki eski esini ozlemen cocugunun babasi oldugu icin ona güven duydugun için baskasiyla olmuyorsun bir Dene eve getirmene gerek yok hatta evlenmenede gerek yok tanis belki yeniden asik olacagin kisi henüz cikmadi karsina bosanma sonrasi düzen oturtmak çok zordur eminim

Hahayy çok güldüm sen çok yaşa bacım. Ama benim eşim tam tersi ben çok dağınıkken o derli topluydu. Kendi işini kendi görürdü yani. Öyle hizmet beklemezdi hata ben yorgun oldum günler çayıma kadar o getirirdi önüme. Malesef piskolojik bir sorunu vardı ve aileler yüzünden birbirimizi çok kırdık. Ama şöyle bir geriye bakınca bana çok değer veriyordu keşke kimsenin lafına uymasaymışım diyorum. Ama iş işten geçti ve hayaler yarım kaldı
tedavi ettirmeyi düşünseydiniz,yada belki o bu sürede bir destek almıştır,geldiğinde açık açık konuşun tedavi olursa birleşin ama aileleri dışarda bırakın siz kocanız ve çocuğunuz çekirdek ailenizde mutlu olmaya bakın.

Kirli çoraplar, deste deste ütüler, kv kp görümce elti, hizmet bekleyen atletli, bir elinde tv kumandası diğer elinde tlf olan ve horlayan bir tip düşünün😂
Kim ister yahu bunu?
Yani bu süreçte güzellikleri değil, evrenin kadına evlilik adı altında sokuşturduğu gizli işkenceleri düşünün de derin bir ohh çekin:)

Abla naptın tam moda girip halime şükredecektim kendimi isyan ederken buldum 👩🏼🔫

Kirli çoraplar, deste deste ütüler, kv kp görümce elti, hizmet bekleyen atletli, bir elinde tv kumandası diğer elinde tlf olan ve horlayan bir tip düşünün😂
Kim ister yahu bunu?
Yani bu süreçte güzellikleri değil, evrenin kadına evlilik adı altında sokuşturduğu gizli işkenceleri düşünün de derin bir ohh çekin:)
😂😂😂sabah sabah çok moralim bozuktu Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni

Siz geçen gün, çocuk oynatma alanında size gülümseyip, kahve içelim mi diyen, çocuklu adam için pişmanlık duyan arkadaşsiniz sanırım. Arkasından bakakalmis ve elimden kaçırdım gibi bir pişmanlık içine girmistiniz. Bugünde eski eşe dönme sinyalleri veriyorsunuz. Bosanalı bir sene olmuş, toparlayın bı kendinizi, verdiğiniz kararında arkasında durun. Yuvanız yıkılmış ve artık çocuğunuz tamamen sizin sorumluluğunuz da, sanırım rahat bir hayatınız var, cinselligi dert edecek kadar. Cinsellik hakkınız evet ama sadece cinsellik değil, güven saygı sevgi .. bunlarda zaman alacak şeyler. Bilemedim...

Duygularınız çok karışık sizin ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi,ama sevgiye de acsiniz.
Eski eşiniz evlendi mi?
Yada oda aynı duygularda mıdır?yeniden ona dön diyen arkadaşlar olmus ama hayatında başka bı kadın varsa bence konuşacaksanız iki kere düşünün.hakkiniz da hayırlısı

Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende boşanalı 1 seneye yaklaşacak neredeyse, eskiden çok özlerdim şimdi çok çok nadir yalnızlık hissettiğim oluyor. Ama sırf yalnız kalmamak adına yanlış insanları hayatıma sokmuyorum. Teklif edenler oldu, kısa süre görüştüklerim de oldu ama içime sinmedi, yalnızım halen. Bazen umutsuzluk oluyor, doğru ama yapacak bir şey yok. Bazen diyorum isteklerim mi çok, bazen diyorum her şeyin zamanı var, konu yalnızlıksa ben evliyken de yalnızdım çoğu zaman, evli arkadaşlarımla da konuşuyoruz onlarda da yalnızlık hissi oluyor.

Bende boşanalı 1 yıl oldu geçen gün telefonumda hep birlikte çekilmiş resmimizi gördüm arşivde kalmış kalbime bıçak saplandı sanki gözyaşlarım pıt
o sızı hiç geçmeyecek galiba ya
bence eşiniz barışmaya geliyor öyle hissettim bilmiyorum
mutlu olmayı hak ediyoruz ve mutlu olalımmmm :)

Eşiniz için psikolojik problemler demişsiniz ama tam olarak nedir bilemiyorum. Madem bu kadar seviyorsunuz, bebeğiniz de var, oturup konuşun. Sorunlar çözülecek gibiyse bir kez daha deneyin. Öyle olacak gibi görünüyor.

Yani yazdıklarını çok anlamsız buldum
Ben eşimi kaybettim7 senedir cinsellik yaşamadım şimdi ben erkek iyim zaten sevmem ne saçma kadın gibi hissetmek için cinsellik gerekmez maşallahı var boy pos güzellik hepsi var ama insanlar mutluluk için illa birilerine ihtiyacı yoktur kızım benim dünyam kafama göre takılırım ister yemek yaparım ister dağınık kalır yalnızlık benim en iyi arkadaşım insan demek dert demek hiç gerek yok çalış paranı ye iç boşver herşey yolunda olsaydı eski olmazdı zaten

Canım sana biraz kendi yaşadıklarımdan anlatmak istiyorum. Çok benzer olaylar benim başımdan geçti, fakat birbirimizi çok seviyorduk, kumar oynamasını ailemden sakladım. Onlar birazda olsa tavırlarından anlamıştılar herşeyin iyi gitmediğini. Kızım ayrıl bu adamdan sana hayır gelmez gibi kelimeler. Ailesi aynı sendeki gibi evlenin sen düzeltirsin oglumu gibi tam gaz verdiler hata ailene sakın anlatma gibi sözler duydum ağızlarından. Benim cüzdanımdan bile para çalmişligi var nişanlılık dönemimizde. Çok aşıktım ve aileme bu konuda bana güvenmeleri için okadar dil dökmüştüm, yani ayrılamadım. Sözler verdi yeminler etdi. Evlendim. Borç harç içinde yaşadık bir kaç sene. Benim çalıştım maaşin hepsini sildi süpürdü senelerce. Ailesi karşıma geçip ohhh kurtulduk şimdi sen uğraş bununla dur dediler. Piskologlara gitdik olmadı harçlık verdim olmadı. Bir baktım heryeri dolandırmış. Eve hacizler mi gelmedi. 1 sene önce kucağımda bir cocukla baba evine döndüm. Senin anlıcan biz kadınlar bir erkeği degistiririz sanıyoruz malesef değişmiyorlar. Benim eski eşim okadar iyi bir insan di fakat kumar yüzünden adeta başka bir insana dönüşüyordu.

Malesef kötü bir hastalık bu. Aşıkken kaç kurtul demesi dile kolay sana zor. Ama sende sanki bıkmış gibisin tek acıdından nişanlanmış bir halın var. Bence hemen yol yakın ken ayrıl. Ailene anlat herşeyi. Ailesinle konuşsunlar onlar bitirsin. Hiç bence bulaşma böyle insanlara. Baya uzun oldu ama umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
Arkadaşım bu mesaj sizin gerçekten özlüyor musunuz? Neden boşandığınızı hatırlayın, sakın boşluğa düşmeyin. Bu günler de geçecek.

Kim ister yahu bunu?
Dimi ya ayyy ne ağır bir yük

Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende boşanalı 1 seneye yaklaşacak neredeyse, eskiden çok özlerdim şimdi çok çok nadir yalnızlık hissettiğim oluyor. Ama sırf yalnız kalmamak adına yanlış insanları hayatıma sokmuyorum. Teklif edenler oldu, kısa süre görüştüklerim de oldu ama içime sinmedi, yalnızım halen. Bazen umutsuzluk oluyor, doğru ama yapacak bir şey yok. Bazen diyorum isteklerim mi çok, bazen diyorum her şeyin zamanı var, konu yalnızlıksa ben evliyken de yalnızdım çoğu zaman, evli arkadaşlarımla da konuşuyoruz onlarda da yalnızlık hissi oluyor.
Ben sizi çok merak ediyorum çünkü sizinkine çok benzer durumlardan geçtim. Eski eşiniz hiç mi umursamadı gelinen noktayı, özel değilse öğrenebilir miyim.

Uzun sürer canım bunu anlatmaya kalksam. Kendisinin piskolojik sorunları var ve aile dramı da olunca ortalık baya kopmuştu, ben çekip gitdim hiçbir şekilde bize ulaşmak istemeyince aylar sonra ben dava açtım.
Eee boyle bir adami tekrar neden arzuluyorsun peki.Gencsin yeni asklara yelken acabilirsin.

Çok gençsin anladığım kadarıyla kendi ayakları üzerinde durabilen çocuğunu büyüten bir kadınsın.Bu kadar düzeltmek için çabalamışsın ve olmamış üstüne adam çocuğunu görmeye bile tenezzül etmemiş inşallah karşına iyi biri çıkar diyorum ;başka birşey demeye gerek yok.

Şimdi yazacağım da banlanmak istemiyorum.
Sadece yalnızlık cinsellikse o kolay, ben anlatmayayım yani.
Çoğu hanzoya 10 basar aletler var:KK66:

Ama bir ses, nefes, ortak hayat ise derdiniz, daha bir durun ya gencecik kadınsınız.
Ayağınızı yerden kesecek bir değil, onlarcası olacaktır:)

Şimdi bu aletlerle kendi kendini tatmin etmek ve sevdiğin, aşık olduğun adamla birlikte olmak aynı şey mi ? Kadın gibi hissetmek istiyorum, arzulanmak istiyorum diyor kadın. Bence ikisi çok uç.

Back