- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 158
- 39
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
Aynen ya sevişsin yollasın ya neticede eski kocası çok da tuhaf olmaz.Canım senin sevişesin gelmiş hiç sorun değil gelince eski kocayı at yatağa bir tatmin ol bitince hala istiyorsan alırsın nikahına istemiyorsan verirsin valizini yollarsın bunun çözümü bu bu kadar drama etmeyin yahu..
Hahayy çok güldüm sen çok yaşa bacım. Ama benim eşim tam tersi ben çok dağınıkken o derli topluydu. Kendi işini kendi görürdü yani. Öyle hizmet beklemezdi hata ben yorgun oldum günler çayıma kadar o getirirdi önüme. Malesef piskolojik bir sorunu vardı ve aileler yüzünden birbirimizi çok kırdık. Ama şöyle bir geriye bakınca bana çok değer veriyordu keşke kimsenin lafına uymasaymışım diyorum. Ama iş işten geçti ve hayaler yarım kaldı
anam.leopar taytlar girgirlar biraz taktige ihtiyaci varAyyy sevmiştin mi kızzz naptın
Nereye kusuyorumanam.leopar taytlar girgirlar biraz taktige ihtiyaci var
Mrhaba canlar,
Başlıkta okudunuz gibi, şu aralar kendimi yapayalnız hissediyorum.
Öyle bir kaosun içindeyim ki. 1yaşındaki oğlum nerdeyse 1 sene sonra ilk defa babasını tekrardan görcek. Bu demek te oluyor ki eski eşimi tekrar görmek mecburiyetindeyim. 2 haftaya yakın bir zamanda istanbuldan yanımıza erzuruma gelicek ve ben günlerce bu yüzden uyku uyuyamiyorum. Nasıl geçicek nasil birbirimizle yine aynı ortamda buluncaz ve konuşcaz gibi bazen kurgu senaryolar geçiyor kafamdan.
Asıl sorun kendimi çok yanlız hissetmem. Gün içinde asıl çokta anlamiyorum zaman bir sekil geçiyor oğlumla. Sık sık dışarı çıkarız etkinlikler yaparız, ablamla arkadaşınla görüşürüm. Ama evde kapımı kapatdigim an eski hayatımı özlüyorum. Yanımda eşim olsun istiyorum beni desteklesin cocuğunla ilgilensin. Maddi manevî durumda destekçim olsun. Yanımda sırf dışarıda arkadaş değilde sanki yanımda eksikliği hissediyorum ve bu benim moralimi 100 den 0 düşürebiliyor saniyeler içinde. Moralim cok bozuk oturup ağladım oluyor şu aralar. 26 yaşında kadınım ve sıklıkla olmasada kendimi kadin gibi hissetmek istiyorum. Cinselik anlamda. Boşandığını 1 seneden fazla oldu ve ben bu hayatdan artik yoruldum. Sizden motive sözler bekliyorum kizlar.
Yani yazdıklarını çok anlamsız buldum
Ben eşimi kaybettim7 senedir cinsellik yaşamadım şimdi ben erkek iyim zaten sevmem ne saçma kadın gibi hissetmek için cinsellik gerekmez maşallahı var boy pos güzellik hepsi var ama insanlar mutluluk için illa birilerine ihtiyacı yoktur kızım benim dünyam kafama göre takılırım ister yemek yaparım ister dağınık kalır yalnızlık benim en iyi arkadaşım insan demek dert demek hiç gerek yok çalış paranı ye iç boşver herşey yolunda olsaydı eski olmazdı zaten
Eski kocayla nasil bitti durum cok kotu degilse eve ativer onuHayat devam ettiği sürece umut hep var arkadaşım. Ben de boşanalı 3 sene olacak neredeyse ama hala sevişecek birini bulamadımNeden çünkü sadece sevişmek de istemiyorum sevmek ve sevilmek kapsamında sevişmek istiyorum böylece geriye tek seçenek kalıyor ahahahaha
Şakası bile çok kötü, umarım bir yerde gebermistir pislik... iyyy....Eski kocayla nasil bitti durum cok kotu degilse eve ativer onu
Ben sizi çok merak ediyorum çünkü sizinkine çok benzer durumlardan geçtim. Eski eşiniz hiç mi umursamadı gelinen noktayı, özel değilse öğrenebilir miyim.
Ayy cok ozur dilerim o zaman hic boyle dusunmemistimŞakası bile çok kötü, umarım bir yerde gebermistir pislik... iyyy....
Özüre gerek yok nerden bileceksiniz. Karnında 2 çocuklu başka bir adamdan 3 aylık bebek taşıyan 3 çocuklu bir kadınla gitti o kadar diyim ben sana :)Ayy cok ozur dilerim o zaman hic boyle dusunmemistim
Aa-aaaÖzüre gerek yok nerden bileceksiniz. Karnında 2 çocuklu başka bir adamdan 3 aylık bebek taşıyan 3 çocuklu bir kadınla gitti o kadar diyim ben sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?