Eski hayatımı özledim. Yanlızlık başa bela (cinsellik)

Aynen ya sevişsin yollasın ya neticede eski kocası çok da tuhaf olmaz. Bence de sevişmek istememek anormal cinsellik biyolojik bir ihtiyaç. Aseksüel insanlar sevişmiyor diye cinsellik bir ihtiyaç olmaktan çıkmıyor maalesef.

Kıyamam yaa

Tekrar birleşme gibi bir durum olamaz mı peki?

Siz kendinizi sadece boslukta hissediyorsunuz, cunku onunla gecirmis oldugunuz uzun yillariniz var ister istemez anilar biriktirdiniz, varligina alistiginiz bir insandi sonucta ve birden bire hayatlarinizin ayri olmasi koyabilir ve bunu bir yil sonra bile silmek cok kolay olmamasi gerek her ne olursa olsun.
Kendinize zaman verin, hersey daha cok yeni aslinda ve daha cok gencsiniz, once piskolojikmen toparlanmaniz gerekiyor, onceliginiz cocugunuz olursa daha cabuk atlatirsiniz diye dusunuyorum.
Ne yazikki aileler buyuk rol oynar ayriliklarda! keske herkes kendi hayatina bakabilse!!!!!!

Ayrılma sebebin başka konuda açık açık yazmışsın bacım sen delirdinmi? Aklını başına al bu adam sence değişir mi? Çocuğuna örnek iyi bir babamı? Etme sakın sakın hazır kurtulmuşsun ailen bile seni red eder gencecik kadınsın illaki biri ile evlenirsin ama sakın bu eski koca olmasin onunla yan yana bile gelme mümkünse sen zaman geçince çektiklerini unutmuşsun belliki yoksa işte senin bizzat yazdığın eşin bunumu özledin?
Buhayatbeni7bitirdi .!.:
Canım sana biraz kendi yaşadıklarımdan anlatmak istiyorum. Çok benzer olaylar benim başımdan geçti, fakat birbirimizi çok seviyorduk, kumar oynamasını ailemden sakladım. Onlar birazda olsa tavırlarından anlamıştılar herşeyin iyi gitmediğini. Kızım ayrıl bu adamdan sana hayır gelmez gibi kelimeler. Ailesi aynı sendeki gibi evlenin sen düzeltirsin oglumu gibi tam gaz verdiler hata ailene sakın anlatma gibi sözler duydum ağızlarından. Benim cüzdanımdan bile para çalmişligi var nişanlılık dönemimizde. Çok aşıktım ve aileme bu konuda bana güvenmeleri için okadar dil dökmüştüm, yani ayrılamadım. Sözler verdi yeminler etdi. Evlendim. Borç harç içinde yaşadık bir kaç sene. Benim çalıştım maaşin hepsini sildi süpürdü senelerce. Ailesi karşıma geçip ohhh kurtulduk şimdi sen uğraş bununla dur dediler. Piskologlara gitdik olmadı harçlık verdim olmadı. Bir baktım heryeri dolandırmış. Eve hacizler mi gelmedi. 1 sene önce kucağımda bir cocukla baba evine döndüm. Senin anlıcan biz kadınlar bir erkeği degistiririz sanıyoruz malesef değişmiyorlar. Benim eski eşim okadar iyi bir insan di fakat kumar yüzünden adeta başka bir insana dönüşüyordu.

Malesef kötü bir hastalık bu. Aşıkken kaç kurtul demesi dile kolay sana zor. Ama sende sanki bıkmış gibisin tek acıdından nişanlanmış bir halın var. Bence hemen yol yakın ken ayrıl. Ailene anlat herşeyi. Ailesinle konuşsunlar onlar bitirsin. Hiç bence bulaşma böyle insanlara. Baya uzun oldu ama umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Basiniz sagolsun.
Aynen katiliyorum.
Benim esimde isi yuzunden uzun sureli gorevlere gidiyor, 6 ay 1 sene gibi.
23 yasinda evlendim suan 33 yasindayim, o uzun yalnizliklarda oleyim mi mi iliski yasamiyorum diye.
Kadin gibi de gayet hissediyorum.

Eski kocayla nasil bitti durum cok kotu degilse eve ativer onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…