• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Havlulardan Halı Yapın

harika görünüyor, ama ne varki çok çabuk basılır sanırım bu, havlular kalın olursa herhalde daha iyi olur..

Oooo konu başlığını görünce açarken , acaba ne saçma bişey çıkacak diye önyargıyla yaklaşmıştım. Bitmiş halini görünce şok oldum,harika bişey olmuş yaaa ..İlk fırsatta bende deneyeceğim.

yaa herkes anlamış ben niye anlamıyorum tamam uzunca ördük bunu ee en son sarma kısmını nasıl birleştirmiş silikonla falan yapıştırılsa diycem yıkanınca noolcak dikse nasıl dikmiş anlayan bana da anlatsıın:44::44::44::44::44:

çokk güzel bişey yaa, çok beğendim hemen yapmaya çalışacağım bakalım becerebilecek miyim :)

yaa herkes anlamış ben niye anlamıyorum tamam uzunca ördük bunu ee en son sarma kısmını nasıl birleştirmiş silikonla falan yapıştırılsa diycem yıkanınca noolcak dikse nasıl dikmiş anlayan bana da anlatsıın:44::44::44::44::44:

canım doladıktan sonra alttan iplikle tutturabilirsin üstten gözükmücek şekilde yada aralarına silikon sıkabilirsin ama dikmek daha mantıklı bence

Bende konuyu açarken böylesi güzel birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Yalnız bazı arkadaşların söyledikleri nokta benimde aklıma takıldı örgüler döndürülürken birbirine mi dikiliyor nasıl oluyor bu şekli muhafaza etmesi için :44:

Bende konuyu açarken böylesi güzel birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Yalnız bazı arkadaşların söyledikleri nokta benimde aklıma takıldı örgüler döndürülürken birbirine mi dikiliyor nasıl oluyor bu şekli muhafaza etmesi için :44:

tabi ki... her sirayi dikmek gerekiyor... yoksa tutmasi imkansiz

3 farkli renkte eski havluyu aliyoruz

Eki Görüntüle 277244

ayni genislikte seritlere kesiyoruz
Eki Görüntüle 277245
Eki Görüntüle 277246
Eki Görüntüle 277247

üc farkli renkteki seridi bu sekilde dikiyoruz
Eki Görüntüle 277248

sonra örüyoruz
Eki Görüntüle 277249

seridimiz bitince ilk basladigimiz örgüye ekleme yapiyoruz
Eki Görüntüle 277250

Eki Görüntüle 277251
Eki Görüntüle 277252
Eki Görüntüle 277253
Eki Görüntüle 277254

Allah'ım Allah'ım bu ne güzel şey. Müthiş. Maaşallah.

Bir de şimdi, anlamadım ben kendi etrafında rulo yaparken birbirine nasıl dikiliyor, yine makineyle falan mı, elle mi?
Çok merak ettim.

Bir de şimdi, anlamadım ben kendi etrafında rulo yaparken birbirine nasıl dikiliyor, yine makineyle falan mı, elle mi?
Çok merak ettim.

ilk başta ben de anlamamıştım da fotoğraflara dikkatli bakınca anladım
henüz rulo yapmaya başlamadan önce şeriti örmüş ya uç kısımlarından diğer şeritleri tek tek aynı renkler birbirine denk gelecek şekilde makine ile dikmiş
fotoğrafa dikkatli bakarsan görürsün diye düşünüyorum
insanlar böyle şeyleri nasıl akıl ediyorlar hayran kalıyorum o zekalarına
bu siteye de iyi ki üye olmuşum bir sürü değişik şey öğreniyorum

Back
X