- 14 Kasım 2018
- 269
- 190
-
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Çocuğu alma gibi bir niyeti yok. Ne olursa olsun çocuğumu babasından uzak tutamam, ben tam tersi daha sık görüşmeyi istedim zaten.3. Şahısları dahil etmemeyi öğrenmeli eski eşiniz ama böyle insanlar hemen her halta inanır ve çabuk yönlendirilir .. beraber çift terapisine gidin orda çözün durumu bence yada hiç ısrar etmeyin çocuğu da göstermeyin eğer çocuğunu düşünmüyorsa özlemiyorsa görme hakkı yok gidin hemen. Resmî olarak önlemini alın yarın Birgün almaya kalkmasın çocuğu. Bu olan biteni resmiyete dökün.
Çok üzüldüm…allah akıl fikir versin böylelerine.Allah yardımcınız olsun... Yeğenim de aşıktı babasına,bir gece onsuz uyuyamazdı ,3 ay önce yığıldı oğlunun gözü önünde,bir daha uyanmadı 5 gün sonra vefaat etti,doktorlar bile ağlıyordu çocuğun, haline yoğun bakım kapısında Allah ım canımı al ona ver neyse daha fazla yazamayacağım ama alışıyor çocukcağız...Benim kızlar da çok düşkündü görmeye görmeye unutup gittiler...Su akar yolunu bulur bazen bizim bile çare olamadığımız durumlar olabiliyor.
Bilemiyorum, öyle bir şeyi söylerdi diye düşünüyorum.Hayatına biri girmiş. Ayan beyan ortada. Siz de hala annesi engel oluyor mu diyorsunuz?
Adam yanaşmıyor buluşmaya sen uzak tutmasan da adam uzak duruyor zaten..altında daha farklı şeyler olabilir hayırlısı olsunÇocuğu alma gibi bir niyeti yok. Ne olursa olsun çocuğumu babasından uzak tutamam, ben tam tersi daha sık görüşmeyi istedim zaten.
Diyelim ki annesinin lafı ile kendi evladını görmekten vazgeçti. Böyle bir adama ne yapabilirsin ki? Oğul ve torun olarak kabul etmedikleri çocuğu zorla göstermezsin.Geçen hafta karar almıştık ve bundan sonra çocuğumuz için daha sık bir araya gelecektik. Bugün kararını değiştirdi ve benimle görüşmek istemediğini söylüyor. Aramızda bir sorun yoktu askında, neden böyle bir karar aldığını anlayamıyorum. Bir araya gelmek istememin nedenide oğlumun son zamanlarda psikolojik olarak ayrılıktan etkilendiğini hissediyorum.
Not: annesi bende nefret ediyor ve bir araya gelmemizi istemeyeceğini düşünüyorum.
Başka neden böyle davranır ki bir baba, sizin aklınıza başka bişey geliyor mu?
görmeye görmeye unutup gittiler yazmışsınız, gerçekten böyle mi oldu. yani ben okurken gerçekten çok üzüldüm. nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor bu erkekler anlamıyorum. burç bahane ama yine de merak ettim eski eşinizin burcu neydiAllah yardımcınız olsun... Yeğenim de aşıktı babasına,bir gece onsuz uyuyamazdı ,3 ay önce yığıldı oğlunun gözü önünde,bir daha uyanmadı 5 gün sonra vefaat etti,doktorlar bile ağlıyordu çocuğun, haline yoğun bakım kapısında Allah ım canımı al ona ver neyse daha fazla yazamayacağım ama alışıyor çocukcağız...Benim kızlar da çok düşkündü görmeye görmeye unutup gittiler...Su akar yolunu bulur bazen bizim bile çare olamadığımız durumlar olabiliyor.
Teşekkür ederim evet gerçekten de öyle oldu şimdi arada görüyorlar umurlarında bile.olmuyor,ha sokaktan birisi ha babaları.Ama tabii yavrucaklar maalesef olmaması gereken çok şeye de şahit oldular,aynı evin içinde bazen haftada bir bazen 2 haftada bir görüyorlardı o da 10 dakika en fazla,son 2 seneydi böyleydi,3 4 de gelir sabah giderdi.15 Ekim terazi mi akrep mi oluyor.yani doğum ayı 15 ekim.bir arada gercekte Ocak dedi ama kimlikte 15 Ekim.görmeye görmeye unutup gittiler yazmışsınız, gerçekten böyle mi oldu. yani ben okurken gerçekten çok üzüldüm. nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor bu erkekler anlamıyorum. burç bahane ama yine de merak ettim eski eşinizin burcu neydi
Öyle deyince, boş boş konuşma diyorCocugunu sık sık görsün tamam da sizi niye görsün ki devamli? Cocukta buna alismasi lazim.nereye kadar sizinle sık görüsecek. O zaman hic boşanmasaydiniz bi de git gel olmasaydi devamli yani.
Tatlım daha fazlasını istemiyorsa yapacak bişey yok. Nafakasını ödemek ve belirlenen görüş günlerinde ilgilenmek zorunda, ancak bunlara zorlayabilirsin ama fazlası için uğraşıp kendini uzmeÇocuğu alma gibi bir niyeti yok. Ne olursa olsun çocuğumu babasından uzak tutamam, ben tam tersi daha sık görüşmeyi istedim zaten.
Nasıl yorum yazarsan öyle cevap alırsın. Kimse senin burda stres topun değil, canın sıkılıyorsa başka platformlar daha uygun bunun için.Öyle deyince, boş boş konuşma diyor
Niye söylesin? Siz kimsiniz ki size bildirsin artık?Bilemiyorum, öyle bir şeyi söylerdi diye düşünüyorum.
Bence çocuğun da aklı karışır. Ayrıldılar mi birlikteler mi falan. Güzelce konuşup özel gunlerde bir araya gelirsiniz yeter. Çocuğa da umut vermenin anlamı yok. İdrak etmeli ki yarın öbür gün ikinizin de hayatına birileri girebilir.Geçen hafta karar almıştık ve bundan sonra çocuğumuz için daha sık bir araya gelecektik. Bugün kararını değiştirdi ve benimle görüşmek istemediğini söylüyor. Aramızda bir sorun yoktu askında, neden böyle bir karar aldığını anlayamıyorum. Bir araya gelmek istememin nedenide oğlumun son zamanlarda psikolojik olarak ayrılıktan etkilendiğini hissediyorum.
Not: annesi bende nefret ediyor ve bir araya gelmemizi istemeyeceğini düşünüyorum.
Başka neden böyle davranır ki bir baba, sizin aklınıza başka bişey geliyor mu?