• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Seni neden konuşturacakmış onu anlamadım. Bir de kızla fotoğrafını atıp sonra sevmiyorum mu diyor? Çocuk kandırıyor sanki. Bir de halâ neden konuşuyor seninle, acaba tekrar bir araya geleceğinizi mi düşünüyor?

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.

Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.
Böyle küfürlü konuşan, kaba saba biriyle barışmayın. Eski eşinizle barışmak duştan sonra giyilen kirli iç çamaşırına benzer. Yazık etmeyin kendinize.

Back