eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Lütfen gelişme oldukça yazar mısınız?
Şuanda uzaklaştırılma var kızıma yaklaşamıyor sadece ayın 1ve 3 üncü hafta sonu Cumartesi günleri 11 den 16 ya kadar refakatçi eşliğinde görebilir diye karar çıktı 2 afet ücim avukatı bir adet baro avukatımız var en kısa sürede de psikolojik dersek almaya başlıkcaz

Şuanda uzaklaştırılma var kızıma yaklaşamıyor sadece ayın 1ve 3 üncü hafta sonu Cumartesi günleri 11 den 16 ya kadar refakatçi eşliğinde görebilir diye karar çıktı 2 afet ücim avukatı bir adet baro avukatımız var en kısa sürede de psikolojik dersek almaya başlıkcaz
Rabbim yardimciniz olsun 🤲❤️

Ucimle görüştük avukat verdiler psikolok ta aşabilirmişim bu babanım getirdiği ilk kadın değil bi dunya kadın var hatta biri eski eşimden ayrılınca ben buldu eski kocan uyuşturucu kullanuyo çocuğun yanında gönderme bile dedi kızınses kayıtları mesajları hala duruyor telefonumda
Allah belasini tez zamanda verir insallah da ugrasmak zorunda kalmazsin. Amin.

Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
İnanilmaz bir olay. Cocugu verirlerse eğer, o eve gitmelerine neden olurlarsa hakikaten adalete olan inancim da saygim da kalmayacak.

Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
Bu adam nasıl öyle bir kadınla evli kalmaya devam edebiliyor.

Çocuğun velayetini alamaz kadın eskor bu olay kayıtlara geçti mahkemede kullanırım velayet acarsa ki acamaz artık bence göndermiyorda

Eski eşinizle şu an evli olan kadının eskort olduğu nereden çıktı ? Umarım mahkeme, delil yetersizliğinden değil; taciz olayı yaşanmadığı için beraat vermiştir.

Eski eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Ancak bu üslubu, onunla iletişim kurarken de sergiliyorsanız; onun da size dava açma hakkı doğacaktır.

Çocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyor
Cinsel birlikteliği kadın tek başına yapmadigina göre eşiniz de bu davanın içinde.ayrica kızın gözü önünde mi yapmışlar? Yoksa odalarindayken kızınız odaya mi girmis? Hangi baba bilerek kızının gözü önünde cinsel birliktelik yaşar ki ?

Eski eşinizle şu an evli olan kadının eskort olduğu nereden çıktı ? Umarım mahkeme, delil yetersizliğinden değil; taciz olayı yaşanmadığı için beraat vermiştir.

Eski eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Ancak bu üslubu, onunla iletişim kurarken de sergiliyorsanız; onun da size dava açma hakkı doğacaktır.
Bana da tuhaf geldi konusmalari.
Cinsel birlikteliğe şahit olmak istismar oluyormuş, dava bu yüzden açılmış.
Ama bana inandırıcı gelmedi kim çocuğun gözü önünde cinsellik yaşar ki ? Odalarında birlikte olurken çocuk içeri girdi de fark mi etmediler ?
Sanki kocasının evliligini hazmedememis gibi duruyor. inşallah çocuk gerçekten istismara ugramamistir. Bir hırs yüzünden hirpalanmiyordur.

Bana da tuhaf geldi konusmalari.
Cinsel birlikteliğe şahit olmak istismar oluyormuş, dava bu yüzden açılmış.
Ama bana inandırıcı gelmedi kim çocuğun gözü önünde cinsellik yaşar ki ? Odalarında birlikte olurken çocuk içeri girdi de fark mi etmediler ?
Sanki kocasının evliligini hazmedememis gibi duruyor. inşallah çocuk gerçekten istismara ugramamistir. Bir hırs yüzünden hirpalanmiyordur.
Yani bende oyle dusundum acıkcası hangi baba yapar ki bilincli ? Olayı açıklasada konu sahibi aydınlansak

X