- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.774
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Allah yardimciniz olsun, yasadiklariniz cok korkunc gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah korusun böyle insanlardanİlişkiyi bilerek göstermiş olamazşar sonuç olarak kendi evladı ama kadın özelikle kızıma bunu yaptı istemede korksun gitsin diye yapmış olabilir bilmiyorum o kadar çok sebeb var ki neden yaptığına dair
Inşallah çocuğunuzu bir daha o insanlara vermezsiniz lütfen peşini bırakmayınBen hiç denk gelmedim mahkemede görevli pedegog çocuk taklit ediyor birilerini dedi kesinlikle kendi başına yapacağı şeyler değil dedi kızım kendi poposunun falan videolarını cekmiş ben uyurken saklana saklana videoları fark edince pedegoga götürdüm orda anlattı uzman istismar olabilir diyinve emniyete yönlendirildik kızımı çocuk izlem merkezine başka bi şehire götürdüker orda başka uzmanlarda dinledi kadın kızımı kendini videoya cekiyormuş onun yaptıklarını taklid ediyor çocuk dedi o dönem oyun gibiydi kızım için normalmiş gibi anlatıyordu orda olanları banyoda ilişkiye girdiklerini babasının önünde kocaman birşey olduğunu falan söylemiş hepsi raporda var
Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var
Hanımefendi burada niye kadına yükleniyorsunuz?Tamam da siz niye konuda kadın kızınıza bizzat taciz tecavüz etti gibi anlatıyorsunuz desenize karı koca cinsel ilişkideyken çocuk gördü diye büyük fark var direkt çocuğa tecavüz edilmesinden !!!
Ben ilk konusunu okuyup bu yorumu yaptım konunun içinde foto çekti diye bir şey yok kaç sayfa sonra yazmış o detayı gören çoğu kişi ilk sayfaya göre yorum yapıyorHanımefendi burada niye kadına yükleniyorsunuz?
Kızın cinsel organının fotoğraflarını çekmiş, kendininkileri de çektirmiş.
Ne yaptınız?Bu konuyu ayrıldılı bi şekilde daha öncede açmıştım bilenler var burda parça parça anlatmamdan dolayı yanlış anlaşılmış olabilir ben olaya ortadan giriş yaptım ondan yanlış anlaşılma olmuş olabilir
Kadin cocugun genital bolgesinin fotografini cekmis.Butun konuyu okusaniz gorurdunuzTamam da siz niye konuda kadın kızınıza bizzat taciz tecavüz etti gibi anlatıyorsunuz desenize karı koca cinsel ilişkideyken çocuk gördü diye büyük fark var direkt çocuğa tecavüz edilmesinden !!!
Niye bütün sayfaları okuyup yorum yapma zorunluluğum olsun? Konu sahibi parça parça anlatmasaydı? Önünüze bakın hadiKadin cocugun genital bolgesinin fotografini cekmis.Butun konuyu okusaniz gorurdunuz
Kavga etmeyemi geldiniz buraya yoksa gününüzmü kötü geçtiNiye bütün sayfaları okuyup yorum yapma zorunluluğum olsun? Konu sahibi parça parça anlatmasaydı? Önünüze bakın hadi
Dediğim gibi annenin ne dediğini pek önemsemiyorlar. Çocukla konusuyorlar. Travma etkisi var mı vs gibisndenGörsün ben yine görmesin demiyorum ama benim şehirimde evine o kadına götürmesin burda görsün gitsin
Tranva yok dedi bana pedegog aşırı etkilenmede yokmuşDediğim gibi annenin ne dediğini pek önemsemiyorlar. Çocukla konusuyorlar. Travma etkisi var mı vs gibisnden
Yaaa bende kadın küçük çocuğa bir şey yaptı sandım. Saydırıyordum gece gece. Konu sahibi düzgün anlatsan ya şu olayı.Çok yanlış anlatıyorsunuz kızım eski eşimin yeni eşi tarafindan cinsel istismara uğradığı demek çok farklı bişey bende kadin kızınıza bişey yaptı sandım . Şu şekilde anlatmanız lazım eski eşim ve yeni eşi evladımin yanında cinsel birliktelik yaşayarak kızıma travma yaşatmışlar demen gerekiyor. Senin anlattigin şekilde sadece kadına yuklenilmis oluyor her ikiside aynı hatada
Benim burdan sormak istediğim bi soru var eski eşimizin yeni eşi kadın mı ?Bilenler bilir bi kaç kez konu açmıştım kızım ve eski eşimle ilgili eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk davamız devam ediyo şimdi eski eşim kızımı görmek için icraya başvurmuş ben kızımın o eve tekrar gidip istismara mağruz kalmasını istemiyorum icra yolu ile görmesini nasıl engelleye bilirim hem cinsel taciz davamız var hemde çocuk kaçırma alıkoyma davamız var eski eşimle kızımı bu şartlarda icra alıp babaya verirmi bu arada velayeti bende ayın 2. Hafta sonu ve 4 . Hafta sonu görme izni var babanın
O zaman işin zor.Tranva yok dedi bana pedegog aşırı etkilenmede yokmuş
Kızın genital bölgesinin fotoğraflarını çekmiş? Kendi poposunun fotoğrafını çektirmiş?Yaaa bende kadın küçük çocuğa bir şey yaptı sandım. Saydırıyordum gece gece. Konu sahibi düzgün anlatsan ya şu olayı.
Yaaa bende kadın küçük çocuğa bir şey yaptı sandım. Saydırıyordum gece gece. Konu sahibi düzgün anlatsan ya şu olayı.