- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocugun hiç boş zamanı yok şuan. Maşallah dersleri çok iyi. Bazen ben diyorum ablacım 1 saat dinlendir kendini diye.Doping hafıza artı dershane varsa üzerine bir de özel dersi kaldıramaz çocuk bence, bunlara koşmaktan soru çözmeye vakti kalmaz. Alın karşınıza güzelce anlatın çocuğa hatta hesap yapın, haftalık koşturmaca programını gözünün önüne serin, dershnenin telafi dersi gibi özellikleri varsa bunları da önüne koyun, reddedecekseniz açıklayarak reddedin, görünüşe göre anne arsız, sizi zora sokmak için kasıtlı yapıyor bunları.
Yazık ya çocuklar çocukluğunu yaşamıyor ona üzülüyorum ya dersler ya aile problemleri derken yazık oluyor. Annesinin çocuğa maddi olarak katkısı var mı?Cocugun hiç boş zamanı yok şuan. Maşallah dersleri çok iyi. Bazen ben diyorum ablacım 1 saat dinlendir kendini diye.
Bugün sabah 10 da bir başladı test çözmeye akşam 6 ya kadar.
Beyni yandı çocuğun.
Şimdi kadının da günahını almayayım ama yanında her şeyi konuşuyorlar. Yapı olarak ta her şeyden hemen etkileniyor. Kafasına takabiliyor.
Muhtemelen bu mevzuyu da yanında konuştular, parasının bizden çıkacağını bildiği için ve şuan bunu karsilayamayacagimizi da bildiği için morali bozulmuş.
Çocuk sabahtan beri ruh gibi, içim üzüldü.
Yok canım, tek taraflı karşılıyoruz herseyiYazık ya çocuklar çocukluğunu yaşamıyor ona üzülüyorum ya dersler ya aile problemleri derken yazık oluyor. Annesinin çocuğa maddi olarak katkısı var mı?
Valla ne şanslı kadınlar var ne hakimlere ne eski kocalara denk gelmişler. Ekmek elden su göldenYok canım, tek taraflı karşılıyoruz herseyi
Bizde hakimlik bir şey yok kuzum, anlaşmalı bosanmislar, çocuk için nafaka falan talep etmemiş.Valla ne şanslı kadınlar var ne hakimlere ne eski kocalara denk gelmişler. Ekmek elden su gölden
Oda ilginç böyle bir kadın nasıl nafaka istememiş hayret. Muhtemelen nasılsa karşılanacak diye düşünmüştür. Tabiki evladı elinden geleni yapması çok güzel ama işte o yetememe hissini vermesi çok kötü. Suistimal gibi bir şey.Bizde hakimlik bir şey yok kuzum, anlaşmalı bosanmislar, çocuk için nafaka falan talep etmemiş.
Sonuçta babası olarak tabi ki bakacak çocuğuna. Ama yapılanın hep fazlasını istiyorlar. İşin tuhaf tarafı, çocuk hep annanesinde. Annesiyle de yaşamıyor.
Çocuğun eksiği gedigi ne bilmez, kafasına göre şu alınacak, bu olacak der. Olması gerekenleri zaten yapıyoruz.
Ama hep bir fazlasını istiyor.
Tabi, hakiminin belirleyeceği ücret, bizim gonderdigimizden çok çok az olacak bunu biliyor.Oda ilginç böyle bir kadın nasıl nafaka istememiş hayret. Muhtemelen nasılsa karşılanacak diye düşünmüştür. Tabiki evladı elinden geleni yapması çok güzel ama işte o yetememe hissini vermesi çok kötü. Suistimal gibi bir şey.
Valla helal olsun ben muhtemelen bu kadar anlayışlı olamazdım. Suistimal edildiğimi hissettiğim an çekerdim kendimi. Umarım Allah akıl fikir verir o kadına da çocuğunu mağdur ettirmezTabi, hakiminin belirleyeceği ücret, bizim gonderdigimizden çok çok az olacak bunu biliyor.
Eşim ve benim bütçemiz ortak ve ben şuan eşimin işinden dolayı çok fedakarlık yapıyorum. Maddi olarak 5 kurusumu kendime ayırmıyorum. Malum ekonomi şuan çok kötü, bütün ihtiyaçlarımizdan kısabilecegimiz kadar kıstık. Ama çocuktan hiç birseyi kismiyoruz, kisamayiz da.
Örneğin çocuğu hastaneye götürüyoruz, ertesi günü daha pahalı bir özel hastaneye götürüp, para istiyor. Bunlara kızıyorum ben.
Çok teşekkür ederim kuzumValla helal olsun ben muhtemelen bu kadar anlayışlı olamazdım. Suistimal edildiğimi hissettiğim an çekerdim kendimi. Umarım Allah akıl fikir verir o kadına da çocuğunu mağdur ettirmez
Yaa çok sağolun herhangi bir sınava hazırlanmıyorum ama yazım kurallarına dikkat etmek gibi bir takıntım vardır yok karışık değil ama bu kelimeyi yazarken gerçekten çok merak etmiştim teşekkür ederimAslında kullanım hatalı bitmiş micesine diye yazılması lazım ama içinde bulunan ekler normalde soru edatına eklenmez. Karışık bir iş yani, tez yazmıyorsanız ya da dil sınavına girmiyorsanız çok önemli değil. Türkçe dil bilgisi ve yazım kuralları karmakarışık zaten
bildirim gelince gelmişcesine koştum ya ben de ☹Gelmemiş micesine bakmaya geldim
Az kaldı bugün banı biter tahmine görebildirim gelince gelmişcesine koştum ya ben de ☹
Adamın Diğer evladının da hakkıCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Ya adam da bu yüzden boşamış bence bu kadını. Baktı laf anlamaz söz dinmez sabit fikirli ne uzar ne kısalır tam ömür törpüsü. En son kurtulmuş işteHala aynı şeyleri yazıyorsunuz.
Adam sizden istememiş ikinci çocuğu ötesi var mı ?
Doğacak cocuk da onların torunu olacak.
Senin çocuğunun hakkı neyse doğacak olanın da hakkı o olacak .
Siz hala neyi anlamıyorsunuz ?
Ben böyle bir karakterin gerçek olabileceğine inanmıyorum. Troll bence. Bir insan bu kadar ümitsiz vaka olamaz çünküBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan