• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Gün gelir devran döner..."

Lütfen geri gel ve bize yeni gelinin terk edildiğini, kocanın sana geri döndüğünü, havuzlu villaya taşınmaya karar verdiğini yazıp, bize nefret kus. Aklımın bir köşesindesin her zaman. Unutulmadın..

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Diğer konunuz da çocuğunuzu eski eşinize ve karısına postalamak istiyordunuz . Sizin çocuğunuzu falan düşündüğünüz yok . Bence siz bu evide çocuğunuz için değil kendiniz için istiyorsunuz kendinizi düşünüyorsunuz çocuğunuzu değil dürüst olun . Ayrıca bu ev çocuğunuz ve yeni gelecek olan çocuğun hakkı sizin değil .Ve bir çok kadından şanslısınız eski eşiniz boşanan bir eş olarak üzerine düşenleri fazlasıyla yapmış çocuğun masraflarını karşılıyor evi size bırakıp eşinin evine yerleşmiş sizin düzeninizi bozmamış daha ne istiyorsunuz da evliliklerine çomak sokmaya çalışıyorsunuz . Çocuk yapmalarına bile karısmayı kendinize hak biliyorsunuz pardon da çocuk yaparken bile sizden mi izin isteyecekler ? Evliliğiniz bitmiş sizinle bağları koparmamasının tek sebebi çocuğunuz ama siz resmen ikinci eş olarak davranıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz dünya sizin etrafınızda mı dönüyor ? Bu yaptıklarınız eski kocanız tarafından size yapılsa yakamı bırakmıyor kadın hakları nerde diye ortalığı yıkardınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back