6 ay kınası, dış buğdayı, adım coregi de yaparız kızGelse artık.Ben çok özledim.Bebeğin cinsiyetini öğrenirdik?Ev 2,5-3 aydır tadilatta olduğuna göre cinsiyeti bellidir.Ona göre cinsiyet partisi yapar instadan.
Aklıma geldikçe işiyorum, ay pardon gülüyorumHiç sorma konu benzer ve zamanlama denk gelince,üstüne birde musakka konu sahibine esip gürledi ,2ci eş diye curcunadan mahvolduk
Konu sahibinin ogluda acaba annesinin dusunceleri yuzunden gulmekten isiyor olabilir miAklıma geldikçe işiyorum, ay pardon gülüyorum
OlabilirKonu sahibinin ogluda acaba annesinin dusunceleri yuzunden gulmekten isiyor olabilir mi
Valla bende. Yeni es kendini savunabilcek durumda ama yazik o cocuk napsin annesi istemiyor karsi taraf annesi yuzunden cocugu istemiyorOlabilirama cidden çocuğa çok üzüldüm ben
Ne istegi cocugun size gelmesi istegi miMesela bizde de bir istek vardı bugün. Çok güzel bir şekilde isteği geri çevirdim.
Köfte yapımı?Mesela bizde de bir istek vardı bugün. Çok güzel bir şekilde isteği geri çevirdim.
Ne istegi cocugun size gelmesi istegi mi
Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.Köfte yapımı?
Köfte yapmadım çünkü kayinvalidemdeyiz. Ama yarın sabah essek gibi kendi isteğimle pankek yapacağımKöfte yapımı?
Annesi öğütlemiş yani?Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.
2 haftada bir geliyor zaten, sorun yok kuzumNe istegi cocugun size gelmesi istegi mi
Annesinin bir akrabası demiş özel ders almalı diye. Çocuğun da aklına yerleştirmişler anladığım kadarıyla. Aslında konuyu çok detaylı konuşamadım eşimle. Eve gidince öğrenip bilgi veririm kuzumAnnesi öğütlemiş yani?
Simdi ac youtube u hersey var calismak isteyen bir sekilde calisir. Cobanlik yapip birinci olanlar var ozel dersle olan birsey degilki istek ve calisma lazim iyi yapmissiniz.Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.
Yok tablet evlerinde varmis bilgisayar oynamak icin gidiyormus babasina ben oyle hatirliyorum ama kesinlikle birinci secenek her seferinde musakkakla konusmak yerine cocukla dogrudan konusmak icin almak istiyor telefonuBenim aslında şu an jetonum düştü.Eski kocasının çocuğa ısrarla telefon alma isteği;
1-Musakka ile direkt her seferinde konuşmamak
2-Muso çocuğun babasının evine tabletle oyun oynamak için gittiğini yazmıştı.Şimdi adam çocuğa telefonu alacak,2-3 oyun yükleyecek.Öyle olursa çocuk sürekli gelmek istemez diye düşünmüş olabilirmi eski kocası acaba?
Yok kuzum, lgs sınavına girecek bu sene, doping hafıza vs her sey alındı. Sabahtan beri durgun çocuk. Dedik sorun mu var? Özel ders almasını istiyormus annesi. Bende bizim bütçemiz bu kadar, annenin bütçesi varsa özel ders aladirabilir dedim. Konu kapandı.
Simdi ac youtube u hersey var calismak isteyen bir sekilde calisir. Cobanlik yapip birinci olanlar var ozel dersle olan birsey degilki istek ve calisma lazim iyi yapmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?