- 22 Mayıs 2012
- 10.760
- 29.680
- 798
Helal bendiss11 yaşında canımssss eski eşle görüşmek ne münasebet yani çocuk kendi derdini kendi anlatıyor zaten konuşmalarına gerek yok admaı mahvederim vallaaa dış kapının mandalı kadınla ne konuşacakmış benim biricik kocam
Hani senin durumun iyiydi niye sokakta kalıyorsun? o evde sen sefa sürdün şimdi sıra ikinci kadında kusura bakma şimdiden hazırla kendini bu duruma yoksa çok uzulursunSiz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
Sen akıllıysan kadın da akıllılık eder ki. yarın bi gün iyi bi bakıcı tutup, hem doğacak çocuğu için yardımcı hem de oğluna baktırırsa şaşırma. Influencer'lar bayılıyor zaten bakıcımız var demeye. Hatta yabancı uyruklu tutuyorlar iki dil birden bebeklikten öğrensin diye.Benim etrafımdaki herkes ver çocuğu görsünler Anyayı Konya’yı diyor oda olacak ben yine sizi dinliyorum ama linç ettiniz
Ikinci adam nedir? Sanki evliliginizi kadın bitirmiş gibi bir havalar,siz hayırdır?Canım onun bana kapak yapmaya yemezikinci adamla evlenen kendisi bekar adam mı kalmadı piyasada kendi tercihi apar topar bir de çocuk yaptı kapaklamak için benim çocuğumu düşünen yok suç benim eski eşim de
musoya benim gibi bir yeni eş lazımdı onu o evde oturtmazdım ah ahHelal bendissben çok beğendim senin tavrını musoya da böylesi lazımmışta işte yenge bilememiş
Adamın soyadını kullanıyormuş halaŞimdi biz çocuklarımızın anne, babasıyız ya. Maddi yüklerini de ortaklaşa karşılıyoruz. Sen çocuğunun hangi maddi yükünü karşılıyorsun? Baba neden tüm maddi yükten sorumlu?
Sürekli ben üniv mezunuyum hem de devlet üniv diyorsun ya sen de Çocuğunun yaşam standartlarını korumak için çalışmayı düşünmez misin?
İnsanlar birşeylere söz verebilir ama yaşam şartları değişirse, o sözler de değişmek zorunda kalır.
Ben eşimden ayrılırsam, biliyorum ki kızımın standartlarını tek başıma da sağlayabilirim. Özel okuluna gitmeye devam eder, yurtdışı tatillerine beraber gideriz, yeriz dolaşırız. Bu anlamda eşe ihtiyacım yok. Eş sadece yükümü hafifletebilir benim için. Sen de neden böyle değil?
Kaynanan bile yeni bebek haberini sana verirken, oğlunu doldurma demiş. Bu laf aslında gerçekte senle ilgili ne düşündüklerini açıkça gösteriyor.
Ayrıca ben, sizin evlenmeden önceki maddi durumunuzu da merak ediyorum. Çünkü 5 altınmış, teknede/Paris’te evlilik teklifleriymiş, bunlar çok basit şeyler. Neden bunlarla gözünüz boyanıyor?
Yaşam standartlarınız eski eşinizle birlikte mi yükseldi? O yüzden mi yeni durumu kabullenmekte bu kdr zorlanıyorsunuz? Çünkü ben asla sorunun çocuğunuz olduğunu düşünmüyorum. Derdi çocuğu olan kişi, onu yeni duruma hazırlamaya, bunun gayet doğal olduğunu öğretmeye çalışır.
Şunu musoya değil de başkasına söyleseniz aydınlanma yaşardı ama yok mermere anlatın daha iyiŞimdi biz çocuklarımızın anne, babasıyız ya. Maddi yüklerini de ortaklaşa karşılıyoruz. Sen çocuğunun hangi maddi yükünü karşılıyorsun? Baba neden tüm maddi yükten sorumlu?
Sürekli ben üniv mezunuyum hem de devlet üniv diyorsun ya sen de Çocuğunun yaşam standartlarını korumak için çalışmayı düşünmez misin?
İnsanlar birşeylere söz verebilir ama yaşam şartları değişirse, o sözler de değişmek zorunda kalır.
Ben eşimden ayrılırsam, biliyorum ki kızımın standartlarını tek başıma da sağlayabilirim. Özel okuluna gitmeye devam eder, yurtdışı tatillerine beraber gideriz, yeriz dolaşırız. Bu anlamda eşe ihtiyacım yok. Eş sadece yükümü hafifletebilir benim için. Sen de neden böyle değil?
Kaynanan bile yeni bebek haberini sana verirken, oğlunu doldurma demiş. Bu laf aslında gerçekte senle ilgili ne düşündüklerini açıkça gösteriyor.
Ayrıca ben, sizin evlenmeden önceki maddi durumunuzu da merak ediyorum. Çünkü 5 altınmış, teknede/Paris’te evlilik teklifleriymiş, bunlar çok basit şeyler. Neden bunlarla gözünüz boyanıyor?
Yaşam standartlarınız eski eşinizle birlikte mi yükseldi? O yüzden mi yeni durumu kabullenmekte bu kdr zorlanıyorsunuz? Çünkü ben asla sorunun çocuğunuz olduğunu düşünmüyorum. Derdi çocuğu olan kişi, onu yeni duruma hazırlamaya, bunun gayet doğal olduğunu öğretmeye çalışır.
Jsjsjsjsh bence de ben o ışığı aldımmusoya benim gibi bir yeni eş lazımdı onu o evde oturtmazdım ah ah
230 da eski konuda vardı düz hesap 300 sayfadır aynı şey konuşuluyor ne var ki 65 sayfada65 sayfa olmus ayni şeyler konuşuluyo
Kadın neden kapıya atılsın ki? Kocasıyla anlaşamazsa adamı koyar kapıya. Kendi evinde o. Başkasının evinde oturan sensin.Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
Canim sen benim yazdıklarımı hic okumuyormusun.senin iyiliğin için yazıp duruyorum aklini başına al elindekiler den olma diye.sen bizi nasıl okuyorsun.nasil anlıyorsun.kadin gidecek kadını gönderecek dedin ama giden hep senden ..aklını başına al ..Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
evet bununla da övünüyo ya bilse ki hiçbir yerde işlem yapamayacak eski soyadı olan kimlikle ahahahah ben evlendiğimde kimliği sonra değiştiririm dedim o ara bankada iş çıktı yapamayız dediler gerçi musonun evden çıktığı yokAdamın soyadını kullanıyormuş halaKendime gelemiyorum, namaza falan başlıcam , beni böyle yapmayan yaradana çok şükür etmem lazım acil.
benimkinin de eski eş bizim evlendiğimizin 4.ayı falan anca değiştirdi soyadını instagramda facebookta ahahahaha
Onun derdi iyilik değil. Onun derdi başından beri buralarda kendi gibi boşanmış eşi de 2. yle evlenen kadınların neler yaptığını tespit etmek veya tam tersi 2. eş konumunda olan kadınları tespit etmek.Canim sen benim yazdıklarımı hic okumuyormusun.senin iyiliğin için yazıp duruyorum aklini başına al elindekiler den olma diye.sen bizi nasıl okuyorsun.nasil anlıyorsun.kadin gidecek kadını gönderecek dedin ama giden hep senden ..aklını başına al ..
Fake mi bilmiyorum da tüm kk yi nasil buraya toplamayi başardiallah için söyle fake misin fake isen hiçmi işin gücün yok insanlarla senaryonuzu günlerce sabah öğlen akşam konuşuyosunuz insanları kandırıp naaıl bir eğlence şekli bu fake değilsenizde içinizde ne yaşıyosunuz kendinizi ne sanıyosunuz adam gitmiş evlenmiş çocuk yapmış daha yakasından düşmeyi bırakın gururu bi kenara bırakıp çocuğu öne sürüp adamın parasına babasının evine göz dikiyosunuz benimde eşiminde ilk evliliğimiz allah yaşatmasın ben boşansam çocuğumun babası olmadığı zamanlarda yeni eşinin yanına mümkün değil göndermem kimsede benim çocuğuma bakmak yada sevmek zorunda değil boşanmışsam o adam benim oturduğum evde kalamaz ne münasebet çocuğuyla vakit geçirir ama bensiz bir şekilde konunuz beni çok sinir etti eğer gerçekse bana benim karakterime çok ters hareketleriniz var şimdiye kadarki yazdıklrıma cevap vermediniz buna cevap yazarsanız iyi olur tabi verecek cevabınız varsa ( eğer fake isenizde artık açık açık söyleyin eğlencenizin tadı kaçtı)
ne kadar da cocugunuzun pıskolojısını dusunuyosunuz sız boyle. kardes fıkrınden altına kacıran cocugu bı de kıskanlık ve hırsınızdan babaya gönderırsenız o cocugun halı ne olacak..Benim etrafımdaki herkes ver çocuğu görsünler Anyayı Konya’yı diyor oda olacak ben yine sizi dinliyorum ama linç ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?