Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muso bak bakar ama kimse öz anne kadar bakamaz bunu anla çocuğun heba olur travma yaşar kimse öz anne gibi olmaz niye anlamıyorsun çocuğunun duygularını önemsemiyor musun sen ya

Muskooo Musko Musko. Bizi ikna etmen gerekmiyor.

Peki senin kocan eski eşiyle görüşüyor mu konuşuyor mu telefonda yüzyüze geliyor mu bunlara bir cevap ver bakalım
asssla görüşmüyor görüştürmem ki ne münasebet boşamış gitmiş ne konuşacak yallah biz evlendiğimizden beri tek kelime konuşulmuyor babanne aracılığı ile görüşme sağlanıyor canımmms

Peki senin kocan eski eşiyle görüşüyor mu konuşuyor mu telefonda yüzyüze geliyor mu bunlara bir cevap ver bakalım
Ben cevap vereyim, sadece whatsaptan çocuk ile ilgili yazisiyorlar, çok önemli bir mevzu ise telefon da konuşuyorlar. Yuzyuze asla gorusmuyorlar.

Bu ev oğlumun Güvenli alanı ,burdan gitmek istemiyorum
Iyiki bir çocuk doğurdunuz ,adamın babasının evinde yaşıyorsunuz yetmiyor,evliliğinden olan çocuguna kalacak mirasa kadar karışma hakkı buluyorsunuz kendinizde.
Gidin çalışın hanımefendi,cocuğun masraflarını esiniz karşılıyormuş zaten,evi de siz alın madem.
Adam hayatının hatasını yapmış sizinle evlenerek. Yapışmışsınız hayatına resmen,fırsatınız olsa ümüğünü sıkıp donuna varana kadar alacaksınız.
Çocuğum da çoçuğum deyip durmayın,adam kendi evinden bavulunu alıp gitmis ,çocuğun masraflarını karsılıyor,aç açıkta bırakmamıs. Sizin hırsınız baska hic kendinizi kandırmayın. Bizi zaten kandıramıyorsunuz. Eşiniz de kanmıyordur zaten. bu kafayla devam etmeyin zira dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanız an meselesi.

Çocuk kaç yaşında

Son mesela geldim değişen birsey var mi hicbirsey yok hala ayni
Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın

Siz istiyorsunuz ki çocuğumla kapıda kalayım sokakta kalayım onlar bu eve gelip sefa sürsün bunu söylersen mutlu olacaksınız ama çok beklersiniZ kapıya atılacak olan o kadın
Hayatım biz sen kendi hayatına bak mutlu ol kimseyle uğraşma senin de bşr hayatın olsun istiyoruz algılayamıyorsun ki

Hanımefendi o kadar laf söylediler size hala konu açıyorsunuz pess!!! bir insan kendini bu kadar alçaltmaz yaaa.

Üzdün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…